Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Fotogroep Goes exposeert in Heinkenszand

Fotogroep Goes exposeert in Heinkenszand

HEINKENSZAND - Fotogroep Goes exposeert tot begin december werk van haar leden in woonwinkel Binnen Uit in Heinkenszand. 

De tentoonstelling is zaterdag geopend door Wim Bakker, voorzitter van de Culturele Raad Goes. De expositie bestaat uit 27 panelen van evenzoveel clubleden, soms met een grote foto, maar de meesten met een serie samenhangende foto’s. Aan de expositie is geen thema verbonden. Een uit eigen leden bestaande jury heeft de foto’s beoordeeld. De prijswinnaars zijn Arjan van Lomwel (eerste prijs), Marjoke Sinke (tweede prijs) en John van de Woestijne (derde prijs). Voor bezoekers liggen juryrapporten ter inzage. Ook gastheer Binnen Uit heeft drie prijzen toegekend; aan Harm Simons, Betty Vonk en Wim van den Berge. 

Fotogroep Goes is een vereniging van vrijetijdsfotografen uit Goes en omgeving. De ongeveer 40 leden zijn fotohobbyisten die actief met hun hobby bezig zijn, individueel en in clubverband. ‘Leren van elkaar’ staat voorop. Eens per twee weken is er een clubavond in het Heer Hendrikhuis te ’s-Heer Hendrikskinderen, met fotobesprekingen, doe-avonden en gastsprekers. Andere activiteiten zijn fototochten, deelname aan fotowedstrijden en tentoonstellingen. Alles wordt vastgelegd in een jaarboek. Meer informatie is te vinden op fotogroepgoes.nl.

Meer uit Beveland

Openstelling subsidie Gebiedsgerichte Aanpak Wonen

MIDDELBURG - Vanaf 11 april 2024 kunnen gemeenten subsidie aanvragen voor het toekomstbestendig maken van bestaande woningen of nieuwsbouw, in combinatie met het verbeteren van de openbare ruimte.

9 uur geleden
Kennisevent voor Zeeuwse ondernemers bij De Mythe in Goes

Op dinsdag 16 april organiseren de Bevelandse gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal in samenwerking met Zeeland Business een gratis kennisevent voor (startende) ondernemers in Goes. Het event wordt gehouden bij Theater De Mythe en bestaat uit een ondernemersmarkt, meerdere workshops en diverse interactieve presentaties. Toegang voor dit event is kosteloos.

11 uur geleden
Vriendinnendagen met heerlijk lenteweer in Goes

GOES - Het weerbericht belooft een heerlijke voorjaarseditie van de Vriendinnendagen in Goes. Vrijdag en zaterdag is er veel te doen in en om de binnenstad.

12 uur geleden
Zeeuwen terug uit Den Haag: 'Een mooie dag, maar we zijn er nog niet'

HEINKENSZAND/DEN HAAG - Een delegatie van zo'n zestig Zeeuwen heeft demissionair minister Rob Jetten van Energie en Klimaat woensdag de Zeeuwse voorwaarden overhandigd voor grote energieprojecten, zoals nieuwe kerncentrales. Jetten zegde toe er voor de zomervakantie inhoudelijk op te reageren. "We kunnen spreken van een mooie dag", concludeerde de Borselse burgemeester Gerben Dijksterhuis bij thuiskomst, "maar we zijn nog niet klaar."

1 dag geleden
Plan voor Park de Remise Hoedekenskerke komt op stoom

HOEDEKENSKERKE - Geduld is voor ondernemers Marco Harthoorn en Peter Heeren geen overbodige luxe bij het realiseren van hun eerste toeristische project. Maar ze zetten door en na meer dan tien jaar hebben ze nu de vergunningen rond voor Park de Remise bij Hoedekenskerke. "Als we over twee, tweeënhalf jaar kunnen verhuren, ben ik tevreden", zegt Harthoorn.

1 dag geleden
Tycho Zoon is voorleeskampioen van de provincie Zeeland

MIDDELBURG - Met hooggespannen verwachtingen zitten de regionale finalisten met hun leesboek op schoot. Op de beurt mogen ze voorlezen aan een zaal vol publiek in ZB Bibliotheek van Zeeland. Wie wordt de Zeeuwse Voorleeskampioen?

2 dagen geleden
Kliko uitgebrand in 's-Gravenpolder

's-GRAVENPOLDER - De brandweer is dinsdagavond uitgerukt voor brand in een afvalcontainer in de Egelantierstraat in 's-Gravenpolder.

2 dagen geleden