Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Geen wijzigingen Brazilië voor kwartfinale tegen Kroatië

Geen wijzigingen Brazilië voor kwartfinale tegen Kroatië

AL RAYYAN (ANP) - Bondscoach Tite van Brazilië heeft geen wijzigingen doorgevoerd voor de kwartfinale tegen Kroatië van vrijdag. De 61-jarige trainer speelt met hetzelfde basiselftal als tijdens de 4-1-zege op Zuid-Korea in de achtste finales.

Tite heeft opnieuw gekozen voor een aanval met Raphinha, Richarlison en Vinícius Júnior. Sterspeler Neymar, die de laatste groepsduels met Zwitserland en Kameroen had gemist vanwege een enkelblessure, maakte tegen Zuid-Korea zijn rentree en speelt ook tegen Kroatië. Oud-Ajacied Antony bleef in de achtste finales op de bank en moet vrijdag opnieuw genoegen nemen met een rol als reserve.

Kroatië, dat in de achtste finales Japan uitschakelde na een strafschoppenserie, heeft Borna Sosa terug na ziekte. De verdediger start in plaats van Borna Barisic. Mario Pasalic vervangt spits Bruno Petkovic.

De wedstrijd tussen Brazilië en Kroatië begint om 16.00 uur in Al Rayyan. De winnaar speelt in de halve finales tegen de winnaar van het duel tussen Nederland en Argentinië.

Meer uit Voetbal

Voetbalsters Chelsea winnen eerste halve finale van FC Barcelona

BARCELONA (ANP) - De voetbalsters van Chelsea hebben de eerste wedstrijd in de halve finale van de Champions League met 1-0 gewonnen van FC Barcelona. De returnwedstrijd is over een week in Londen.

43 minuten geleden
Ajax-AZ definitief gestaakt, AZ-keepster Liefting bij kennis

AMSTERDAM (ANP) - De wedstrijd tussen de voetbalsters van Ajax en AZ is definitief gestaakt na een zware botsing waarbij AZ-keepster Femke Liefting het grootste slachtoffer is. AZ meldt dat de 19-jarige keepster weer bij kennis is.

1 uur geleden
Duel Ajax - AZ gestaakt na zware botsing AZ-keepster Liefting

AMSTERDAM (ANP) - De wedstrijd tussen de voetbalsters van Ajax en AZ is gestaakt na een botsing tussen AZ-keepster Femke Liefting en voetbalster Chasity Grant van Ajax.

1 uur geleden
Juve pakt na achterstand door twee penalty's punt in Cagliari

CAGLIARI (ANP) - Juventus heeft ondanks een 2-0-achterstand bij rust een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Cagliari. Het werd 2-2. De eindstand werd vlak voor tijd bepaald door Cagliari-verdediger Alberto Dossena, die de bal in eigen doel werkte.

17 uur geleden
Dender van trainer Timmy Simons naar hoogste niveau in België

BOUSSU (ANP) - De Belgische voetbalclub Dender is gepromoveerd naar het hoogste niveau. De club wordt getraind door oud-PSV'er Timmy Simons (47), die 94 interlands speelde voor België.

18 uur geleden
Roda JC verspeelt tegen De Graafschap punten in promotiestrijd

KERKRADE (ANP) - Roda JC heeft in de strijd om promotie dure punten verspeeld. De nummer 2 van de Keuken Kampioen Divisie speelde thuis met 1-1 gelijk tegen De Graafschap en kan koploper Willem II nu zien uitlopen en achtervolger FC Groningen dichterbij zien komen.

18 uur geleden
Manier degradatie komt hard aan bij supportersvereniging Vitesse

ARNHEM (ANP) - De manier waarop Vitesse uit de Eredivisie verdwijnt is hard aangekomen bij de supporters van Vitesse. Dat zegt Susanne Wichhart, de voorzitter dan de Supportersvereniging Vitesse. De Arnhemse club kreeg vrijdagmiddag 18 punten in mindering van de licentiecommissie van de KNVB.

19 uur geleden