Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Frontale botsing tussen twee auto’s op Parallelweg in Bruinisse

Frontale botsing tussen twee auto’s op Parallelweg in Bruinisse

BRUINISSE - Twee auto’s zijn zaterdagmiddag met elkaar in aanrijding gekomen op de Parallelweg in Bruinisse. Er is niemand gewond geraakt bij het ongeval.

Rond 15.50 zijn twee auto’s op de Parallelweg frontaal met elkaar in botsing gekomen. De politie kwam ter plaatse. Er raakte voor zover bekend niemand gewond bij het ongeval. Eén van de twee bestuurders moest een blaastest doen, maar deze kwam negatief terug. 

De bestuurders hebben schadepapieren ingevuld, waarna een bergingsbedrijf de voertuig heeft getakeld. 

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Beveland

Leerlingen de Basis gaan zwerfafval te lijf

GOES - ‘Afval in de bak, je kan het.’ Met deze slogan motiveert de gemeente Goes inwoners, maar ook basisscholen, afval in de vuilnisbak te gooien. Leerlingen van Montessorischool de Basis in Goes kregen woensdag een gastles over zwerfafval en ruimden het daarna samen met wethouder Cees Pille op in de buurt.

6 uur geleden
Man (24) aangehouden voor overval op supermarkt aan Van Doornestraat

GOES - De politie heeft vrijdag een 24-jarige man aangehouden in Goes. Hij wordt verdacht van het plegen van een overval op een supermarkt aan de Van Doornestraat. De man is ingesloten en wordt gehoord door rechercheurs.

7 uur geleden
‘Wij blijven kwalitatief goede zorg coördineren en faciliteren’

HEINKENSZAND – Onlangs heeft de ZHCo en PeriScaldes zijn intrek genomen in het voormalig R&B Wonen-gebouw aan het Van der Biltplein in Heinkenszand. De binnenkant van het pand is in een nieuw jasje gestoken en is opnieuw ingedeeld. Veel materialen en meubilair zijn duurzaam hergebruikt. Met de verhuizing naar Heinkenszand zijn beide organisaties centraal in Zeeland komen te liggen.

8 uur geleden
Bloksjop bedient de hele wereld met Lego

GOES - Een wens bij de Bloksjop in Goes is een museum beginnen op de zolder. Ze hebben namelijk ontzettend veel nieuwe en tweedehands Lego te koop, maar ook oude en andere bijzondere Lego om te laten zien. “Zoals houten Lego, waarmee het allemaal begon”, vertelt begeleider Joop.

12 uur geleden
Textielinzameling in alle Borselse dorpen

HEINKENSZAND - In ‘s-Gravenpolder, Ovezande, Oudelande en Heinkenszand is er al een inzamelpunt voor kleding en ander textiel en binnenkort krijgen de overige Borselse dorpen er ook een.

14 uur geleden
Jongerencoach blijft op De Wissel in Goes

GOES - De proef met een jongerencoach op praktijkschool De Wissel in Goes is geslaagd. Daarom heeft het Goese college van burgemeester en wethouders besloten dat de begeleider blijft. “Zo’n twintig leerlingen heeft de jongerencoach begeleid”, vertelt wethouder André van der Reest. “Niemand hoefde te worden doorverwezen naar jeugdzorg. Bij de helft van de leerlingen zijn de schulden niet geëscaleerd en soms zelfs helemaal afbetaald dankzij de jongerencoach.” 

1 dag geleden
Maria uit de Beuk heeft haar plekje gevonden in Ovezande

OVEZANDE - Na een intense maar voortvarende verhuizing is ‘Maria uit de Beuk’ dinsdag verhuisd van de werkplaats van kettingzaagkunstenaar Peter Verlaan in Lewedorp naar de pastorietuin bij de Mariakerk in Ovezande.

1 dag geleden