Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Fiets4daagse Oostkapelle op het mooie Walcheren

Fiets4daagse Oostkapelle op het mooie Walcheren

OOSTKAPELLE - Van dinsdag 13 september tot en met vrijdag 16 september is de 6e editie van de fiets 4 daagse Oostkapelle op het mooie Walcheren. Je hebt vast al eens rondgefietst op dit mooie Zeeuwse eiland. Wij hebben 4 bijzondere routes voor je uitgezet. Op elke route zal halverwege een stempelpost zijn, waar je op de locatie ook kan uitrusten.

De fiets4daagse wordt georganiseerd door vrijwilligers met ervaring in het organiseren van deze fiets 4daagse en van diverse hardloopwedstrijden. Verder zijn zij zelf ook deelnemer van een of soms wel meerdere fiets4daagsen in Nederland. De organisatie is in samenwerking met Hotel Restaurant Anno Nu en Ondernemersvereniging Natuurlijk Oostkapelle. Elk jaar weer nieuwe routes uitzetten in diverse richtingen vanuit Oostkapelle blijft een uitdaging. Omdat het geen routes zijn tussen de verschillende knooppunten zijn we flexibel in het maken van de routes. Leuk feitje is dat de organisator die de routes maakt ook knooppuntendokter is voorheen van de VVV en nu van de provincie Zeeland. Hij kent als geen ander de paden en weggetjes op Walcheren. De routes zijn rond de 45 km. U kunt 4 dagen fietsen. U krijgt per dag een kleine versnapering en natuurlijk een mooie route die zowel beschreven is als uitgepijld. Per dag deelnemen kan ook. 

Gestart wordt er vanuit Oostkapelle bij Hotel Restaurant Anno Nu aan de dorpsstraat 39-41. 

Informatie kunt u vinden op www.fiets4daagseoostkapelle.nl

Meer uit Middelburg

Sint maakt Archipelschool De Sprong groen

KOUDEKERKE - Archipelschool De Sprong in Koudekerke heeft vandaag een start gemaakt met het vergroenen van het schoolplein.?Sinterklaas en zijn Pieten kwamen vanmorgen om 8:30 uur met de tractor naar de school. 

9 uur geleden
Subsidies Provincie Zeeland voor masterclass schrijven filmplannen en Middelburg Winterstad

MIDDELBURG - Op 21 juli 2023 stelde de Provincie Zeeland een nieuwe subsidieregeling open, de Impuls Jongerencultuur. Het doel van de regeling is jongeren te stimuleren nog meer en vaker deel te nemen aan culturele activiteiten. Gedeputeerde Staten heeft vandaag besloten twee projecten te subsidiëren.  

10 uur geleden
Rechter eist rectificatie Science Guide van berichtgeving over naderend faillissement UCR

MIDDELBURG - De rechter eist een rectificatie van Science Guide van deberichtgeving over een naderend faillissement voor University College Roosevelt (UCR) in Middelburg. In recente publicaties op Scienceguide.nl is er meerdere malen gespeculeerd over een naderend faillissement van UCR. 

10 uur geleden
John de Jonge voorgedragen als nieuwe wethouder Veere

DOMBURG - Op dinsdag 4 december heeft Hart voor Veere (HVV) bekend gemaakt dat John de Jonge wordt voorgedragen als haar nieuwe wethouder in de gemeente Veere. Hij is 61 jaar en woont in Vlissingen. John de Jonge is vooral bekend als voormalig wethouder van de gemeente Vlissingen. Hij zal de op 12 september teruggetreden Marcel Steketee opvolgen in deze functie.

11 uur geleden
Lange Jan in Middelburg luidt nieuwe jaar alvast in door programmeerfoutje

MIDDELBURG - Commotie in Middelburg, rond middernacht. Om 12.00 uur werden de klokken van de Lange Jan spontaan geluid. Dat duurde zeker tien minuten. Op sociale media vroegen veel mensen zich af of de beroemde toren misschien op hol was geslagen.

15 uur geleden
Scooterbestuurder gewond na valpartij Middelburg

MIDDELBURG – Bij een eenzijdig ongeval in Middelburg is maandagmiddag een scooterbestuurder gewond geraakt.

1 dag geleden
Kees en zijn inzet voor Grijpskerke

GRIJPSKERKE - In het verleden werkte Kees 's nachts waardoor de dag uit vrije tijd bestond. Het helpen van anderen is hem niet onbekend, want zoals Kees over die tijd vertelt: “Ik deed toen nog best wel eens wat voor een ander." Inwoners uit Grijpskerke wisten Kees te vinden en dat is nu niet anders, want via vrijwilligerswerk is de inzet van Kees voor het dorp alleen maar vergroot.

1 dag geleden