Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gametoernooi Pearl Fist Tournament #3 in de ZB in Middelburg

Gametoernooi Pearl Fist Tournament #3 in de ZB in Middelburg

MIDDELBURG - Op 6 augustus 2022 organiseert het team van Pearl Fist samen met ZB Bibliotheek van Zeeland (ZB) voor de derde keer een gametoernooi (Tekken 7 en Super Smash Ultimate). Het toernooi is van 9.00 tot 22.00 uur in de ZB, Kousteensedijk 7 in Middelburg. Aanmelden kan tot 29 juli 2022.

Team Pearl Fist organiseert meerdere toernooien op diverse locaties in Nederland om deelname aan E-sports mogelijk te kunnen maken. De ZB vindt het belangrijk om jongeren een plek te bieden waar ze elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen gamen. Zo vinden er in de ZB in Middelburg periodiek gamemiddagen plaats.

Toernooi
Voor dit toernooi zijn er set-ups beschikbaar voor deelnemers en toeschouwers. Deelnemers moeten zelf wel een controller meenemen die op een Playstation 4 voor Tekken 7 of Nintendo Switch voor Super Smash Ultimate aangesloten kan worden.

Aanmelden verplicht
Aan dit toernooi zijn kosten verbonden voor toeschouwers en deelnemers. Meer informatie lees je op de website van Pearl Fist. Als toeschouwer krijg je onbeperkt toegang tot de casual set-ups. De minimale leeftijd voor deelnemers en toeschouwers voor Tekken 7 is 16 jaar en voor Super Smash 12 jaar.

Prijzengeld
Per game wordt het prijzengeld verdeeld over de top drie spelers van het toernooi. Eerste prijs 50%, tweede prijs 35% en derde prijs 15%.

Extra informatie

In verband met brandveiligheid is er maar een beperkt aantal deelnemers en toeschouwers toegestaan in het auditorium van de ZB. De matches van zowel Tekken als Super Smash worden gestreamd. Aanmelden kan via de website van Pearl Fist.

Meer uit Middelburg

Onderzoek werpt nieuw licht op zestiende-eeuwse wandtapijten

MIDDELBURG - Nieuw onderzoek uit 2022 wijst uit dat twee zestiende-eeuwse wandtapijten van de gemeente Middelburg uit een Edings atelier komen. Gemeente Middelburg heeft de twee wandtapijten in 1941 gekocht bij een kunsthandel in Brussel. De tapijten met diervoorstellingen zijn zonder goede reden aan een tapijtwever uit ongeveer 1600 in Brussel toegeschreven.

18 uur geleden
ZB verwerft 18e-eeuwse boeken van Gerard van Loon

MIDDELBURG - ZB Bibliotheek van Zeeland heeft een serie 18e-eeuwse prachtboeken verworven, die de geschiedenis van de Middelburgse regenten heel dichtbij brengt. Het gaat om zes werken door de Nederlandse historicus Gerard van Loon, die aan de hand van munten en penningen de geschiedenis van Nederland beschrijven. De boeken zijn rijk geïllustreerd met gravures, kaarten en afbeeldingen van penningen.

1 dag geleden
Guillermo van Pamelen 6e op het WK karten in Portugal

MIDDELBURG - De Middelburgse karter Guillermo van Pamelen is afgelopen week 6e geworden bij het Wereldkampioenschap Karten in Portugal. In het Portugese Viana do Castelo waren 138 rijders uit 17 verschillende landen aanwezig om te strijden voor de wereldtitel. In acht voorrondes konden de rijders punten verzamelen om zich uiteindelijk te plaatsen voor de twee halve finales (de beste 64 rijders) en de finale (de beste 32 rijders).

1 dag geleden
Expositie schilderijen

AAGTEKERKE - Van 3 tot en met 13 augustus exposeert Ineke Koole met haar werk in Galerie BANK Aagtekerke.

1 dag geleden
Snuffelmarkt Middelburg

MIDDELBURG - Zaterdag 13 augustus is er weer de snuffelmarkt op de Markt in Middelburg. 

1 dag geleden
Derde zomeravondconcert op stadhuiscarillon in Veere

VEERE - Op zaterdag 13 augustus geeft stadsbeiaardier David van der Vlies het 3e zomeravondconcert op het stadhuiscarillon van Veere. Het concert is vanaf 19uur live te volgen in een mooie luistertuin.

1 dag geleden
Standwerkersconcours tijdens ‘Dolle Donderdag’ in Middelburg

MIDDELBURG - Op donderdag 11 augustus wordt in de Lange Delft weer het jaarlijkse standwerkersconcours gehouden. Zo’n vijfentwintig standwerkers gaan de strijd aan om te bepalen wie de beste standwerker is. Het spektakel begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.

1 dag geleden