Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Fietsersbond zet fietser op 1

Fietsersbond zet fietser op 1

GOES - Fietsen is belangrijk voor een goede bereikbaarheid, het milieu, gezond leven én het geeft plezier. De Fietsersbond zet de fiets op één en pleit voor veilige fietsroutes, beter onderhoud van fietspaden, meer stallingsmogelijkheden, goede fietsproducten en de aanpak van fietsdiefstal, zodat iedereen fietsgeluk kan ervaren.

‘Met de Fietsersbond Routeplanner plan je de beste fietsroute volgens jouw wensen: rustig en groen of levendig en stads of juist de allersnelste route, met of zonder veerponten’, laat de Fietsersbond weten.

Vrijwilligers

Vrijwilligers van de Fietsersbond – actief op honderdzestig locaties in het land – weten wat er qua fietsen speelt in hun gemeente. ‘Ze denken mee over projecten, fietsbeleid, knelpunten en meer om fietsen leuker en comfortabel te maken.’ Ook in Zeeland en West-Brabant is de Fietsersbond actief, onder andere op Walcheren, de Bevelanden, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen, in Roosendaal, Bergen op Zoom en Drimmelen.

Helpen

‘Wil je helpen? Of je nu veel of wat minder tijd hebt, er is van alles te doen en je bent welkom!’ Mail naar [email protected] voor de mogelijkheden of kijk op
www.fietsersbond.nl/afdelingen voor de Fietsersbond bij jou in de buurt. ‘Lid worden helpt ook. Je steunt ons met een lidmaatschap vanaf 2,50 euro per maand.’
Kijk op www.fietsersbond.nl voor meer informatie.

Meer uit Beveland

Radioprogramma 'Dijkstra & Evenblij Ter Plekke' zondag live vanuit Goes

GOES - Het NPO Radio 1-programma 'Dijkstra & Evenblij Ter Plekke' zendt zondagavond uit vanuit buurthuis De Pit in Goes. Presentatoren Erik Dijkstra en Frank Evenblij praten daar onder meer over staalslakken die in de Oosterschelde worden gestort voor de kustverdediging. Vissers en natuurbeschermers vrezen dat de staalslakken sterfte onder kreeften en ander zeeleven veroorzaken.

19 uur geleden
Koningsdag druk en gezellig in Goes

GOES - De weersvoorspellingen waren niet ideaal, maar Goes beleeft een prima Koningsdag.

1 dag geleden
Hotelgast (42) uit Kloetinge mishandelt agenten bij aanhouding

GOES- Een 42-jarige man uit Kloetinge is vrijdagmiddag aangehouden bij een hotel aan de Grote Markt. Hij weigerde het hotel te verlaten nadat hij zich daar niet kon legitimeren. De politie werd gewaarschuwd maar toen zij ter plaatse kwam wilde de man het hotel nog steeds niet verlaten. De politie besloot daarop de man aan te houden maar de verdachte verzette zich hevig. Hij beet een agent in zijn hand en gaf een andere agent een vuistslag. De man is overgebracht naar het politiebureau en zal verder verhoord worden. 

1 dag geleden
Oranje activiteiten en lekkernijen: Koningsdag 2024 van start

GOES - Nederland viert vandaag de 57e verjaardag van koning Willem-Alexander. Ook de gemeenten Goes, Noord-Beveland en Borsele kleuren oranje. 

1 dag geleden
Goes viert Koningsdag zaterdag én zondag

GOES - In Goes is het zaterdag én zondag genieten van feestelijke Koningsdag-activiteiten.

2 dagen geleden
Acht Goesenaren koninklijk onderscheiden bij lintjesregen

GOES - Bij zijn eerste lintjesregen als burgemeester van de gemeente Goes heeft Cees van den Bos vrijdag aan acht inwoners een koninklijke onderscheiding uitgereikt. Echtpaar De Vos-Dekker en de heren Van den Pol, Nijsse, Remijn, De Kok, De Vries en Lankester zijn allemaal benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

2 dagen geleden
Lintjesregen 2024: koninklijke onderscheiding voor 89 Zeeuwen

MIDDELBURG - De lintjesregen heeft vrijdag 89 Zeeuwen een koninklijke onderscheiding opgeleverd.

2 dagen geleden