Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Fietser raakt onwel en belandt onderaan Oud Vossemeersedijk

Fietser raakt onwel en belandt onderaan Oud Vossemeersedijk

OUD-VOSSEMEER - Een fietser is gisterenavond onwel geraakt op het fietspad langs de Oud Vossemeersedijk. Bij het incident raakte de fietser van de weg en kwam onderaan de dijk terecht. 

Woensdagavond is een fietser onwel geraakt op het fietspad langs de Oud Vossemeersedijk. De fietser reed vervolgens van de dijk af en kwam enkele meters lager onderaan de dijk terecht. Het slachtoffer is door de Thoolse brandweer naar boven geholpen en overdragen aan ambulancepersoneel.

De melding van het incident kwam omstreek 18.30 uur bij de hulpdiensten binnen. In eerste instantie werden alleen de ambulancedienst en de politie ter plaatse gestuurd. Al snel riep het toegesnelde ambulancepersoneel de hulp in van de brandweer om het slachtoffer naar boven te tillen.

Over de toestand van het slachtoffer worden geen verdere mededingen gedaan. Het overige verkeer had geen hinder van het incident.

Meer uit Tholen

Wasdroger in brand op zolder van woning Sint-Maartensdijk [UPDATE]

SINT-MAARTENSDIJK - De brandweer werd woensdagmiddag opgeroepen voor een brandende wasdroger. De wasdroger vloog in brand op zolder van een woning aan de Bloemenlaan in Smerdiek. De situatie werd al snel opgeschaald naar een middelbrand. Gelukkig werd het vuur al snel onder controle gebracht.

3 uur geleden
ANWB waarschuwt: Hemelvaartsweekend brengt extra drukte op de weg

BRABANT/ZEELAND - ANWB Verkeersinformatie voorspelt een drukke avondspits op woensdag 8 mei vanwege het aanstaande lang Hemelvaartsweekend: "Veel mensen vertrekken woensdagmiddag voor een korte vakantie. Vorig jaar stond er op de vooravond van Hemelvaart 1016 kilometer file."

5 uur geleden
Thoolse zwembaden krijgen zwemtest: 'Een ongeluk zit in een klein hoekje'

THOLEN - Wie komende zomer plezier gaat maken in één van de twee Thoolse zwembaden hoeft zich geen zorgen te maken over zijn veiligheid. Zaterdagmorgen stonden meer dan veertig personeelsleden en vrijwilligers in alle vroegte klaar voor de jaarlijkse zwemtest. En daarbij bleven de deelnemers niet droog. 

8 uur geleden
Gewonde na explosie auto in Tholen, twee traumahelikopters onderweg

THOLEN - Een persoon die dinsdagavond aan een auto zat te sleutelen op de Slabbecoornweg in Tholen is naar het ziekenhuis gebracht. Dat gebeurde nadat er een ontploffing was in de benzinetank van het voertuig. Eén traumahelikopter is geland.

1 dag geleden
Rijbewijs verlengen op Tholen kan voortaan ook online

THOLEN - Sinds 1 mei 2024 is het in de gemeente Tholen mogelijk om de verlenging van het rijbewijs online aan te vragen. Dit kan via de website van de Rijksdienst voor het wegverkeer (RDW). Het rijbewijs kan vervolgens al na twee werkdagen worden opgehaald in het gemeentehuis.

1 dag geleden
Auto in sloot langs Kettingdijk, één gewonde naar ziekenhuis

THOLEN - Een bestuurder is vannacht met zijn auto in de sloot terechtgekomen. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Gortzakweg met de Kettingdijk. Eén persoon raakte gewond.

1 dag geleden
Droog en vrij zonnig met Hemelvaart: Temperatuur stijgt richting 20 graden

THOLEN - Na een wisselvallig week met flink wat regen is de aanloop naar Hemelvaartsdag een stuk minder nat. Ook Hemelvaartsdag zelf lijkt geheel droog te verlopen. De zon schijnt regelmatig en de temperatuur komt uit tussen 15 en 20 graden. Na Hemelvaartsdag loopt de temperatuur nog wat verder op en is het op-en-top lenteweer.

2 dagen geleden