Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Franda van der Zande wint Borselse fotowedstrijd

Franda van der Zande wint Borselse fotowedstrijd

HEINKENSZAND - Met haar foto van kolenopslag Ovet heeft Franda van der Zande de fotowedstrijd van de Culturele Raad Borsele 2020 gewonnen. Zij ontving vrijdagmorgen een waardebon van 300 euro.

De 3 beste foto’s van 2020 van de jaarlijkse fotowedstrijd zijn vrijdag onthuld op banners voor het gemeentehuis in Heinkenszand en het vrijwilligershuis in ‘s-Gravenpolder. Nummer 2 is de foto van de Valweel van Ferdy Weemaes. Op plaats 3 eindigde de inzending van de Quarlespolder van Quirien Marijs. De banners zijn tot begin juni te zien. Alle maandwinnaars krijgen ook een plekje in de hal van het gemeentehuis.

Verwarring

‘Deze foto brengt je in verwarring: is dit Borsele? Of is het Australië of Nieuw-Zeeland? Het lijkt wel lava’, oordeelde de jury van de fotowedstrijd over het winnende beeld.

Het thema van de fotowedstrijd 2021 is ‘Moet je zien!’ Kijk voor meedoen op www.cultureleraadborsele.nl/fotowedstrijd.

Meer uit Beveland

284 vergunningen te vergeven voor zeegroenten snijden bij Oosterschelde

KATTENDIJKE - Wie volgend seizoen zeegroenten wil snijden bij de Oosterschelde kan tot vrijdag 22 december een aanvraagformulier indienen bij de provincie Zeeland. Er zijn 284 vergunningen te vergeven.

19 uur geleden
284 vergunningen te vergeven voor zeegroenten snijden bij Oosterschelde

RILLAND - Wie volgend seizoen zeegroenten wil snijden bij de Oosterschelde kan tot vrijdag 22 december een aanvraagformulier indienen bij de provincie Zeeland. Er zijn 284 vergunningen te vergeven.

19 uur geleden
Politie: 'Overleden man in arbeidsmigrantenhotel Wolphaartsdijk stierf natuurlijke dood'

WOLPHAARTSDIJK - De man die zondag levenloos is gevonden in het arbeidsmigrantenhotel aan de Lepelstraat in Wolphaartsdijk is een natuurlijke dood gestorven. Dat laat de politie woensdag weten na onderzoek.

19 uur geleden
Gemeente en dorpsraad werken samen aan wandelpad Baarland

BAARLAND - Baarland krijgt binnenkort een nieuw wandelpad.

20 uur geleden
Tom Verbeek 25 jaar tussen de schappen

KWADENDAMME - Vijfentwintig jaar geleden is Tom Verbeek (41) als derde generatie begonnen in de winkel van zijn vader, Kees Verbeek. En alweer de helft van die tijd is hij eigenaar/ondernemer. Aanleiding genoeg voor een feestje.

1 dag geleden
Veel rookontwikkeling bij woningbrand in Eindewege

EINDEWEGE - Bij een woningbrand aan de Spoorstraat in Eindewege is maandagavond veel rook vrijgekomen. Niemand raakte gewond.

1 dag geleden
Chantal Giesbertz: 'Trouwen is meer dan simpel “ja" zeggen'

KLOETINGE - Chantal Giesbertz (49) werkt 32 uur in loondienst en sluit alleen al dit jaar dertig huwelijken, waarvan de helft vanuit haar eigen onderneming Meer dan Trouwen. “Deze naam heb ik gekozen omdat ik van mening ben dat trouwen echt meer is dan alleen maar simpel 'ja' zeggen. Er valt heel veel omheen te kiezen en te regelen."

2 dagen geleden