Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Fitland helpt ook niet leden gratis met de strijd tegen coronakilo’s

Fitland helpt ook niet leden gratis met de strijd tegen coronakilo’s

GOES - Bij de sportcentra van Fitland kunnen vanaf dit weekend (27 februari) ook niet leden terecht om snel, gezond en efficiënt van de coronakilo’s af te komen. Onder de naam “Rondje Fitland” wordt er komend weekend een gratis workout aangeboden waarbij in koppels middels diverse materialen gewerkt kan worden aan de conditie. Dit alles buiten, met een deskundige instructeur en uiteraard met in achtneming van alle coronamaatregelen.

“Veel sporters kunnen nu niet terecht bij hun eigen sportvereniging maar willen wel werken aan hun conditie,” vertelt Demy Kole van Fitland. “Thuis en op eigen motivatie lukt dat niet iedereen. Daarom hebben we nu een gratis workout opgezet waarvoor ook niet leden zich in kunnen schrijven. Hiermee willen we bijdragen aan een verbetering van de conditie en het bestrijden van de coronakilo’s. Daarnaast is het bewezen dat mensen die sporten een betere weerstand hebben en zich beter voelen. En dat is in deze tijd erg belangrijk.”

Demy Kole is dan ook enorm teleurgesteld in de overheid dat sportcentra nog niet open mogen voor binnensport. “Aan alle eisen voor veiligheid kunnen we voldoen, dat doen we overigens al sinds maart vorig jaar.” Hij noemt onder andere de abonnementssystemen, checken op gezondheidsklachten en reserveren voor men komt sporten. “In onze sportcentra hebben we luchtbehandelingssystemen die meerdere keren per uur de volledige binnenlucht vervangen. Wij hebben alles gepareerd en geregeld om veilig open te kunnen.”

Inschrijven voor het gratis Rondje Fitland? Schrijf dan nu in via: https://fitland.nl/rondje-fitland  

Want meer bewegen is minder zorg(en)!

Meer uit Beveland

Actie zaterdag met menselijke ketting op grens Sloegebied

BORSSELE - Op zaterdag 15 juni vormen betrokkenen van vijf Zeeuwse organisaties een menselijke ketting op de Sloegrens bij Borssele om actie te voeren tegen de mogelijke nieuwe energieprojecten buiten het Sloegebied.

2 uur geleden
Fietsster aangereden door auto in Goes, slachtoffer naar het ziekenhuis

GOES - Bij een aanrijding op de Brailleweg in Goes is donderdag een fietsster gewond geraakt.

4 uur geleden
Wilco Blaak wordt nieuwe directeur-bestuurder Erfgoed Zeeland

MIDDELBURG - Per 1 september aanstaande is Wilco Blaak de nieuwe directeur-bestuurder van Erfgoed Zeeland. De afgelopen tweeënhalf jaar was Blaak directeur bij Stichting Musea De Bevelanden. Daar was hij verantwoordelijk voor de omvorming van het Fruitteeltmuseum tot het ZeeuwsFruitMuseum in Kapelle. Voor Historisch Museum De Bevelanden in Goes was hij betrokken bij de herpositionering van het museum en de plannen voor een mogelijke verhuizing van het museum naar de Grote Kerk van Goes.  Kees-Jan Dosker, voorzitter raad van toezicht, heeft er alle vertrouwen in dat Wilco met zijn gedrevenheid en ervaring van grote waarde zal zijn voor Erfgoed Zeeland: "Met Wilco krijgt Erfgoed Zeeland een energieke, betrokken en gemotiveerde directeur met een groot professioneel netwerk en een gerichte interesse in provinciaal erfgoed."Wilco Blaak heeft veel ervaring binnen de museale en culturele sector. Zo was hij voorheen bijna twaalf jaar directeur van de Oude en Nieuwe Kerk in Delft. Hier was hij onder andere betrokken bij de restauratie en herinrichting van de Nieuwe Kerk. Maar ook bij de uitbreiding van de koninklijke grafkelder in de Nieuwe Kerk. Wilco over zijn nieuwe functie: "Ik kijk ernaar uit om kennis te maken met de organisatie en samen met alle medewerkers verder te bouwen aan een mooie toekomst voor Erfgoed Zeeland."Wilco neemt het stokje over van interim-directeur Ad de Korte die sinds november 2023 voortvarend aan de toekomst van Erfgoed Zeeland bouwt.

6 uur geleden
Bevrijdingsmuseum Nieuwdorp is gezond bezig, kinderen bedenken verantwoorde snack voor museum

NIEUWDORP - Wethouder Marga van de Plasse van de gemeente Borsele heeft donderdag het certificaat 'Gezonde Locatie' uitgereikt aan het Bevrijdingsmuseum in Nieuwdorp. 

8 uur geleden
Goes beleeft topavond met 'Muziekfeest op het Plein' op bomvolle Grote Markt

GOES - Een bomvolle Grote Markt in Goes heeft woensdagavond genoten van het 'Muziekfeest op het Plein'. Artiesten als Jan Smit, 3JS, André Hazes en Frans Bauer bezorgden het publiek, jong en oud, een feestelijke avond vol meezingers. 

12 uur geleden
Volle Grote Markt in Goes geniet van 'Muziekfeest op het Plein'

GOES - De Grote Markt in Goes is woensdag volgestroomd voor het 'Muziekfeest op het Plein'. Nog de hele avond geniet het publiek van een keur aan bekende Nederlandse artiesten. 

23 uur geleden
De Meidoorn in Nisse viert aanbouw

NISSE - Het nieuwe lokaal van basisschool de Meidoorn in Nisse is klaar.Om dit te vieren mocht de Borselse wethouder Marga van de Plasse het naambordje van de 'doornloze Meidoorn' in het nieuwe voedselbos onthullen. De school heeft een nieuwe speel-leeromgeving met een vernieuwde moestuin, voedsel- en insectenbos, informatief bord over wat er rondfladdert, speelveld en een 'buitenlokaal' voor de natuurlessen. "Ook dorpsbewoners zijn welkom om van een rondje over ons plein te genieten", vertelt locatieleider en leerkracht Marion Geene. "Alles is tot stand gekomen door enorm veel inzet van ouders, medewerking van de gemeente Borsele, financiële steun van bijvoorbeeld de Rabobank, bedrijven van ouders en enkele bedrijven uit de omgeving en door de sponsorloop die we gehouden hebben."

1 dag geleden