Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Flinke onweersbuien en kans op hagel: Code geel voor vrijdag én zaterdag

Flinke onweersbuien en kans op hagel: Code geel voor vrijdag én zaterdag

ZEELAND - Het KNMI waarschuwt voor hevige onweersbuien die vrijdag en zaterdag over het land trekken. Hierbij kan veel regen vallen en mogelijk ook hagel. Vanaf vrijdagmiddag is daarom code geel van kracht door het hele land.

Meer uit Tholen

Inschrijving van zwemvierdaagse De Spetter en Haestinge geopend

SINT-MAARTENSDIJK/THOLEN - De gemeentelijke zwembaden De Spetter in Tholen en Haestinge in Smerdiek houden van maandag 24 tot en met vrijdag 28 juni weer de zwemvierdaagse. Deelnemers kiezen vier momenten in de week waarop ze komen banenzwemmen en halen hiermee geld op voor de stichting Het Vergeten Kind. Inschrijven is nu mogelijk en een deelname kost 7,50 euro. 

2 uur geleden
Op de werkvloer bij Maud van Stadlander: 'Ik word gelukkig van de afwisseling' [OP DE WERKVLOER]

BERGEN OP ZOOM/THOLEN - Wie kan er mooier vertellen over zijn vak dan degene die er dagelijks mee bezig is. Waar komt zijn of haar liefde voor het vak vandaan? Waarom hebben ze voor dit beroep gekozen? Wat is er nou zo mooi aan het vak? En hoe ziet een werkdag er eigenlijk uit? Deze week: Maud van der Winkel, projectleider bij Stadlander.

5 uur geleden
Tiende editie Avondvierdaagse in Stavenise met twee afstanden

STAVENISSE - Van maandag 17 tot en met donderdag 20 juni organiseert wandelsportvereniging Oosterscheldestappers in samenwerking met muziekvereniging Euterpe voor de 10e keer de avondvierdaagse in Stavenisse.

9 uur geleden
Thoolse lezersfoto van de week is gemaakt door Piet Alkema [LEZERSFOTO]

THOLEN - Elke week prijkt er op de ontspanningspagina van de wekelijkse Thoolse Bode een lezersfoto. Dit keer was het de foto van Piet Alkema die de spotlight mocht vangen.

1 dag geleden
Brandweer rukt uit voor koolmonoxide melding aan de Gildenstraat

THOLEN- De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een koolmonoxide melding in een woning aan de Gildenstraat. De bewoners werden tijdelijk geëvacueerd vanwege het mogelijke gevaar maar konden na metingen van de brandweer hun woning weer betreden. Er raakte niemand gewond.

1 dag geleden
Bestuurder Marc van der Steen neemt afscheid van woningcorporatie Stadlander

BERGEN OP ZOOM/THOLEN - Bestuurder Marc van der Steen heeft aangegeven te willen stoppen als bestuurder van Stadlander omdat hij vindt dat zijn opdracht voltooid is. Hij en de Raad van Commissarissen (RvC) van Stadlander hebben in goed onderling overleg besloten dat Marc van der Steen daarom per 21 juni aanstaande afscheid neemt van Stadlander.

1 dag geleden
Braderieseizoen zaterdag van start met kraampjes in Sint Philipsland

SINT PHILIPSLAND - De braderie van Sint Philipsland staat weer voor de deur. Zaterdag 15 juni vormt het hartje van Flupland het decor van dit evenement met marktkramen, horeca en vermaak. Van de Voorstraat, Kerkring en de Schoolstraat tot aan de Achterstraat kun je niet om de braderie van het dorp heen.

2 dagen geleden