Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Feestje voor cliënten van zorginstellingen

Feestje voor cliënten van zorginstellingen

GOES - Muzikant Peter Heyt maakt volgende week vrijdag (26 juni) een tournee langs zorginstellingen in Goes.

‘Dit feêstje gaè wè deur’ is een initiatief van Franca de Winter van Leuk Zeeuws. Heyt is om 10.30 uur bij De Horst, om 13.00 uur bij Ter Weel, om 15.00 uur bij Emergis en om 17.00 uur bij Gors aan de Beethovenlaan. 

Meezingers

Hij geeft overal een concert van een half uur in de buitenlucht. Heyt heeft een aantal meezingers op zijn lijst staan, maar zingt ook verzoeknummers. Iedereen is welkom, maar ook hier gelden de afstandsmaatregelen. 

De tournee vindt plaats in twee Fiats 500, een oldtimer van Kees van der Endt Classic Service en een cabrio van Auto Vermeulen. 

Verkooppunten

De Winter werkt in haar Zeeuwse lifestyle-bedrijf samen met een aantal zorginstellingen. Mensen met een beperking maken artikelen, die worden verkocht op een verkooppunten in de hele provincie en via www.leukzeeuws.nl. 

De strenge maatregelen voor bewoners van zorginstellingen brachten haar op het idee voor de muziektour. 

De tournee wordt deels betaald door een deel van de opbrengst van de Zeeuwse ‘anderhalvemeterartikelen’ op www.leukzeeuws.nl. 

Meer uit Beveland

Tom Verbeek 25 jaar tussen de schappen

KWADENDAMME - Vijfentwintig jaar geleden is Tom Verbeek (41) als derde generatie begonnen in de winkel van zijn vader, Kees Verbeek. En alweer de helft van die tijd is hij eigenaar/ondernemer. Aanleiding genoeg voor een feestje.

2 uur geleden
Veel rookontwikkeling bij woningbrand in Eindewege

EINDEWEGE - Bij een woningbrand aan de Spoorstraat in Eindewege is maandagavond veel rook vrijgekomen. Niemand raakte gewond.

5 uur geleden
Chantal Giesbertz: 'Trouwen is meer dan simpel “ja" zeggen'

KLOETINGE - Chantal Giesbertz (49) werkt 32 uur in loondienst en sluit alleen al dit jaar dertig huwelijken, waarvan de helft vanuit haar eigen onderneming Meer dan Trouwen. “Deze naam heb ik gekozen omdat ik van mening ben dat trouwen echt meer is dan alleen maar simpel 'ja' zeggen. Er valt heel veel omheen te kiezen en te regelen."

1 dag geleden
Dode gevonden in arbeidsmigrantenhotel Wolphaartsdijk, bewoonster aangehouden

WOLPHAARTSDIJK -  In een arbeidsmigrantenhotel aan de Lepelstraat in Wolphaartsdijk is zondag rond 19.00 uur een dode bewoner gevonden. 'Zijn doodsoorzaak wordt onderzocht', aldus de politie. 'Een bewoonster is aangehouden.' De politie onderzoekt of zij betrokken is bij het incident.

1 dag geleden
Den Inkelcross is 9 december Zeeuws Kampioenschap

KRUININGEN - De Den Inkelcross in Kruiningen is aangewezen als het Zeeuws Kampioenschap Cross 2024. De bekende veldloop in het Den Inkelbos bij Kruiningen wordt gehouden op zaterdag 9 december. De organisatie is in handen van atletiekvereniging AV'56 in Goes. 

2 dagen geleden
Sinterklaas arriveert met een brandweerwagen in Colijnsplaat na het missen van de boot

COLIJNSPLAAT- Groot feest was het zaterdagmiddag in Colijnsplaat. Want ook daar bracht de Sint samen met zijn pieten een bezoekje. In eerste instantie was het nog spannend of Sinterklaas wel zou komen want aan boord van de stoom(vissers)boot Pieternella waren alleen pieten! Sinterklaas arriveerde gelukkig later met een brandweerwagen. Hij had zich verslapen en de boot gemist. 

2 dagen geleden
Sinterklaasintocht is weer een waar feestje in Goes

GOES - Wat een feest in Goes! Sinterklaas en zijn pieterbazen zijn zaterdagmiddag aangekomen in de stadshaven.

3 dagen geleden