Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gapingse Dag op 2 september

Gapingse Dag op 2 september

GAPINGE - Op 2 september is het weer Gapingse dag. Het evenement start om 10.00 uur met onder meer, oldtimers auto’s en trekkers, kinderactiviteiten, een kofferbak en garageverkoop, en diverse Zeeuwse kramen. 

Daarbij is er ook weer de jaarlijkse sjezenwedstrijd, die start om 11.00 uur. Om 18.00 uur is er een buffet, waarna de Beatmatchers er vanaf 20.30 uur een leuk muziekfeest van gaan maken op het plein. Iedereen is van harte welkom. De entree is vrij.

Meer uit Middelburg

Festival Zeeland Klassiek daagt jonge makers uit tot het maken van meesterwerk

MIDDELBURG - Ook deze editie van het Festival Zeeland Klassiek worden jonge Zeeuwse makers tussen de 14 en 18 jaar oud uitgedaagd zich te laten inspireren door een drietal geselecteerde klassieke muziekstukken. Dat kan een muzikale uiting zijn zoals een rap, spoken word of dans, in woord zoals een gedicht of een verhaal of als beeld (tekening, video). 

42 minuten geleden
Gemeente Veere ontvangt de Blauwe Vlag voor alle stranden

VEERE/IJSSELSTEIN - De uitreiking van de Blauwe Vlag vond vandaag plaats bij Jachthaven Marnemoende in IJsselstein, waar vertegenwoordigers van de gecertificeerde locaties trots hun vlaggen in ontvangst namen. Bas-Jan Spuijbroek (Stichting Strandexploitatie Veere) ontving de Blauwe vlag uit de handen van Hans Oosters, Commissaris van de Koning van de provincie Utrecht. De blauwe vlag is ontvangen voor alle stranden in de gemeente Veere.

4 uur geleden
Auto in sloot Munnikweg Oostkapelle

OOSTKAPELLE - Bij een eenzijdig ongeval op de Munnikweg bij Oostkapelle zijn donderdagmiddag twee personen gewond geraakt. Omstanders hielpen de gewonden.

7 uur geleden
Lentebraderie bij Yildirim Beyazit Moskee in Middelburg

MIDDELBURG - Van vrijdag 17 tot en met maandag 20 mei organiseert de Yildirim Beyazit Moskee een lentebraderie. Tussen 10.00 uur tot 21.00 uur kunnen bezoekers Turkse gerechten en drankjes proeven en kennis maken met de moskee.

1 dag geleden
Leerlingenraden Talent, Regenboog en Acaciahof hebben een boodschap voor alle weggebruikers

MIDDELBURG - Het is druk in de Middelburgse wijk Klarenbeek in Middelburg. Vooral 's morgens en halverwege de middag gebruiken fietsers, automobilisten en voetgangers de weg om van en naar school en werk te gaan. 

1 dag geleden
Opening van de tentoonstelling Heden van het slavernijverleden in het Zeeuws Museum

MIDDELBURG - Op 25 mei opent de tentoonstelling Heden van het slavernijverleden in het Zeeuws Museum. Het is ruim 160 jaar geleden dat slavernij is afgeschaft maar de ongelijke raciale verhoudingen die in honderden jaren zijn opgebouwd, zijn niet vanzelf verdwenen. In deze tentoonstelling, die het Zeeuws Museum overneemt van het Wereldmuseum, worden vragen gesteld als: wat is ons gedeelde slavernijverleden? Hoe gaan we er tegenwoordig mee om en hoe kunnen we een gemeenschappelijke toekomst maken? 

1 dag geleden
Start project 'Duiker Kleverskerke'

Veere - Door Van Hese Hout- & Waterbouw B.V. wordt in de week van 20mei gestart met het project 'Duiker Kleverskerke'. De voorbereidingen hiervoor zijn reeds begonnen.

1 dag geleden