Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Feestavond gemeente Kapelle gaat door op 16 juli

Feestavond gemeente Kapelle gaat door op 16 juli

KAPELLE - Op zaterdag 16 juli vindt in Wemeldinge de feestavond voor het 50-jarig bestaan van de gemeente Kapelle plaats. 

Door corona is de feestavond tweemaal afgelast, maar daar komt dit jaar verandering in. De feestavond vindt plaats bij de Jachthaven in Wemeldinge en start om 17.00 uur.

Line-up

De feestavond is gevuld met diverse artiesten, waaronder een aantal bekende namen, zoals Emma Heesters, Lee Towers en Q-Music The (Foute) Party staan op het podium, maar ook Albertina, Alwin en dj Amyntas treden op. 

De feestavond is oorspronkelijk georganiseerd in 2020 om het 50-jarig bestaan van de gemeente Kapelle te vieren. Nu de coronamaatregelen grotendeels zijn losgelaten en er dus weer meer kan, kiest de gemeente Kapelle ervoor om de feestavond alsnog te organiseren en de inwoners het feest te geven waarop zij zaten te wachten. Wethouder Jon Herselman: “We zijn blij dat de coronamaatregelen het nu toelaten om alsnog een gezellig feest voor onze inwoners te organiseren en we mogen proosten op het 50-jarig bestaan van onze gemeente.”

De line-up is terug te vinden via www.kapelle.nl/feestavond. Via de website kunnen mensen zich aanmelden voor de feestavond. Daarna ontvangen zij een toegangsbewijs met praktische informatie over het feest. Dit toegangsbewijs dient getoond te worden bij de entree.

Meer uit Reimerswaal

Lezersfoto van de week: Donkere wolken boven de moer

YERSEKE - De rubriek 'Lezersfoto van de week' in de Reimerswaalse & Kapelse Bode toont deze keer een foto van Marian Willeboer-Goeree. 'Donkere wolken boven de Yerseke Moer', schrijft ze erbij.

2 uur geleden
Skeelerronde door Krabbendijke

KRABBENDIJKE - IJs- en skeelervereniging Krabbendijke houdt op woensdag 19 juni de 27e skeelerronde door Krabbendijke.

1 dag geleden
Bijeenkomst over nieuwbouw school en gymzaal Wemeldinge

WEMELDINGE - Maandag (17 juni) houdt de gemeente Kapelle een informatiebijeenkomst over de bouwplannen voor het nieuwe Integraal Kind Centrum (IKC) en de nieuwe gymzaal in Wemeldinge. 

2 dagen geleden
Darter Kay Schuurbiers Nederland Kampioen bij aspiranten

KRABBENDIJKE - Kay Schuurbiers (14 jaar) uit Krabbendijke is zondag na een spannende strijd Nederlands Kampioen geworden bij de dart-aspiranten.

3 dagen geleden
Mag de vlag uit? Stuur jouw Geslaagd-foto in en straal in de Bode!

KRUININGEN/KAPELLE - De vlag kan vandaag uit bij veel eindexamenleerlingen. Zij krijgen namelijk te horen of zij geslaagd zijn. Ben je geslaagd of wil je iemand die geslaagd is verrassen? Stuur dan jouw geslaagd-foto in en wie weet staat jouw foto volgende week in de Bode!

4 dagen geleden
Onderzoek naar energieoplossing Olzendepolder, eerste resultaten eind dit jaar

KRUININGEN - Hoe kunnen bedrijven in de Olzendepolder in Yerseke slimmer energie gebruiken en elkaar helpen als de één een stroomoverschot heeft en de ander een tekort? Dat moet onderzoek, dat de gemeente Reimerswaal betaalt, uitwijzen. Eind dit jaar worden de eerste resultaten verwacht.

4 dagen geleden
'Groene' tegel tegen zwerfafval onthuld in Wemeldinge

WEMELDINGE - De Kapelse wethouder Jon Herselman, kinderburgemeester Claire en voorzitter Vrouwen van Nu Joke Folmer onthulden vorige week een tegel op het Dorpsplein in Wemeldinge als actie voor een schoner milieu.

5 dagen geleden