Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Film by the Sea zoekt Zeeuwse films

Film by the Sea zoekt Zeeuwse films

VLISSINGEN - Film by the Sea roept Zeeuwse filmmakers op om films in de sturen. Het festival zoekt zowel korte films, tot 50 minuten, als films die langer zijn. Uit de inzendingen wordt een voorselectie gemaakt van films die in aanmerking komen voor de Zeeuwse Filmprijzen.

Film by the Sea bestaat dit jaar 25 jaar en wil het festival extra feestelijk maken. Een van de activiteiten is dat er dit jaar extra aandacht is voor Zeeuwse films. De films die kunnen worden ingezonden moeten aan een paar criteria voldoen: de filmproductie moet volledig of tenminste voor 50 procent in Zeeland zijn opgenomen, de filmproductie moet een Zeeuwse thema of onderwerp hebben en bij fictiefilms moeten de cast en crew volledig of tenminste voor 50 procent Zeeuws zijn.

Aanmelden
Filmmakers die willen inzenden kunnen dit doen door ruim voor 30 juni een mail te sturen naar [email protected].. Ze ontvangen dan een ‘waiver code’ die gebruikt kan worden om hun film gratis aan de melden. Aanmelden kan vanaf nu.

Meer uit Vlissingen

Vrachtschip komt in de problemen en moet naar haven Vlissingen worden gesleept

VLISSINGEN - Een 90 meter lang vrachtschip is zaterdagmorgen in problemen gekomen bij de monding van de Westerschelde bij Vlissingen.

1 dag geleden
Waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souborg: Verdachte aangehouden [UPDATE]

OOST-SOUBURG - De politie heeft zaterdagochtend waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souburg. Er is één persoon aangehouden.

1 dag geleden
Mogelijke sinkhole in Irislaan

VLISSINGEN -  Door de weersomstandigheden van storm Louis is er een verzakking ontstaan op de Irislaan in Vlissingen. De brandweer heeft een gedeelte van de straat afgezet.

2 dagen geleden
Lion Storage kondigt bouw van Nederlands grootste batterij aan in Vlissingen

VLISSINGEN - De Haagse batterijfabrikant Lion Storage heeft plannen bekend gemaakt om een grootschalig energieopslagproject te realiseren in Vlissingen. Dit project, genaamd 'Mufasa', zal een vermogen hebben van 364 megawatt en een capaciteit van 1.457 megawattuur, waarmee het de grootste batterij van Nederland zal worden. De bouw van dit project moet worden voltooid in 2026.

2 dagen geleden
Forse schade bij ongeval kruising Oost-Souburg

VLISSINGEN - Bij een botsing op de kruising van de A58 en de Sloeweg in Vlissingen zijn twee auto's beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.

3 dagen geleden
Kunstwerk Kees Keizer is nog net niet verloren

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen is voornemens om de voormalige Markusschool aan de Falckstraat af te breken. Kunstenaar Ko de Jonge maakt zich zorgen over de toekomst van de 'Gevleugelde Leeuw' die aan de gevel van het schoolgebouw uit 1969 hangt. Het kunstwerk is gemaakt door de West-Brabantse beeldhouwer Kees Keizer.

3 dagen geleden
De Vissershaven is eindelijk uit de steigers

VLISSINGEN - Het was voor veel Vlissingers al lange tijd een doorn in het oog: de steigers bij voormalig restaurant De Vissershaven. Maar de schilderwerkzaamheden zijn nagenoeg afgerond en gisteren en vandaag zijn dan toch eindelijk de steigers verwijderd en tonen de panden zich weer in volle glorie.

4 dagen geleden