Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Fruitteeltmuseum houdt kinderworkshops

Fruitteeltmuseum houdt kinderworkshops

KAPELLE - Deze meivakantie houdt het Fruitteeltmuseum in Kapelle twee kinderworkshops.

Jongens en meiden kunnen lekker naar buiten gaan en insecten zoeken. Misschien vind je er 5? Fotografeer ze of schrijf er een leuk of mooi verhaal over. Insecten hebben een belangrijke rol in de fruitteelt. Ze zijn heel nuttig…. of heel schadelijk! Weet je ook waarom? Dat kom je te weten als je de foto(’s) of het verhaaltje instuurt.

Blijf je liever binnen, knutsel dan een stuk fruit van karton of papier, maak hiervan een foto en mail die naar administratie@fruitteeltmuseum.nl. Meedoen kan tot 1 juni. Het leukste/mooiste werkstuk wordt beloond met een verrassing.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Reimerswaal

Scholen strijden tegen elektronisch afval

Tien basisscholen, uit de gemeenten Goes, Kapelle, Reimerswaal, Borsele, Noord-Beveland en Tholen, doen van 31 mei tot en met 24 juni mee met de e-waste race. 

1 dag geleden
‘Veel mensen geven hun spullen graag weg’

YERSEKE – Adriënne Bustraan-van Koeveringen in Yerseke is vorig jaar gestart met het realiseren van een inzamelpunt voor Stichting Babyspullen, maar heeft in verband met de coronamaatregelen haar initiatief tijdelijk moeten staken. Inmiddels zijn de inzamelingen weer op gang gekomen. De stichting heeft als doel gratis babypakketten te verstrekken aan aanstaande ouders die in Nederland onder de armoedegrens leven. Iedereen die nieuwe of nog nette babyspullen over heeft, kan deze inleveren op Marijkelaan 1.

1 dag geleden
Meerdere auto’s met elkaar in botsing op Valckenisseweg in Rilland

RILLAND - Meerdere auto’s zijn aan het einde van de ochtend met elkaar in botsing gekomen op de Valckenisseweg in Rilland. Niemand raakte gewond bij de aanrijding.

3 dagen geleden
Persoon rijdt met driewielfiets sloot in nabij Yerseke

YERSEKE - Een persoon is met zijn driewielfiets vanmiddag in de sloot gereden in de buurt van Yerseke. Meerdere politievoertuigen, een ambulance en brandweer kwamen ter plaatse.

5 dagen geleden
Daneel uit Rilland legoot erop los

RILLAND - Wie Daneels kamer ziet, weet het meteen: deze jongen is fan van Lego. Hij krijgt het altijd voor zijn verjaardag en ook wel eens tussendoor, maar er kan altijd meer bij. “Bouwen, slopen en dan weer iets nieuws maken, dat vind ik geweldig”, vertelt de 9-jarige Rillander.

5 dagen geleden
Zeeuwse geschenkwoningen in kaart gebracht

KRUININGEN - Om de cultuurhistorische waarde te kunnen beschermen heeft de provincie Zeeland alle woningen in kaart gebracht die Zeeland zijn geschonken na de Watersnoodramp van 1953. Het merendeel van deze geschenkwoningen staat in het zwaar getroffen Schouwen-Duiveland. In de gemeente Reimerswaal zijn er 20. Zweden schonk er 14 aan Kruiningen en Noorwegen 6 aan Hansweert.

1 week geleden
Proef van bijna miljoen euro bij dijkversterking Hansweert

HANSWEERT - Voor de dijkversterking bij Hansweert experimenteert waterschap Scheldestromen met het maken van steenbekleding van bagger. De proef, die zo’n 900.000 euro kost, start begin volgend jaar.

1 week geleden