Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Geen Contacta-beurs, wel een Contacta-krant!

Geen Contacta-beurs, wel een Contacta-krant!

GOES - Weekblad de Bode is de mediapartner van Contacta, de zakelijke netwerkbeurs van LMG strategie+creatie in Goes. Toen op het laatste moment duidelijk werd dat de beurs deze week door de verscherpte coronamaatregelen niet op de gewenste manier kon plaatsvinden, gooiden de partners het - helemaal passend in het beursthema ‘Vergroot je veerkracht’ - over een ander boeg. Met de Contacta-krant laten ze zien hoeveel uiteenlopende bedrijven zuidwest-Nederland rijk is en met welke bijzondere innovaties zij bezig zijn. De special wordt deze week verspreid met de reguliere uitgave van Weekblad de Bode.

Editie 2021 van Contacta zou deze week voor volop ontmoeting en inspiratie zorgen in de Zeelandhallen in Goes. De beurs brengt al sinds 1986 ondernemingen, organisaties, overheden en vele geïnteresseerde bezoekers samen. Het thema voor Contacta 2021 was ‘Vergroot je veerkracht’. Dat LMG, nu voor de tweede keer op rij, de Contacta-beurs moet cancelen, vraagt juist dat: veerkracht.

Geen fysieke beurs en toch een beurskrant

LMG heeft er samen met haar mediapartner Weekblad de Bode voor gekozen om wél een Contacta-krant uit te brengen. “De verbinding zoeken blijft belangrijk”, verklaart Erik Voerman van LMG strategie+creatie. “Het bereik van de beurskrant is enorm en we blijven ondernemers de mogelijkheid geven zich te profileren. We gaan weer keihard werken aan een volgende editie van Contacta, want corona of niet; mensen blijven de behoefte hebben om elkaar te zien en te spreken, te ontmoeten en kennis op te doen. Contacta is daarvoor de uitgelezen plek. Dat was zo en dat blijft zo.”

Samenwerking LMG en Uitgeverij de Bode

Die veerkracht laat de organisatie nu zelf zien, door toch een speciale krant uit te brengen. “We zijn blij dat LMG met ons als mediapartner in zee wilde gaan en samen een beurskrant wilde maken”, vertelt directeur Luuk Roozeboom van Uitgeverij de Bode, die de weekkranten in Zeeland en West-Brabant uitbrengt. “Via deze samenwerking kunnen wij precies laten zien wat wij in huis hebben. We bieden een breed platform met een groot bereik waarmee de zakelijke markt bij andere bedrijven, maar ook bij de consument onder de aandacht komt. Dat blijkt uit de vele reacties die ondernemers krijgen op hun advertenties in de verschillende edities van Weekblad de Bode.”

Zakelijke markt

Naast het dagelijkse nieuws online en het wekelijks huis-aan-huis verspreiden van de Bode, brengt de uitgeverij jaarlijks tientallen lokale en regionale themaspecials, zoals de beurskrant, uit. Met vaste rubrieken als ‘Aan de keukentafel met’ en ‘Op de werkvloer bij’ is er in de Bodes tegenwoordig meer aandacht voor inspirerende ondernemers en bedrijven. Daarmee speelt Weekblad de Bode, naast het voorzien van de inwoners van lokaal nieuws, meer in op de zakelijke markt en alle ontwikkelingen die daar gaande zijn, legt Roozeboom uit. Zo’n veelbesproken onderwerp is de arbeidsmarkt. “Als specialist in themabijlages brengen we vier keer per jaar een groot katern met lokale vacatures uit, waarmee ondernemers personeel kunnen werven.”

Persoonlijk contact

Ondernemers bereiken via Weekblad de Bode in één klap gericht hun doelgroep. Tegelijkertijd staat persoonlijk contact hoog in het vaandel bij de accountmanagers van de Bode. Kijk voor meer informatie over alle diensten van Uitgeverij de Bode op https://uitgeverijdebode.nl of bel accountmanager Robert Odekerken (voor regio Beveland) via 06-10330476 of accountmanager Virgil Greeve (voor regio Walcheren) via 06-58772284.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Beveland

Ook dit jaar geen grote carnavalsoptochten in Zeeland

Welke coronamaatregelen er eind februari ook gelden, het is voor de Zeeuwse burgemeesters helder dat er geen grote carnavalsoptochten kunnen plaatsvinden. ‘Hoe teleurstellend ook, helaas geeft corona hier ook dit jaar geen ruimte voor’, laat de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) maandag weten. 

