Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Fietser hard onderuit in het centrum van Tholen

Fietser hard onderuit in het centrum van Tholen

THOLEN  - Een fietser is vrijdag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de kruising van de Eendrachtsweg en de Wal. Ambulancepersoneel heeft de fietser ter plaatse onderzocht. Ook de politie kwam ter plaatse.

Over de ernst van het letsel is niets bekend gemaakt. Hulpdiensten kregen de melding van het ongeval omstreeks 11:20 uur
binnen. Na het ongeval kwamen een ambulanceteam en de politie met spoed ter plaatse.

Meer uit Tholen

Gemeente trekt rechten in van bijna 400 graven op begraafplaats Poortvliet

POORTVLIET - De gemeente Tholen heeft besloten om de rechten van 395 graven op de begraafplaats van Poortvliet in te trekken. Dit besluit is genomen omdat de afgelopen jaren geen rechthebbenden zijn gevonden voor deze rustplaatsen. Veel gedenktekens zullen worden verwijderd. Daarnaast worden enkele stoffelijke resten herbegraven in een verzamelgraf.

3 uur geleden
Kletsnatte dag voor de boeg met kans op onweer en wateroverlast

THOLEN - Het wordt vandaag een kletsnatte dag. Er trekt een intensieve regenzone over Nederland die dinsdag voor stevige regen zorgt. Maar er is wel zomers weer in aantocht. Volgende week stijgt het kwik en krijgen we kans op zomerse warmte.

7 uur geleden
Tholen geniet van 9e Vrijmibotho met extra aandacht voor nieuw talent

THOLEN - Wat ooit in december 2015 begon met een kleine vrijdagmiddagborrel in de Gasthuiskapel van Tholen is inmiddels uitgegroeid tot een groot regionaal evenement op een idyllische locatie: Scheepswerf M. van Duivendijk aan de haven. Ruim 2000 bezoekers genoten vrijdagmiddag van heerlijke drankjes, live muziek, dj's en lekker eten. Dit jaar was er niet één podium maar had de organisatie op het foodplein plaatsgemaakt voor de 'talentstage'.

22 uur geleden
Jonge vrouw pleegt misdrijf in Tholen met babbeltruc: Politie zoekt getuigen

THOLEN - De politie heeft maandagmiddag een burgernetmelding verstuurd vanwege een misdrijf in Tholen waarbij gebruik is gemaakt van een babbeltruc. Er zijn hier meerdere meldingen van binnengekomen in de omgeving.

1 dag geleden
Schade bij kop-staartbotsing op provinciale weg bij Sint Philipsland

SINT PHILIPSLAND - Twee personenauto's waren zondagmiddag betrokken bij een kop-staartbotsing op de Philipsdam (N257) bij Sint Philipsland. Het ongeluk gebeurde richting de rotonde met de Provincialeweg en Slaakdam. Geen van de inzittenden raakte gewond.

1 dag geleden
Inschrijving van zwemvierdaagse De Spetter en Haestinge geopend

SINT-MAARTENSDIJK/THOLEN - De gemeentelijke zwembaden De Spetter in Tholen en Haestinge in Smerdiek houden van maandag 24 tot en met vrijdag 28 juni weer de zwemvierdaagse. Deelnemers kiezen vier momenten in de week waarop ze komen banenzwemmen en halen hiermee geld op voor de stichting Het Vergeten Kind. Inschrijven is nu mogelijk en een deelname kost 7,50 euro. 

2 dagen geleden
Op de werkvloer bij Maud van Stadlander: 'Ik word gelukkig van de afwisseling' [OP DE WERKVLOER]

BERGEN OP ZOOM/THOLEN - Wie kan er mooier vertellen over zijn vak dan degene die er dagelijks mee bezig is. Waar komt zijn of haar liefde voor het vak vandaan? Waarom hebben ze voor dit beroep gekozen? Wat is er nou zo mooi aan het vak? En hoe ziet een werkdag er eigenlijk uit? Deze week: Maud van der Winkel, projectleider bij Stadlander.

2 dagen geleden