Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Geen Contacta-beurs, wel een Contacta-krant!

Geen Contacta-beurs, wel een Contacta-krant!

GOES - Weekblad de Bode is de mediapartner van Contacta, de zakelijke netwerkbeurs van LMG strategie+creatie in Goes. Toen op het laatste moment duidelijk werd dat de beurs deze week door de verscherpte coronamaatregelen niet op de gewenste manier kon plaatsvinden, gooiden de partners het - helemaal passend in het beursthema ‘Vergroot je veerkracht’ - over een ander boeg. Met de Contacta-krant laten ze zien hoeveel uiteenlopende bedrijven zuidwest-Nederland rijk is en met welke bijzondere innovaties zij bezig zijn. De special wordt deze week verspreid met de reguliere uitgave van Weekblad de Bode.

Editie 2021 van Contacta zou deze week voor volop ontmoeting en inspiratie zorgen in de Zeelandhallen in Goes. De beurs brengt al sinds 1986 ondernemingen, organisaties, overheden en vele geïnteresseerde bezoekers samen. Het thema voor Contacta 2021 was ‘Vergroot je veerkracht’. Dat LMG, nu voor de tweede keer op rij, de Contacta-beurs moet cancelen, vraagt juist dat: veerkracht.

Geen fysieke beurs en toch een beurskrant

LMG heeft er samen met haar mediapartner Weekblad de Bode voor gekozen om wél een Contacta-krant uit te brengen. “De verbinding zoeken blijft belangrijk”, verklaart Erik Voerman van LMG strategie+creatie. “Het bereik van de beurskrant is enorm en we blijven ondernemers de mogelijkheid geven zich te profileren. We gaan weer keihard werken aan een volgende editie van Contacta, want corona of niet; mensen blijven de behoefte hebben om elkaar te zien en te spreken, te ontmoeten en kennis op te doen. Contacta is daarvoor de uitgelezen plek. Dat was zo en dat blijft zo.”

Samenwerking LMG en Uitgeverij de Bode

Die veerkracht laat de organisatie nu zelf zien, door toch een speciale krant uit te brengen. “We zijn blij dat LMG met ons als mediapartner in zee wilde gaan en samen een beurskrant wilde maken”, vertelt directeur Luuk Roozeboom van Uitgeverij de Bode, die de weekkranten in Zeeland en West-Brabant uitbrengt. “Via deze samenwerking kunnen wij precies laten zien wat wij in huis hebben. We bieden een breed platform met een groot bereik waarmee de zakelijke markt bij andere bedrijven, maar ook bij de consument onder de aandacht komt. Dat blijkt uit de vele reacties die ondernemers krijgen op hun advertenties in de verschillende edities van Weekblad de Bode.”

Zakelijke markt

Naast het dagelijkse nieuws online en het wekelijks huis-aan-huis verspreiden van de Bode, brengt de uitgeverij jaarlijks tientallen lokale en regionale themaspecials, zoals de beurskrant, uit. Met vaste rubrieken als ‘Aan de keukentafel met’ en ‘Op de werkvloer bij’ is er in de Bodes tegenwoordig meer aandacht voor inspirerende ondernemers en bedrijven. Daarmee speelt Weekblad de Bode, naast het voorzien van de inwoners van lokaal nieuws, meer in op de zakelijke markt en alle ontwikkelingen die daar gaande zijn, legt Roozeboom uit. Zo’n veelbesproken onderwerp is de arbeidsmarkt. “Als specialist in themabijlages brengen we vier keer per jaar een groot katern met lokale vacatures uit, waarmee ondernemers personeel kunnen werven.”

Persoonlijk contact

Ondernemers bereiken via Weekblad de Bode in één klap gericht hun doelgroep. Tegelijkertijd staat persoonlijk contact hoog in het vaandel bij de accountmanagers van de Bode. Kijk voor meer informatie over alle diensten van Uitgeverij de Bode op https://uitgeverijdebode.nl of bel accountmanager Robert Odekerken (voor regio Beveland) via 06-10330476 of accountmanager Virgil Greeve (voor regio Walcheren) via 06-58772284.

Meer uit Beveland

Goes viert Koningsdag zaterdag én zondag

GOES - In Goes is het zaterdag én zondag genieten van feestelijke Koningsdag-activiteiten.

6 uur geleden
Lintjesregen 2024: koninklijke onderscheiding voor 89 Zeeuwen

MIDDELBURG - De lintjesregen heeft vrijdag 89 Zeeuwen een koninklijke onderscheiding opgeleverd.

6 uur geleden
Acht Goesenaren koninklijk onderscheiden bij lintjesregen

GOES - Bij zijn eerste lintjesregen als burgemeester van de gemeente Goes heeft Cees van den Bos vrijdag aan acht inwoners een koninklijke onderscheiding uitgereikt. Echtpaar De Vos-Dekker en de heren Van den Pol, Nijsse, Remijn, De Kok, De Vries en Lankester zijn allemaal benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

7 uur geleden
Lintjesregen Noord-Beveland eert Marian de Haze en Piet Hamelink

GEERSDIJK/WISSENKERKE - Tijdens de jaarlijkse lintjesregen mocht burgemeester Loes Meeuwisse van de gemeente Noord-Beveland vrijdag Marian de Haze-Verhulst uit Geersdijk en Piet Hamelink uit Wissenkerke verrassen met een koninklijke onderscheiding. Meneer Hamelink is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en mevrouw De Haze tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

8 uur geleden
Lintje voor maar liefst twaalf inwoners Borsele

KWADENDAMME - Vergeleken met voorgaande jaren daalde er vrijdagmorgen een enorme lintjesregen neer op de gemeente Borsele. Bij een feestelijke bijeenkomst in de kerk in Kwadendamme zijn maar liefst twaalf inwoners koninklijk onderscheiden. Betsy Rentmeester, Anneke Kampstra, Leny Rijk, echtpaar Kot, Ad Lijmbach, Dies Beulens, Jos van Moolenbroek, Jan Steenbakker, Kees Faasse en Theo van de Swaluw zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Lau Rentmeester mag zich voortaan Ridder in de Orde van Oranje-Nassau noemen.

8 uur geleden
Weekendweer: kans op onweersbuien tijdens Koningsdag

GOES - Dit weekeinde komt de temperatuur hoger uit dan voorgaande dagen, maar er is wel kans op buien. 'Koningsdag verloopt wisselend met droge perioden, maar ook buien, bij 14 en 18 graden', voorspelt weerbureau Weeronline. 

9 uur geleden
Vrouw gewond bij autobotsing in Heinkenszand

HEINKENSZAND - Bij een aanrijding tussen twee auto's is vrijdagochtend in Heinkenszand een vrouw gewond geraakt. Zij is naar het ziekenhuis gebracht.

9 uur geleden