Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Fietser gewond bij valpartij in Vlissingen

Fietser gewond bij valpartij in Vlissingen

VLISSINGEN - In de nacht van zaterdag op zondag is een fietser licht gewond geraakt bij een valpartij. Dit gebeurde ter hoogte van de kruising Sloeweg en Koudekerkseweg in Vlissingen. De fietser is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 03.00 uur. Door een nog onbekende reden kwam de man tot val in het grasveld naast het fietspad terecht. Hierop werden de hulpdiensten ingeschakeld door omstanders. De toegesnelde politieagenten hebben de man geholpen en toegedekt met foliedekens ter voorkoming van onderkoeling. De ambulance kwam even later ook ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer vervolgens nagekeken en meegenomen.

De opgeroepen ambulance kwam bij aankomst vast te zitten in het drassige gras. Gelukkig was er geen haast bij het vervoeren van het slachtoffer. Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om de ambulance uit het gras te helpen. Deze heeft de ambulance uit het gras getrokken waarna de patiënt rond 03.50 uur alsnog overgebracht kon worden naar het ziekenhuis.

Meer uit Vlissingen

Grote Clubactie succesvol voor Vlissingse verenigingen

VLISSINGEN - De Grote Clubactie is dit jaar met een totaalopbrengst van 16.381.041 euro een groot succes. Er werd maar liefst 3,6 miljoen meer opgehaald dan vorig jaar. Vlissingse verenigingen haalden samen 55.051,20 euro op.

20 uur geleden
Forse uitslaande brand in schuurtje aan de Callenfelstraat

VLISSINGEN- In een schuurtje achter een woning aan de Callenfelstraat heeft zaterdagavond een forse uitslaande brand gewoed. Tijdens de brand waren de bewoners, voor zover bekend, niet aanwezig. Vanwege de omvang van de brand heeft de brandweer ook omliggende gebouwen gecontroleerd. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog onbekend.

21 uur geleden
Leerlingen van De Ravenstein rennen voor Wereld Natuur Fonds

VLISSINGEN - Leerlingen van Archipelschool De Ravenstein hebben deze week geld ingezameld voor het Wereld Natuur Fonds. Met de sponsorloop hebben de kinderen van alle groepen van de basisschool een bedrag van 314 euro ingezameld.

1 dag geleden
Speeltuin Scheldekwartier in kerstsfeer

VLISSINGEN - Na het eerste seizoen maar Speeltuin Scheldekwartier zich op voor de feestdagen. Hoewel de speeltuin in winterslaap is worden er toch nog activiteiten georganiseerd. Zo is er zaterdag 9 december een kraampjesdag in het gebouw van de speeltuin en wordt er zaterdag 16 december een kerstconcert gegeven.

2 dagen geleden
Munt aan Zee voortaan het hele jaar geldig

VLISSINGEN - Voor het derde jaar is de cadeaumunt Munt aan Zee weer te koop. De munt is niet zoals andere jaren beperkt geldig maar kan het hele jaar door worden verzilverd bij een van de deelnemende bedrijven in Vlissingen. “Hiermee is dit dè cadeaubon van Vlissingen geworden," is initiatiefnemer Robert de Ruijter van mening.

2 dagen geleden
Auto uitgebrand bij station Oost-Souburg

OOST-SOUBURG- Nabij het NS-station in Oost-Souburg is donderdag aan het einde van de middag een auto in vlammen opgegaan. Er kwam flink wat rook vrij.

3 dagen geleden
Militaire oefening in Vlissingen

VLISSINGEN - Van donderdag 30 november tot en met zaterdag 2 december wordt de militaire oefening Wake Up '23 gehouden, een gezamenlijke oefening van defensie, politie en de kerncentrale Borssele.

3 dagen geleden