Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Flinke schade bij ongeval

Flinke schade bij ongeval

S GRAVENPOLDER - Een auto heeft zaterdagmiddag flinke schade opgelopen nadat deze op een vluchtheuvel botste. Er raakte niemand gewond bij het ongeluk

Het ongeval gebeurde rond 13:15 uur aan de Kloetingseweg. Door een onbekende oorzaak klapte de auto met het voorwiel op een vluchtheuvel. Hierbij werd het wiel in de wielkast gedrukt. Dat resulteerde in het uitklappen van de airbags in de auto. De bestuurder raakte hierbij niet gewond. 

De koninklijke marechaussee kwam ter plaatse om het verkeer te regelen en het incident af te handelen. Tijdens het ongeval was de weg tijdelijk dicht voor het overig verkeer. De auto is meegenomen door een berger.

Meer uit Beveland

Nighttrail bezorgt kinderen nieuwe sneakers

GOES - Sabine Maas en Marjo van Klooster zijn volop in de weer met de organisatie van het eerste evenement van hun nieuwe stichting ‘What Goes On’. Met de Nh1816 Nighttrail door Goes op vrijdagavond 14 oktober zamelen ze geld in voor nieuwe sneakers voor kinderen wiens ouders zijn aangewezen op Voedselbank de Bevelanden. Dat vinden niet alleen zij een mooi doel, blijkt uit de animo voor het wandel- en hardloopevenement met allerlei entertainment, want alle startbewijzen zijn al verkocht. 

5 uur geleden
Allerlei gezonde activiteiten in Borsele

HEINKENSZAND - Om de gezondheid van haar inwoners te verbeteren, organiseert de gemeente Borsele de komende tijd samen met andere organisaties in de gemeente allerlei gezonde activiteiten. Ook stelt ze subsidie beschikbaar voor organisaties met gezonde initiatieven.

6 uur geleden
Kind aangereden in ‘s-Gravenpolder, betrokkene meegenomen naar bureau

’s-GRAVENPOLDER – Een kind is dinsdagmiddag aangereden op de Goessestraatweg in ’s-Gravenpolder door een scooter. De bestuurder is meegenomen naar het politiebureau.

1 dag geleden
Goes-Zuid viert Dag van de Toegankelijkheid

GOES - In deze Week van de Toegankelijkheid zijn er woensdag allerlei activiteiten in Goes-Zuid om mensen met en zonder beperking elkaar te laten ontmoeten.

1 dag geleden
Verkenning voor langer open houden kerncentrale Borssele begint

BORSSELE - Het kabinet wil de bedrijfsduur van de kerncentrale bij Borssele verlengen tot na 2033. Daarover sprak minister Rob Jetten voor Klimaat en Energie maandag met Zeeuwse bestuurders, onder wie gedeputeerden van de provincie Zeeland en de burgemeesters van de gemeenten Borsele en Noord-Beveland. ‘Het gesprek markeert de start van een gezamenlijke verkenning naar de mogelijkheid om de kerncentrale bij Borssele langer open te houden’, laat de provincie Zeeland weten.

1 dag geleden
Gewonde bij botsing auto’s Heinkenszand

HEINKENSZAND - Bij een aanrijding op een kruising in Heinkenszand is maandagochtend een persoon gewond geraakt. Twee auto’s raakten beschadigd.

2 dagen geleden
Ook bij Colijnsplaatse Boys is de energierekening hoog

COLIJNSPLAAT - De coronapandemie veroorzaakte financiële tegenvallers voor voetbalvereniging Colijnsplaatse Boys en nu wordt de energierekening een flinke kostenpost. “We zwemmen niet in het geld, en dan druk ik het nog voorzichtig uit”, vertelt clubvoorzitter Thijs ‘t Hart. “Er komt een einde aan onze polsstok als dit lang gaat duren.”

2 dagen geleden