Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Geen Contacta-beurs, wel een Contacta-krant!

Geen Contacta-beurs, wel een Contacta-krant!

GOES - Weekblad de Bode is de mediapartner van Contacta, de zakelijke netwerkbeurs van LMG strategie+creatie in Goes. Toen op het laatste moment duidelijk werd dat de beurs deze week door de verscherpte coronamaatregelen niet op de gewenste manier kon plaatsvinden, gooiden de partners het - helemaal passend in het beursthema ‘Vergroot je veerkracht’ - over een ander boeg. Met de Contacta-krant laten ze zien hoeveel uiteenlopende bedrijven zuidwest-Nederland rijk is en met welke bijzondere innovaties zij bezig zijn. De special wordt deze week verspreid met de reguliere uitgave van Weekblad de Bode.

Editie 2021 van Contacta zou deze week voor volop ontmoeting en inspiratie zorgen in de Zeelandhallen in Goes. De beurs brengt al sinds 1986 ondernemingen, organisaties, overheden en vele geïnteresseerde bezoekers samen. Het thema voor Contacta 2021 was ‘Vergroot je veerkracht’. Dat LMG, nu voor de tweede keer op rij, de Contacta-beurs moet cancelen, vraagt juist dat: veerkracht.

Geen fysieke beurs en toch een beurskrant

LMG heeft er samen met haar mediapartner Weekblad de Bode voor gekozen om wél een Contacta-krant uit te brengen. “De verbinding zoeken blijft belangrijk”, verklaart Erik Voerman van LMG strategie+creatie. “Het bereik van de beurskrant is enorm en we blijven ondernemers de mogelijkheid geven zich te profileren. We gaan weer keihard werken aan een volgende editie van Contacta, want corona of niet; mensen blijven de behoefte hebben om elkaar te zien en te spreken, te ontmoeten en kennis op te doen. Contacta is daarvoor de uitgelezen plek. Dat was zo en dat blijft zo.”

Samenwerking LMG en Uitgeverij de Bode

Die veerkracht laat de organisatie nu zelf zien, door toch een speciale krant uit te brengen. “We zijn blij dat LMG met ons als mediapartner in zee wilde gaan en samen een beurskrant wilde maken”, vertelt directeur Luuk Roozeboom van Uitgeverij de Bode, die de weekkranten in Zeeland en West-Brabant uitbrengt. “Via deze samenwerking kunnen wij precies laten zien wat wij in huis hebben. We bieden een breed platform met een groot bereik waarmee de zakelijke markt bij andere bedrijven, maar ook bij de consument onder de aandacht komt. Dat blijkt uit de vele reacties die ondernemers krijgen op hun advertenties in de verschillende edities van Weekblad de Bode.”

Zakelijke markt

Naast het dagelijkse nieuws online en het wekelijks huis-aan-huis verspreiden van de Bode, brengt de uitgeverij jaarlijks tientallen lokale en regionale themaspecials, zoals de beurskrant, uit. Met vaste rubrieken als ‘Aan de keukentafel met’ en ‘Op de werkvloer bij’ is er in de Bodes tegenwoordig meer aandacht voor inspirerende ondernemers en bedrijven. Daarmee speelt Weekblad de Bode, naast het voorzien van de inwoners van lokaal nieuws, meer in op de zakelijke markt en alle ontwikkelingen die daar gaande zijn, legt Roozeboom uit. Zo’n veelbesproken onderwerp is de arbeidsmarkt. “Als specialist in themabijlages brengen we vier keer per jaar een groot katern met lokale vacatures uit, waarmee ondernemers personeel kunnen werven.”

Persoonlijk contact

Ondernemers bereiken via Weekblad de Bode in één klap gericht hun doelgroep. Tegelijkertijd staat persoonlijk contact hoog in het vaandel bij de accountmanagers van de Bode. Kijk voor meer informatie over alle diensten van Uitgeverij de Bode op https://uitgeverijdebode.nl of bel accountmanager Robert Odekerken (voor regio Beveland) via 06-10330476 of accountmanager Virgil Greeve (voor regio Walcheren) via 06-58772284.

