Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Feestelijk in gebruikneming duo-fiets Nieuw en St. Joosland

Feestelijk in gebruikneming duo-fiets Nieuw en St. Joosland

NIEUW EN ST. JOOSLAND - De medewerkers van de Binnehaven hadden een droom: een duo-fiets voor de bewoners en inwoners van Nieuwe en St Joosland. De duofiets is afgelopen week feestelijk in gebruik genomen door de Lonneboot en de inwoners van Nieuw en St. Joosland.

Samen er op uit met de duo-fiets. Weer kunnen fietsen over de dijk, belevenissen en herinneringen ophalen.Wie wilt dit nu niet. Met deze fiets is dit weer mogelijk. Het totaalbedrag wat opgehaald is €12258,97.
De duofiets is mede mogelijk gemaakt door de Lonneboot. De leerlingen hebben d.m.v. een sponsorloop  een bedrag van wel liefst €3.636.49 opgehaald.  Ook de ANWB heeft dit mooie project ondersteund. Hiervan ontvingen wij een cheque van €2000.

De duo-fiets is een onderdeel van een crowdfunding van Samenvoordebuurt Regiobank Arnemuiden.
Zoveel sponsoren uit Nieuw en St. Joosland, anonieme donaties, mantelzorgers inwoners en bewoners van de Binnenhaven. Zonder hun bijdrage en mensen die de duo-fiets een warm hart toedragen hadden we dit niet voor elkaar gekregen

Een droom die werkelijkheid is geworden.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Voormalig PZEM-gebouw in Middelburg in de schijnwerpers

MIDDELBURG - Na onder meer het stadhuis, de Lange Jan, Kloveniersdoelen, de Koepoort en de watertoren in Middelburg is nu ook het voormalige PZEM-gebouw aan de Poelendaelesingel in de schijnwerpers gezet.

3 uur geleden
Gewonde bij ongeval Middelburg

MIDDELBURG - Een fietsster is woensdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval in Middelburg.

7 uur geleden
Veerse waarderingsonderscheiding voor Veerenaar Loeff

VEERE - Veerenaar Loeff heeft een Veerse waarderingsonderscheiding in ontvangst genomen voor zijn verdiensten als voorzitter van de stadsraad Veere. Wethouder Wisse heeft afgelopen maandag 20 september de waarderingsonderscheiding aan hem uitgereikt.

1 dag geleden
Zeeuws Museum opent twee nieuwe tentoonstellingen

MIDDELBURG - Op zaterdag 25 september openen maar liefst twee tentoonstellingen in het Zeeuws Museum: Dichterbij Jan Heyse en Vanuit de diepte. Vanaf deze dag zijn alle coronamaatregelen opgeheven in het museum. Ook het verplicht reserveren van een tijdslot is niet meer nodig. Een coronatoegangsbewijs is alleen in het museumcafé nodig, niet in het museum zelf.

1 dag geleden
Fietsprotest tegen nieuwe kerncentrales

Laten zien dat er verzet is tegen de bouw van nieuwe kerncentrales. Met dat doel organiseert milieuorganisatie Wise van vrijdag 24 tot en met zondag 26 september een fietsprotest in Zeeland en Noord-Brabant. ‘We willen de komende periode alles op alles zetten om de energietransitie in een duurzame richting te bewegen’, laat Wise weten. ‘Kernenergie is duur, traag en vervuilend en past daar niet in.’ 

1 dag geleden
Burgernet-melding voor weggelopen jongen in Stromenwijk Middelburg

MIDDELBURG - De politie vraagt mensen uit te kijken naar een 9-jarige jongen die is weggelopen van zijn huis in de Grevelingenstraat in de Stromenwijk in Middelburg.

2 dagen geleden
‘Gelukkig ligt ons bedrijf in een hagelarm gebied’

NIEUW- EN SINT JOOSLAND – Aan de Oude Rijksweg in Nieuw- en Sint Joosland is op het fruitteeltbedrijf van Petra en Jos Mesu begonnen met de oogst van de Conférence-peren. Daarna zijn de Elstar en Sprank-appels aan de beurt.

3 dagen geleden