Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Geen gemotoriseerd verkeer op boulevards tijdens zomerse dagen

Geen gemotoriseerd verkeer op boulevards tijdens zomerse dagen

VLISSINGEN - Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om het sluitingsregime voor gemotoriseerd verkeer op de boulevards nog niet structureel aan te passen. Vanwege de coronamaatregelen worden de boulevards wel afgesloten op zomerse dagen.

Al jaren wordt er door bewoners van de boulevards geklaagd over overlast van auto’s, motoren en scooters. Een structurele oplossing voor de overlast ligt nog niet in het verschiet. In het kader van de coronamaatregelen heeft het college besloten om de boulevards Evertsen en Bankert af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer op zomerse dagen waarop het kwik tot boven de 25 graden stijgt. Het college bereidt een pakket van maatregelen voor om de coronamaatregelen te kunnen handhaven op drukke zomerse dagen. Het sluitingsregime duurt zolang de coronamaatregelen van kracht zijn.

Meer uit Vlissingen

Vissers solidair met boeren en blokkeren Buitenhaven

VLISSINGEN - Een groep van acht tot negen vissersboten heeft zich maandag in de Buitenhaven van Vlissingen verzameld om de haven te blokkeren. De boten liggen zij aan zij in de buurt van de sluizen.

18 uur geleden
Traumahelikopter landt bij AZC voor medische noodsituatie

VLISSINGEN - Een persoon is zondag naar het ziekenhuis gebracht na een alarmering van een medische noodsituatie in het asielzoekerscentrum. Ook kwam de traumahelikopter ter plaatse.

22 uur geleden
Fietsers botsen op de Nieuwe Vlissingseweg, één gewonde

VLISSINGEN - Op de Nieuwe Vlissingseweg botsten afgelopen nacht twee fietsers op elkaar. Eén van de twee personen raakte flink gewond.

1 dag geleden
Auto crasht tegen verkeerslicht op de Bossenburghweg

VLISSINGEN - Een vrouw is vannacht op de Bossenburghweg tegen een verkeerslicht tot stilstand gekomen. De bestuurder van de auto is door de ambulancebroeders onderzocht. 

1 dag geleden
Vier minderjarigen opgepakt voor steekincident

OOST-SOUBURG - De politie heeft vier minderjarigen opgepakt in verband met de steekpartij afgelopen nacht. Op het Oranjeplein raakte een 17-jarige jongen zwaargewond bij het incident.

2 dagen geleden
Zwaargewonde bij steekpartij Oost-Souburg

OOST-SOUBURG – Een jongen is gewond geraakt bij een steekpartij op het oranjeplein in Oost-Souburg. Het slachtoffer is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Er is nog niets bekend over eventuele arrestaties.De melding van het steekincident, dat vermoedelijk plaatsvond bij het parkeerterrein boven op de Jumbo-supermarkt aan het plein, kwam omstreeks 00:25 uur binnen bij de meldkamer. De politie spoedde hierna met meerdere eenheden ter plaatse. Ook kwamen twee ambulanceteams met spoed naar het Oranjeplein.Het slachtoffer raakte zwaargewond. Over eventuele arrestaties is nog niets bekend. De gewonde is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De politie ter plaatse heeft het over een groep minderjarige jongeren.De politie stelt een onderzoek in naar dit geweldsdelict. De afdeling Forensische Opsporing gaat samen met de recherche ter plekke sporenonderzoek doen. Het Oranjeplein is om die reden afgezet. Intussen worden ook getuigen gehoord, zo laat een woordvoerder van de politie weten. Mensen met tips worden gevraagd om deze door te geven via 112 of 0900-8844, afhankelijk van de mate van spoed.

2 dagen geleden
Vlissingse turn vereniging brengt 25e dansvoorstelling

VLISSINGEN - Al jarenlang verzorgt de dansafdeling van de Vlissingse Turn Vereniging een dansvoorstelling, meestal in de Stadsschouwburg in Middelburg.

3 dagen geleden