Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Fietsers straks door tunnel bij bedrijventerrein

Fietsers straks door tunnel bij bedrijventerrein

OOST-SOUBURG - De dubbele rotonde met fietstunnel en het nieuwe stuk vrijliggend fietspad bij bedrijventerrein Souburg II maken de fietsroute tussen de Kenniswerf en buitenhaven straks een stuk veiliger. De bouw van de fietstunnel is in volle gang.

Voor alle werkzaamheden in het gebied tussen de snelweg A58, buitenhaven en het spoor is de Poortersweg tot oktober afgesloten voor het verkeer. Fietsers en ander langzaam verkeer moeten omrijden via het viaduct en de Oosterhavenweg. Auto’s kunnen omrijden over de doorsteek bij het viaduct, de Marie Curieweg, Ritthemsestraat en A58.

Herfstvakantie

Het is de bedoeling dat de Poortersweg in de herfstvakantie weer open gaat. Als alles volgens planning verloopt, rijdt al het verkeer vanaf de maandag daarna via de nieuwe rotonde naar de Kenniswerf en het achterliggende gebied.

Meer uit Vlissingen

Vrachtschip komt in de problemen en moet naar haven Vlissingen worden gesleept

VLISSINGEN - Een 90 meter lang vrachtschip is zaterdagmorgen in problemen gekomen bij de monding van de Westerschelde bij Vlissingen.

1 dag geleden
Waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souborg: Verdachte aangehouden [UPDATE]

OOST-SOUBURG - De politie heeft zaterdagochtend waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souburg. Er is één persoon aangehouden.

1 dag geleden
Mogelijke sinkhole in Irislaan

VLISSINGEN -  Door de weersomstandigheden van storm Louis is er een verzakking ontstaan op de Irislaan in Vlissingen. De brandweer heeft een gedeelte van de straat afgezet.

2 dagen geleden
Lion Storage kondigt bouw van Nederlands grootste batterij aan in Vlissingen

VLISSINGEN - De Haagse batterijfabrikant Lion Storage heeft plannen bekend gemaakt om een grootschalig energieopslagproject te realiseren in Vlissingen. Dit project, genaamd 'Mufasa', zal een vermogen hebben van 364 megawatt en een capaciteit van 1.457 megawattuur, waarmee het de grootste batterij van Nederland zal worden. De bouw van dit project moet worden voltooid in 2026.

2 dagen geleden
Forse schade bij ongeval kruising Oost-Souburg

VLISSINGEN - Bij een botsing op de kruising van de A58 en de Sloeweg in Vlissingen zijn twee auto's beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.

3 dagen geleden
Kunstwerk Kees Keizer is nog net niet verloren

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen is voornemens om de voormalige Markusschool aan de Falckstraat af te breken. Kunstenaar Ko de Jonge maakt zich zorgen over de toekomst van de 'Gevleugelde Leeuw' die aan de gevel van het schoolgebouw uit 1969 hangt. Het kunstwerk is gemaakt door de West-Brabantse beeldhouwer Kees Keizer.

3 dagen geleden
De Vissershaven is eindelijk uit de steigers

VLISSINGEN - Het was voor veel Vlissingers al lange tijd een doorn in het oog: de steigers bij voormalig restaurant De Vissershaven. Maar de schilderwerkzaamheden zijn nagenoeg afgerond en gisteren en vandaag zijn dan toch eindelijk de steigers verwijderd en tonen de panden zich weer in volle glorie.

4 dagen geleden