Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Fietser overleden na ongeluk Meliskerke

Fietser overleden na ongeluk Meliskerke

MELISKERKE - Een fietser is woensdag na een aanrijding in Meliskerke ernstig gewond naar een ziekenhuis vervoerd. Een traumahelikopter landde bij Arnemuiden om bijstand te verlenen. Niet lang daarna overleed het tachtigjarige slachtoffer.

Het ongeluk gebeurde rond 14.20 uur op de kruising van de Koekoeksweg met de Molenweg. De fietser kwam hier door onbekende oorzaak in botsing met een busje. Zowel de politie als de ambulancedienst kwamen met spoed naar de locatie van het ongeluk. Een traumahelikopter kwam vanaf vliegbasis Volkel richting Meliskerke gevlogen om hulp te verlenen.

Uiteindelijk landde de helikopter rond 15.05 uur voor een rendez-vous bij Arnemuiden om daar het slachtoffer over te nemen van de ambulancedienst. Het mocht helaas niet baten. De man overleed aan zijn verwondingen. Politie Zeeland meldde op Twitter: “De 80-jarige fietser uit Nunspeet is overgebracht naar het ziekenhuis, maar helaas overleden aan zijn verwondingen. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte toe.”
De politie deed in Meliskerke ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Daardoor was de Koekoeksweg tijdelijk afgesloten voor het autoverkeer.

Meer uit Middelburg

Middelburg wordt steeds drukker; gemeente vernieuwt parkeerbeleid

MIDDELBURG - De komende jaren neemt het aantal inwoners toe, verwacht de gemeente Middelburg. Dat brengt ook een stijging van het aantal auto's en fietsen met zich mee. 'Meer auto's en fietsen betekent een grotere vraag naar parkeerplaatsen', schrijft Middelburg in een persbericht. Daarom werkt de gemeente aan een nieuw fiets- en parkeerbeleid.

1 uur geleden
Fietser naar het ziekenhuis na botsing met auto in Middelburg

MIDDELBURG - Bij een botsing met een personenauto is dinsdagochtend in Middelburg een fietser gewond geraakt. De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.

5 uur geleden
Onderzoek naar haalbaarheid brede school en woningen voor Dauwendaele

MIDDELBURG - De gemeente Middelburg en woningcorporatie Woongoed Middelburg onderzoeken of het haalbaar is om nieuwbouw van basisscholen en woningen in Dauwendaele te realiseren. 

1 dag geleden
Politie zoekt specifieke getuige in verband met brand vakantiepark aan de Schelpweg

DOMBURG- De politie is op zoek naar een specifieke getuige uit mogelijk Domburg in verband met de brand die vrijdagochtend 1 maart woedde op een vakantiepark aan de Schelpweg.  Een safaritent brandde hierbij volledig af. Het gaat om één van de melders van de brand die kort met de politie heeft gesproken met de telefoon van een andere melder.

2 dagen geleden
Vlissingse burgemeester gaat les geven op Nehalennia

VLISSINGEN/MIDDELBURG - Burgemeester Bas van den Tillaar keert woensdag 6 maart eventjes terug in zijn oude beroep. Samen met Jeffrey Beenhouwer, projectleider Scheldekwartier, gaat hij twee gastlessen geven aan havo 5- en vwo 6-leerlingen van Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap in Middelburg.

2 dagen geleden
Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

3 dagen geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

4 dagen geleden