3 uur geleden
Gespreksgroep voor ouders van kinderen met autisme

GOES - Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) begint eind februari een gespreksgroep voor ouders met kinderen van 18 jaar en ouder met autisme. 

7 uur geleden
Treinverkeer gestremd vanwege aanrijding ‘s-Heer Arendskerke

‘S-HEER ARENDSKERKE - Vanwege een aanrijding bij ‘s-Heer Arendskerke rijden er momenteel geen treinen tussen de stations Goes en Middelburg.

23 uur geleden
Trekkermuseum hoopt op drukker 2022, mét grote rondrit

‘s-GRAVENPOLDER - Het Trekkermuseum in ‘s-Gravenpolder was vorig jaar een veel kortere periode te bezoeken dan normaal. En ook minder dagen per week. “We konden pas in juli voor het eerst open”, vertelt Anita de Schipper van het Trekkermuseum. Het Trekkermuseum is relatief klein, maar lijdt ook onder de beperkingen. “Het museum is nu leeg, want de trekkers zijn terug naar de eigenaren, maar kosten als verzekeringen gaan door.” Het museum is normaliter van mei tot en met oktober open en houdt thema-exposities met oldtimers, trekkers gebouwd voor 1975. Er werken uitsluitend vrijwilligers, merendeels gepensioneerden. “Onze vrijwilligers zijn gelukkig allemaal gebleven. Vanwege het onbekende van het coronavirus zijn we in 2020 dicht gebleven. Vorig jaar waren we meer gewend aan de situatie en zijn we wel open gegaan.” Toen musea half juni weer open mochten, had het Trekkermuseum niet ineens haar collectie bij elkaar. De tentoongestelde trekkers geven eigenaren uit heel Zeeland in bruikleen. “Zij sprongen gelukkig snel in, want iedereen vond het leuk dat we weer open konden.” Het museum had in 2021 ruim 900 bezoekers met een beperkt aantal openingsdagen. Dat valt De Schipper niet tegen. “We misten de groepen, maar veel Nederlanders gingen op vakantie in eigen land en dat heeft voor ons wel meegespeeld in de bezoekersaantallen.” De jaarlijkse rondrit met oldtimers in mei vond noodgedwongen in kleine groepjes plaats. “We hopen dat het dit jaar weer met een grote groep kan en dat het museum dan ook weer open mag.”

1 dag geleden
Uitslaande brand woedt op zolderverdieping van woning aan Populierenstraat

GOES - Op de zolderverdieping van een woning aan de Populierenstraat in Goes woedt zaterdagmiddag een uitslaande brand. De bewoners wisten op tijd naar buiten te komen.

2 dagen geleden
Outbreak Management Team adviseert kabinet horeca en theaters te heropenen tot 20.00 uur

BEVELAND - Het Outbreak Management Team (OMT) heeft het kabinet geadviseerd om de horeca en de cultuursector weer tot 20.00 uur open te laten gaan. Dat hebben Haagse bronnen aan het NRC gemeld. Het kabinet zou van plan zijn het advies op te volgen, maar twijfelt nog over de uiterste openingstijd. 

2 dagen geleden
Aan de keukentafel bij Adrienne en Gerrit Klein: ‘Iedereen weet zijn rol’

Het is een regenachtige zaterdagmiddag als ik het gezellige huis van Adrienne en Gerrit Klein in Veere bezoek. Het echtpaar komt net terug van een uitvaart, want dat gaat altijd door, dag en nacht. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we de hectische tijd die ze doormaken, waarbij één ding voorop staat: het mag nooit een verplicht nummer worden! Of zoals beiden zeggen: je begint bij elke uitvaart helemaal opnieuw.

2 dagen geleden