Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Filmcrew zoekt figuranten voor opnamen in Arnemuiden

Filmcrew zoekt figuranten voor opnamen in Arnemuiden

ARNEMUIDEN - Een filmcrew is vanaf volgende week maandag tot en met donderdag in Arnemuiden voor opnamen voor ‘Vliegende Hollanders’.

Deze serie gaat over de begindagen van de commerciële luchtvaart in Nederland.

De crew is op zoek naar figuranten voor de opnamen in Arnemuiden. Mensen die figureren worden gestyled naar de tijd van de serie.

Confectiemaat

Ze moeten minimaal zestien jaar zijn. Extra voorwaarden zijn dat mannen niet langer mogen zijn dan 1.83 meter en maximaal confectiemaat 54 dragen. De makers zoeken vooral mannen met baarden en snorren en iemand met baard van ongeveer 43 jaar, die Prins Hendrik wil spelen.

Figuranten kunnen zich aanmelden via [email protected]. Zij moeten een recente foto met naam, leeftijd, telefoonnummer meesturen. In Arnemuiden filmt de ploeg de ELTA, de eerste luchtvaarttentoonstelling in Amsterdam in 1919.

Pioniers

Vliegtuigbouwer Anthony Fokker en Albert Plesman, oprichter van de KLM, staan centraal in de dramaserie. “Hoewel hun karakters als dag en nacht van elkaar verschilden, slaagden ze er samen in om van Nederland een belangrijke speler te maken op het wereldtoneel van de luchtvaart”, zeggen de makers.

Daan Schuurmans en Fedja van Huet spelen de hoofdrollen in de serie, die volgend najaar wordt uitgezonden op NPO1. 

Meer uit Middelburg

Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

23 uur geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

1 dag geleden
Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

2 dagen geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

2 dagen geleden
Samenwerking Zeelandia Middelburg en voetbalschool JVOZ

MIDDELBURG - Voorzitter Remy Verhage van voetbalclub Zeelandia Middelburg en voorzitter Eugène Fagg van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze stap volgt op een succesvolle pilot in de afgelopen periode.

4 dagen geleden
Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

1 week geleden
Hardleerse Middelburger zonder rijbewijs voor derde keer betrapt achter het stuur

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. Vanwege de recidive krijgt hij niet alleen een proces-verbaal, maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.

1 week geleden