Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Fons Naterop vanaf 21 februari waarnemer in Kapelle

Fons Naterop vanaf 21 februari waarnemer in Kapelle

KAPELLE - Fons Naterop wordt vrijdag 21 februari geïnstalleerd als waarnemend burgemeester van de gemeente Kapelle.

De 63-jarige CDA'er volgt tijdelijk Huub Hieltjes op, die dinsdag (18 februari) afscheid neemt van Kapelle. Hieltjes is benoemd tot eerste burger van de gemeente Duiven.

Receptie

Vrijdagmiddag 21 februari wordt Naterop geïnstalleerd tijdens een buitengewone raadsvergadering. Hierin spreken commissaris van de koning in Zeeland Han Polman, waarnemend voorzitter Henk Keurhorst van de gemeenteraad van Kapelle en loco-burgemeester Jon Herselman van Kapelle Naterop toe. Ook neemt hij zelf het woord.

Daarna, vanaf 17.00 uur, is iedereen welkom in het gemeentehuis in Kapelle om kennis te maken met de nieuwe waarnemer. Deze receptie vindt plaats in de hal.

Zintuigen

Bij zijn voordracht liet Naterop al weten hard te willen werken voor de gemeente Kapelle, en niet alleen vanuit het gemeentehuis. "Ik gebruik mijn zintuigen om erachter te komen wat de inwoners belangrijk vinden, waarvan ze warm worden. Ik vind het leuk om dat ook een-op-een te doen. Deze informatie speel ik dan door naar gemeenteraad en college van burgemeester en wethouders."

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Reimerswaal

Hoe moet Vlissingen haar sociale taken uitvoeren?

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen vernieuwt haar beleid voor het sociaal domein. Hieronder vallen taken op het gebied van onder meer de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning), Participatiewet en Jeugdwet. De gemeente kijkt naar een efficiëntere uitvoering, zodat de kosten beter binnen het budget voor deze taken blijven, legt wethouder Albert Vader uit. Inwoners kunnen hierover meedenken en de gemeente houdt donderdag (5 maart) en dinsdag 10 maart inloopbijeenkomsten over de vernieuwing.

9 uur geleden
Thoolse jeugd trapt lekker een balletje in de zaal

THOLEN - Fanatieke jonge Thoolse voetballers beleefden vrijdag een prima en sportieve vakantiedag dankzij het zaalvoetbaltoernooi van Let's Move Around. Tientallen jongeren tussen de tien en twintig jaar speelden de nodige wedstrijden in dorps- en gemeenschapscentrum De Meulvliet in Tholen. Het werd een sportieve middag waarin de Thoolse jeugd haar beste voetbalskills lieten zien en het bovenal ook nog eens erg gezellig was.

10 uur geleden
College wil Starterslening op Tholen behouden

THOLEN - De kans is aanwezig dat meer Thoolse starters gebruik kunnen gaan maken van de Starterslening. Het college van B&W gaat in maart de gemeenteraad vragen om een bedrag van 250.000 euro beschikbaar te stellen. Dit bedrag kan ingezet worden om het verschil tussen de koopsom van een koopwoning en het bedrag dat de starters maximaal kan lenen te overbruggen. Er zit weinig geld in het potje, maar de vraag blijkt groot.

13 uur geleden
Cees Pille doet een bakkie in Baarends

GOES - Wie wil kennismaken met de nieuwe wethouder Cees Pille is vrijdag 6 maart welkom in Café Baarends.

13 uur geleden
‘Mooie plannen ingediend voor sporthal’

KAPELLE - De gemeente Kapelle praat met twee partijen verder over de realisatie van het nieuwe sportcentrum aan de Vroonlandseweg in Kapelle.

15 uur geleden
'Rookmelders ook verplicht in bestaande woningen'

THOLEN - Minister Raymond Knops van Binnenlandse Zaken wil dat ook in bestaande woningen op elke verdieping een rookmelder aanwezig is. De verplichting geldt, sinds 2003, al voor nieuwbouwwoningen.

16 uur geleden
Man bedreigt vrouw met schroevendraaier in Middelburg

MIDDELBURG - De politie heeft donderdag in Middelburg aan het begin van de avond een 65-jarige man uit die plaats aangehouden voor het bedreigen van een een 45-jarige vrouw met een schroevendraaier.

16 uur geleden