Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Fietser gewond bij botsing met crossmotor, bestuurder slaat op de vlucht

Fietser gewond bij botsing met crossmotor, bestuurder slaat op de vlucht

OOST-SOUBURG –  Een fietser is vrijdagavond gewond geraakt bij een ongeval op de Bermweg in Oost-Souburg. Door onbekende oorzaak kwam hij in aanraking met een crossmotor, de bestuurder van de crossmotor is vervolgens gevlucht.

Het ongeval gebeurde rond 21.00 uur op de kruising met de Kanaalstraat in Oost-Souburg. Door nog onbekende oorzaak kwamen een bestuurder van een crossmotor en een fietser met elkaar in botsing. Hierbij kwamen beiden ten val. De bestuurder van de crossmotor is volgens omstanders op de vlucht geslagen. Hij is nog niet gevonden.

Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht en voor behandeling meegenomen naar het ziekenhuis. De crossmotor en de fiets raakten beschadigd bij het ongeval. De politie heeft meerdere omstanders gehoord en een korte zoektocht gehouden in de omgeving van het ongeval. Hierna is door de politieagenten een gedeelte van de weg afgezet.

De politie is nog op zoek naar de bestuurder van de crossmotor. Hij wordt gezocht wegens poging tot doodslag, zo laat de politie weten.

Meer uit Vlissingen

Panorama Walcheren hoopt op vaste plek in Machinefabriek

VLISSINGEN - Het Panorama Walcheren kent momenteel een zwervend bestaan. Een deel van de reusachtige schilderijen staat momenteel opgesteld in de Onze Lieve Vrouwekerk aan de Singel. “Die gaan ze mogelijk in september verbouwen en dan moeten we eruit,” vertelt Leo Groenleer, coördinator van Panorama Walcheren.

1 uur geleden
Politie zoekt man voor leksteken autobanden in Vlissingen

VLISSINGEN - De politie onderzoekt een reeks vernielingen aan auto’s in Vlissingen. Ze is hiervoor een man in lichte kleding op het spoor.

3 uur geleden
'Als je in Vlissingen opgroeit, heb je een streepje voor'

VLISSINGEN - Helge Prinsen portretteert in de rubriek ‘Ik ben Vlissingen’ elke week een van haar stadsgenoten. Met haar korte portretten wil ze bekende en minder bekende Vlissingers in de schijnwerpers zetten en zo een mooi beeld van de stad schetsen waar zij is geboren en getogen.

7 uur geleden
Vlissingse Turn Vereniging haalt goud in Breda

VLISSINGEN - Afgelopen zaterdag werd door een aantal turnsters van de Vlissingse Turn Vereniging in een reeks van turnwedstrijden de laatste kwalificatiewedstrijd geturnd in Breda.

1 dag geleden
Dronken automobilist rijdt tegen geparkeerde auto aan

VLISSINGEN - De politie heeft zaterdag het rijbewijs van een automobilist ingevorderd nadat hij onder de invloed van alcohol tegen een geparkeerde auto was gereden. De man had ruim 8 keer zo veel op dan wettelijk is toegestaan.

2 dagen geleden
Scooterrijder gewond na aanrijding in Vlissingen

VLISSINGEN – Een scooterrijder is zaterdagmiddag gewond geraakt na een aanrijding met een busje op De Willem Ruysstraat. De scooterrijder is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. 

2 dagen geleden
Scouts gaan de Binnenhaven schoonmaken

VLISSINGEN - De welpen en waterscouts van scoutinggroep de Scheldezwervers en de waterscouts van de Golfbrekers gaan zaterdag de Binnenhaven schoonmaken tijdens de Landelijke Opschoondag.

4 dagen geleden