Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Feyenoord klimt na zege op Heracles Almelo naar plek twee

Feyenoord klimt na zege op Heracles Almelo naar plek twee

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord heeft in de Eredivisie de tweede plaats overgenomen van PSV. De Rotterdammers danken dat aan een zege in een inhaalwedstrijd tegen Heracles Almelo: 2-1.

Na een afgekeurd doelpunt van Feyenoorder Luis Sinisterra in de beginfase, opende Sinan Bakis na een kwartier spelen aan de andere kant de score: 0-1. Feyenoord drong aan en deed kort voor rust, diep in de blessuretijd, iets terug. Sinisterra scoorde en deze keer werd de treffer wel goedgekeurd.

Ook de tweede treffer van Feyenoord kwam op naam van Sinisterra. De Colombiaan stond in de 70e minuut aan de linkerkant helemaal vrij om de bal met links laag in de hoek te schieten.

Ajax leidt na veertien speelronden in de Eredivisie met 33 punten. Feyenoord heeft nu 32 punten en PSV 31.

Feyenoord ontvangt zondag nummer 17 Fortuna Sittard in De Kuip.

Meer uit Voetbal

Duitse voetballer Hölzenbein van 'schwalbe' WK-finale overleden

FRANKFURT (ANP) - De Duitse voetballegende Bernd Hölzenbein is op 78-jarige leeftijd overleden, meldt zijn oude club Eintracht Frankfurt. Hij won met Duitsland het WK in 1974 en verdiende in de finale tegen Nederland een penalty. In Nederland werd zijn val gezien als een schwalbe, maar hij heeft dat zelf altijd ontkend.

1 uur geleden
PSV mikt op uitbreiding van Philips-stadion met 10.000 plekken

EINDHOVEN (ANP) - PSV mikt op een uitbreiding van het Philips-stadion met ongeveer 10.000 plekken. De Eindhovense club heeft een onderzoek laten uitvoeren door Hypercube, een specialist voor economische vraagstukken op het gebied van sport en mobiliteit.

1 uur geleden
Noslin leidt Hellas Verona naar gelijkspel bij Atalanta

BERGAMO (ANP) - De Nederlandse voetballer Tijjani Noslin heeft Hellas Verona 1 punt bezorgd in de uitwedstrijd bij Atalanta. De in januari van Fortuna Sittard overgenomen speler tekende voor de gelijkmaker (2-2) in de wedstrijd in Bergamo, waarin Atalanta al vroeg met 2-0 voor stond.

13 uur geleden
Cambuur verspeelt bij Jong Ajax punten in strijd om play-offs

AMSTERDAM (ANP) - SC Cambuur heeft 3 punten verspeeld in de strijd om een ticket voor de play-offs. Het elftal van trainer Henk de Jong verloor in de Keuken Kampioen Divisie met 2-1 bij Jong Ajax.

13 uur geleden
Atlético-coach Simeone waarschuwt voor felle start Dortmund

DORTMUND (ANP/DPA) - Atlético-coach Diego Simeone benadert de wedstrijd tegen Borussia Dortmund dinsdag in de Champions League met veel vertrouwen, maar heeft respect voor de Duitse tegenstander. "We spelen tegen een ploeg die thuis heel sterk is", keek de Argentijnse trainer vooruit. "Ze gaan starten met heel veel snelheid en we moeten onze recente vorm behouden. We nemen het op tegen een ploeg die voluit gaat en gevaarlijk is met standaardsituaties."

13 uur geleden
Voetballer AS Roma die onwel werd ontslagen uit het ziekenhuis

UDINE (ANP/RTR) - Voetballer Evan N'Dicka van AS Roma is ontslagen uit het ziekenhuis. Volgens de eerste onderzoeken is er geen sprake van een hartprobleem, meldt zijn club over de verdediger die zondag tijdens het duel met Udinese onwel was geworden.

14 uur geleden
Excelsior-speler Parrott mist door schorsing wedstrijd tegen Ajax

ROTTERDAM (ANP) - Voetballer Troy Parrott van Excelsior is geschorst voor de uitwedstrijd tegen Ajax op woensdag 24 april. De Ierse spits kreeg na de rode kaart tegen FC Volendam een schikkingsvoorstel van twee duels, waarvan een wedstrijd voorwaardelijk. De Rotterdamse club is daarmee akkoord gegaan.

14 uur geleden