Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gaslek door werkzaamheden in Dauwendaele: Winkelcentrum ontruimd

Gaslek door werkzaamheden in Dauwendaele: Winkelcentrum ontruimd

MIDDELBURG - Door werkzaamheden waarbij per abuis een verkeerde leiding werd doorgezaagd is een groot gaslek ontstaan bij een pand in Winkelcentrum Dauwendaele aan de Vrijlandstraat in Middelburg. Het winkelcentrum is voor de zekerheid geheel ontruimd. Rond 15.30 uur kon publiek weer veilig naar binnen.

Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) meldde maandagmiddag dat het nutsbedrijf bezig was met de reparatie van de gasleiding. Die werkzaamheden namen ongeveer een uur in beslag. De winkels waren een tijdlang gesloten. Alle personen zijn veilig buiten begeleid.

Meer uit Middelburg

Ontdek de verborgen geschiedenis van Middelburg in 3D

MIDDELBURG - Maandag 12 december om 14.30 uur lanceert wethouder Eduard Smit de geschiedenis van Middelburg in 3D. Hij doet dit door samen met de leden van de werkgroep op de Markt een bord te onthullen. Op dat bord staat een QR-code waarmee met 3D beelden de Markt van 1540 beleefd kan worden. Ook bij de Kuiperspoort (1642) en op het Abdijplein (1940) is dit te beleven.

2 uur geleden
Nieuwjaarsreceptie Gemeente Veere

DOMBURG - Bestuur en medewerkers van de gemeente Veere wensen iedereen alvast prettige feestdagen. Op 2 januari 2023 wordt er een nieuwjaarsreceptie gegeven.

3 uur geleden
Inschrijving Stadstekenaars Middelburg 2023 geopend

MIDDELBURG - De inschrijving voor Stadstekenaar Middelburg 2023 is vanaf nu geopend. Kom met je plan hoe je Middelburg wilt tekenen en misschien wordt je de nieuwe stadstekenaar. Er zijn net als afgelopen jaar twee categorieën: er wordt een stadstekenaar beroepskunstenaars en een stadstekenaar-liefhebber aangesteld.

3 uur geleden
Controle opslaglocaties Vlissingen en Middelburg

VLISSINGEN/MIDDELBURG - Op donderdag 8 december 2022 werd een groot aantal opslagunits in Vlissingen en Middelburg gecontroleerd. Deze controle werd uitgevoerd door de gemeente met gebruikmaking van speurhonden en in samenwerking met de politie en de branchevereniging NSSA (Nederlandse Vereniging voor mini-opslag). Verder verleenden de verhuurders van opslagboxen, waaronder ALLSAFE Mini Opslag, alle medewerking aan deze controle. Er werden geen bijzonderheden aangetroffen tijdens de controle.

3 uur geleden
Werkzaamheden aan hellingbaan ZB in Middelburg

MIDDELBURG - Vanaf 8 tot ca. 23 december 2022 worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de hellingbaan naar de ingang van de ZB, aan de Kousteensedijk in Middelburg. De helling is dan afgesloten voor voetgangers en rolstoel- en scootmobielgebruikers. 

1 dag geleden
Nationaal wetenschapsfestival Expeditie NEXT komt naar Middelburg

MIDDELBURG - De derde editie van Expeditie NEXT, hét Nationale Wetenschapsfestival voor kinderen dat wordt georganiseerd door de Nationale Wetenschapsagenda (NWA), komt naar Middelburg. Midden in de meivakantie op woensdag 3 mei kunnen kinderen en hun begeleiders in de historische binnenstad op expeditie. Onderzoekers, musea en kennisinstellingen vanuit heel Nederland staan klaar om hen te enthousiasmeren voor de wetenschap, met workshops, interactieve installaties en mini-colleges.

1 dag geleden
Auto belandt op kop in sloot Aagtekerke

AAGTEKERKE - Bij de Roosjesweg tussen Aagtekerke en Domburg is vanochtend een auto op zijn kop in een sloot terecht gekomen. De bestuurder van het voertuig raakte gewond.

1 dag geleden