Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Festival Milkshake definitief verplaatst naar 2021

Festival Milkshake definitief verplaatst naar 2021

AMSTERDAM (ANP) - Het festival Milkshake wordt definitief verplaatst naar 2021. Dat heeft de organisatie maandag bekendgemaakt. In eerste instantie was nog geopperd dat het feest, dat elk jaar eind juli in Amsterdam plaatsvindt, naar september verplaatst kon worden. Maar nu is besloten dat dit geen optie meer is.

De volgende editie van Milkshake zal nu, onder voorbehoud, plaatsvinden op 31 juli en 1 augustus 2021. De tickets voor 2020 blijven geldig. Voor wie in 2021 niet kan komen, is er de mogelijkheid de kaartjes in te ruilen voor een voucher.

Milkshake bestaat inmiddels negen jaar en geldt als een van de populairste lhbti-feesten van Nederland. Het dancefestival is ontwikkeld vanuit de gedachte 'niets moet, alles mag'. Het wil laten zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken hebben.

Meer uit Entertainment

Actrice Anne Heche in kritieke toestand na auto-ongeluk

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse actrice Anne Heche is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar auto een woning in reed in Los Angeles. De auto en het huis vlogen in brand en de bestuurder liep ernstige brandwonden op, melden Amerikaanse media. Een anonieme bron bevestigde aan CNN dat het om Heche ging en de LA Times meldt dat de auto op haar naam geregistreerd stond.

2 dagen geleden
1,9 miljoen kijkers zien Engelse voetbalsters EK winnen

HILVERSUM (ANP) - Bijna 1,9 miljoen mensen hebben zondag gekeken naar de finale van het EK tussen de voetbalsters van Engeland en Duitsland. Via NPO 1 zagen zij hoe de Engelsen, gecoacht door de Nederlandse Sarina Wiegman, er met de winst vandoor gingen.

1 week geleden
NOS-presentatrice en actrice Leontien Ceulemans (70) overleden

LAREN (ANP) - Voormalig NOS-presentatrice en actrice Leontien Ceulemans is donderdag op 70-jarige leeftijd overleden. Zij overleed in het Rosa Spier Huis in Laren na een langdurig ziekbed als gevolg van een val. Dat heeft oud-casting director Harry Klooster, die goed met haar bevriend was, gemeld aan het ANP.

1 week geleden
Verenigd Koninkrijk organiseert songfestival namens Oekraïne

LONDEN (ANP) - Het Verenigd Koninkrijk gaat het Eurovisie Songfestival organiseren in plaats van Oekraïne, zo heeft organisator European Broadcasting Union (EBU) maandag bekendgemaakt. Eigenlijk zou Oekraïne als de winnaar van dit jaar het evenement organiseren, maar dat kan niet vanwege de oorlog in het land.

2 weken geleden
Pearl Jam trad zondagavond niet op na doktersadvies

AMSTERDAM (ANP) - De Amerikaanse band Pearl Jam zegde zondagmiddag op het laatste moment het concert in de Ziggo Dome af op doktersadvies. Dat heeft een woordvoerder van MOJO maandag gemeld.

2 weken geleden
Zomergasten trapt af met 526.000 kijkers

HILVERSUM (ANP) - Het nieuwe seizoen van Zomergasten is zondagavond afgetrapt met 526.000 kijkers. Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek (SKO). Dit is een betere start dan de afgelopen twee jaar, toen de eerste uitzending van de reeks minder dan 400.000 mensen trok.

2 weken geleden
Concert Pearl Jam in Ziggo Dome op laatste moment afgezegd

AMSTERDAM (ANP) - Het concert dat Pearl Jam zondag zou geven in de Ziggo Dome in Amsterdam is enkele uren van tevoren afgezegd. Frontman Eddie Vedder is nog niet hersteld van stemproblemen, heeft concertorganisator MOJO bekendgemaakt.

2 weken geleden