Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Film by the Sea heeft bijna dezelfde poster als vorig jaar

Film by the Sea heeft bijna dezelfde poster als vorig jaar

VLISSINGEN - Het artwork voor de komende editie van Film by the Sea lijkt op dat van vorig jaar.

Opnieuw is model Rosanne Hustinx de blikvanger op de posters. Festivaldirecteur Jan Doense was dusdanig gecharmeerd van de posters van vorig jaar dat hij voor de 22e editie ongeveer hetzelfde wilde. Met ontwerper Paulina Matusiak hebben ze voor een andere foto van Eddy Wenting dan vorig jaar gekozen.

Amuse

Het festival maakt het artwork vroeg in het jaar bekend. Tot vorig jaar gebeurde dit tijdens de zogenaamde Amuse in juni. Doense wil dit voortaan altijd doen tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Sprong

Stine Jensen is komende editie opnieuw juryvoorzitter voor de film- en literatuurwedstrijd van Film by the Sea. De andere juryleden worden in juni bekend gemaakt. “Het was een sprong in het diepe, waarbij ik soms blind moest vertrouwen op de leden van mijn team”, zei Doense over zijn eerste festival van vorig jaar. “Het resultaat was meer dan bevredigend en nu ik het hele proces van A tot Z heb meegemaakt, begin ik vol vertrouwen aan de komende editie.”

Schiermonnikoog

Film by the Sea is het vierde filmfestival van Nederland. De komende aflevering vindt plaats van 11 tot en met 20 september. Eind januari trekt het Vlissingse festival naar Schiermonnikoog. In het Dorpshuis zijn negen Zeeuwse films te zien. 

Meer uit Middelburg

Pop-up jeugdcentrum in De Spot tijdens Middelburgse kermis

MIDDELBURG - Vrijdag 2 augustus begint de kermis in Middelburg. Een evenement waar veel jongeren het hele jaar naar uit kijken. En reden voor de gemeente Middelburg en Vizita om een tijdelijk Jeugdcentrum in de binnenstad in te richten. Er is gekozen voor een pop-up jeugdcentrum in De Spot in de Beddwijkstraat.

50 minuten geleden
Bezorger nagekeken na ongeval Middelburg

MIDDELBURG - De ambulancedienst heeft maandagmiddag een pakketbezorger gecontroleerd na een ongeval op bedrijventerrein Arnestein in Middelburg.De bezorger was rond 16.00 uur betrokken bij een ongeluk op de Ampèreweg, een doodlopende weg op het bedrijventerrein. De ambulancedienst werd gewaarschuwd. De bestuurder werd nagekeken maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.De verkeerspolitie heeft bij de automobilist een blaas- en speekseltest afgenomen maar de bestuurder bleek niet onder invloed te hebben gereden.

12 uur geleden
Stuur jouw Walcherse foto naar De Bode

MIDDELBURG/DOMBURG - Elke week staat op de ontspanningspagina van de wekelijkse Middelburgse & Veerse Bode een lezersfoto. Dit keer was het de foto van Marga Willemse uit Vrouwenpolder die gepubliceerd werd. 

1 dag geleden
Veerenaren kunnen rijbewijs nu ook online verlengen

DOMBURG - Verloopt uw rijbewijs binnenkort of wilt u uw rijbewijs uitbreiden met een categorie? Dat kan online, veilig en snel. Uw hoeft maar één keer naar het gemeentehuis in Domburg te komen en het rijbewijs ligt dan na 2 werkdagen voor u klaar. 

1 dag geleden
Totale leegverkoop kledingwinkel Leger des Heils

MIDDELBURG - Dinsdag 23 en donderdag 25 juli is er totale leegverkoop in kledingwinkel van Leger des Heils in Middelburg. Alles 1 + 1 gratis. 

1 dag geleden
Boskalis Beach Cleanup Tour Vrouwenpolder en Neeltje Jans

DOMBURG - Van 1 tot en met 15 augustus ruimen duizenden vrijwilligers in 30 etappes weer de hele Noordzeekust, van Cadzand tot Schiermonnikoog, op. Op 3 augustus is er een etappe op het strand bij Vrouwenpolder en 4 augustus bij Neeltje Jans. 

2 dagen geleden
Auto en scooter komen met elkaar in botsing op de Torenweg

MIDDELBURG- Op de Torenweg heeft zondagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Op de voorrangskruising met de Spinhuisweg kwamen een auto en een scooter met elkaar in botsing. De bestuurder van de scooter kwam ten val en werd door de ambulancedienst ter plaatse medisch onderzocht. Hij hoefde niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis. 

2 dagen geleden