Meer uit Beveland

Najaarsnota Provincie Zeeland: extra geld voor erfgoed, mobiliteit, landelijk gebied en innovatie

MIDDELBURG - Twee miljoen euro extra voor de instandhouding van Zeeuws erfgoed, ruim een miljoen voor de uitvoering van milieutaken, een kleine miljoen euro extra voor een uitvoeringsorganisatie voor het landelijk gebied en veel geld naar innovatie op het gebied van onder meer economie en landbouw. Dat is in een notendop de najaarsnota van de Provincie Zeeland, waarbij Zeeland nadrukkelijk naar het Rijk kijkt om zaken voor elkaar te krijgen.

21 uur geleden
Een lesje ganzenverzorging: 'Ik kan een gans maar één keer vangen met een net'

GOES - De ene Goesenaar zou er graag meer zien, de andere juist minder, maar de gans hoort bij Goes, vindt Ruben van Maaren. Hij verzorgt de ongeveer 23 exemplaren die in drie groepen bij de Westwal, Oostwal en het hertenkamp leven.

1 dag geleden
Goes voorziet zwarte cijfers voor 2024, maar rode voor jaren daarna

GOES – De Goese wethouder van financiën, Stan Meulblok, is blij dat de gemeente voor 2024 een sluitende begroting kan presenteren. “We hebben al jaren een stabiel financieel beleid en voorzien voor 2024 een positief saldo van 1,7 miljoen euro.” De jaren daarna ziet hij minder rooskleurig in.

1 dag geleden
Studenten van Scalda presenteren 'Zeeuwse ICT-contexten van de toekomst' in Amsterdam

In een tijdperk van razendsnelle technologische vooruitgang worden de mogelijkheden van de digitale wereld steeds breder en gevarieerder. Afgelopen dinsdag presenteerden de studenten van Scalda, samen met docent Steef van de Gruiter, tijdens de Katapultdag in Amsterdam hun project: ‘Zeeuwse ICTcontexten van de toekomst’. In dit project hebben ze samengewerkt met bedrijven om innovatieve woningen te creëren, voorzien van technologieën zoals glasvezelinternet, thuiszorgsensoren en verlichting. Het biedt studenten een unieke leerervaring in een contextrijke omgeving om hun vaardigheden te ontwikkelen.

1 dag geleden
Plan om komende vijf jaar maximaal 450 asielzoekers in Hotel Goes onder te brengen

GOES - Als de gemeenteraad van Goes ermee instemt, wordt Hotel Goes aan de Anthony Fokkerstraat ingericht voor de opvang van maximaal 450 asielzoekers voor vijf jaar. “Dan kan de noodopvang in de Zeelandhallen, die toch een droevige voorziening is, sluiten”, aldus waarnemend burgemeester Marcel Fränzel van de gemeente Goes. Daarnaast trekken er twintig alleenreizende minderjarige vluchtelingen die in Nederland mogen blijven in de oude, leegstaande autismekliniek van Emergis in Kloetinge. 

2 dagen geleden
Noord-Beveland lanceert project Eindeloos Gezond

KAMPERLAND - Op Nationale Kraanwaterdag woensdag is het Noord-Bevelandse project Eindeloos Gezond officieel geopend op basisschool De Kamperschouw in Kamperland.

2 dagen geleden
Koninklijke Visio houdt zaterdag open dag in Goes

GOES - Koninklijke Visio in Goes heeft een speciale open dag op zaterdag 30 september van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens de open dag krijgt jong en oud de kans om te ervaren hoe het is om blind of slechtziend te zijn en om te ontdekken welke mogelijkheden Visio biedt om hiermee om te gaan.

3 dagen geleden