Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Fluplands echtpaar wint samen drie internationale fotografie-awards

Fluplands echtpaar wint samen drie internationale fotografie-awards

SINT PHILIPSLAND - Peter en Mitzy uit Sint Philipsland hebben maar liefst drie internationale fotografie-awards in de wacht gesleept. Een unicum waar ze terecht trots op zijn.

De felbegeerde Fearless award voor trouwfotografen wordt aan slechts 2% van de inzendingen toegekend. In de 54e ronde van de Fearless awards, een internationale wedstrijd voor trouwfotografie, wisten Peter en Mitzy Geluk van Love Rules fotografie echter samen maar liefst drie awards in de wacht te slepen.

Het echtpaar bevond zich vorig jaar al in de top 20 van landelijke trouwfotografen (Dutch Masters) en in de top 30 bij de internationale This Is Reportage awards. 2020 kent nu een mooie start door deze drie awards bij die ook wel de oscars van de bruidsfotografie worden genoemd.

Avontuur

Het Love Rules echtpaar is het meest succesvol winnende fotografen-echtpaar van Nederland. Door elkaar te motiveren en inspireren stijgen deze fotografen naar een hoger plan, terwijl ze samen ook zorgen voor hun twee kinderen. Voorheen hadden beiden goed betaalde banen, maar deze opgegeven om te leven van de fotografie en voor hun passie. Ze verkochten hun nieuwbouw twee-onder-een kap huis en verhuisden naar een ouder klein rijtjeshuis vlak aan het water, om bewuster te leven en avonturen te gaan beleven als gezin.

Amerikaanse fotograaf

Peter en Mitzy hebben de afgelopen jaren veel tijd en geld geïnvesteerd in het verhogen van hun fotografie niveau. Na beide een intensieve week de Get Real workshop te hebben gedaan zijn ze niet blijven stilstaan, maar hebben ze meerdaagse cursussen gevolgd in binnen- en buitenland. Tevens heeft Peter net een mentoringtraject van een jaar achter de rug bij een bekende Amerikaanse trouwfotograaf. Mitzy: "We bekwamen ons met name in documentaire trouwfotografie. Bij deze vorm van fotografie breken we helemaal niet meer in op een huwelijk, maar fotograferen we alles zoals het gebeurt. Dat levert eerlijke, echte en bijzondere foto's op, die het gevoel van de dag vangen." Peter: "Het onszelf blijven verbeteren zit een beetje in onze genen. Het is hetgene wat mij geïnteresseerd houdt in fotografie: je bent nooit uitgeleerd."

Meer uit Tholen

Aan de keukentafel bij Daan Adriaansen: 'ICT was altijd mijn hoofdkey'

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij ‘s nachts van wakker? In ‘Aan de keukentafel met...’ gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Daan Adriaansen. 

3 uur geleden
Vrijmibotho steunt dit jaar niet één, maar twee goede doelen

THOLEN - Ook dit jaar vindt er op Tholen in juni weer een Vrijmibotho plaats. En dit jaar steunt het evenement niet één, maar twee lokale goede doelen.

1 dag geleden
Weerbericht Tholen: 'Hoge zonkracht tijdens lang pinksterweekend'

THOLEN - De dagen worden langer en dit betekent dat de zon steeds feller kan gaan schijnen. Komende dagen wordt op uitgebreide schaal zonkracht 7 bereikt. Dat meldt Weeronline.Vergeet dus niet zonnebrandcrème te gebruiken als je midden op de dag naar buiten gaat!

2 dagen geleden
Sarah maakte de afgelopen vijf jaar 150 duiken: 'Tholen heeft iets wat België niet heeft'

In vijf jaar tijd maakte Sarah zo’n 150 duiken. Afgelopen weekend was zij ook aanwezig bij het duikkamp op Tholen. Haar twee kinderen (13 en 16 jaar) duiken ook. Zij zijn ooit uit verveling op vakantie begonnen met duiken. 

3 dagen geleden
Bruno heeft al 45 jaar duikervaring: 'Op plaatsen zoals Tholen doen wij 40 duiken per jaar'

Met zijn 45 jaar duikervaring noemt Bruno Goyvaerts zichzelf ‘een ouwe rakker’. Hij geeft aan zo’n beetje de hele wereld al verkend te hebben. Maar op plaatsen als de Oosterschelde komt hij toch nog wel het meest. “Op dit soort plaatsen doen wij zo’n 30 tot 40 duiken per jaar.”

4 dagen geleden
Proef met wasbare luiers vanaf morgen van start

THOLEN - In Tholen en Reimerswaal start vanaf morgen een proef met wasbare luiers. In beide gemeenten begint een groep jonge ouders met het gebruiken van de herbruikbare luiers. Met de proef willen de gemeenten jonge ouders stimuleren de enorme hoeveelheid luierafval te beperken.

5 dagen geleden
Diederik organiseerde het duikkamp op Tholen: 'Blij met de Zeeuwse gastvrijheid'

Diederik van Noten duikt al 32 jaar. Hij heeft bij verschillende clubs gezeten, maar heeft zo’n 20 jaar geleden een eigen duikschool opgericht met een familiaal karakter. Dat zie je ook terug; er zijn veel gezinnen aanwezig.

5 dagen geleden