Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Feestavond gemeente Kapelle gaat door op 16 juli

Feestavond gemeente Kapelle gaat door op 16 juli

KAPELLE - Op zaterdag 16 juli vindt in Wemeldinge de feestavond voor het 50-jarig bestaan van de gemeente Kapelle plaats. 

Door corona is de feestavond tweemaal afgelast, maar daar komt dit jaar verandering in. De feestavond vindt plaats bij de Jachthaven in Wemeldinge en start om 17.00 uur.

Line-up

De feestavond is gevuld met diverse artiesten, waaronder een aantal bekende namen, zoals Emma Heesters, Lee Towers en Q-Music The (Foute) Party staan op het podium, maar ook Albertina, Alwin en dj Amyntas treden op. 

De feestavond is oorspronkelijk georganiseerd in 2020 om het 50-jarig bestaan van de gemeente Kapelle te vieren. Nu de coronamaatregelen grotendeels zijn losgelaten en er dus weer meer kan, kiest de gemeente Kapelle ervoor om de feestavond alsnog te organiseren en de inwoners het feest te geven waarop zij zaten te wachten. Wethouder Jon Herselman: “We zijn blij dat de coronamaatregelen het nu toelaten om alsnog een gezellig feest voor onze inwoners te organiseren en we mogen proosten op het 50-jarig bestaan van onze gemeente.”

De line-up is terug te vinden via www.kapelle.nl/feestavond. Via de website kunnen mensen zich aanmelden voor de feestavond. Daarna ontvangen zij een toegangsbewijs met praktische informatie over het feest. Dit toegangsbewijs dient getoond te worden bij de entree.

Meer uit Reimerswaal

Traumahelikopter ingezet voor ongeval Hoofdweg Rilland

RILLAND - Een scooterbestuurder is woensdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Hoofdweg in Rilland. Een traumahelikopter kwam ter plaatse. De politie is een onderzoek gestart naar het ongeval waarbij een auto en de scooter met elkaar in botsing kwamen.

3 dagen geleden
Tent gaat in vlammen op bij Havendijk Yerseke

YERSEKE - Op een bedrijfsterrein aan de Havendijk in Yerseke is in de nacht van dinsdag op woensdag een grote tent in vlammen opgegaan. De brandweer schaalde op naar middelbrand en zette twee blusvoertuigen in.

3 dagen geleden
Wet helpt gemeente Reimerswaal sneller te bouwen

KRUININGEN - Het Reimerswaalse college van burgemeester en wethouders wijst vijf gebieden in de gemeente Reimerswaal aan waarop de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing is. Dat betekent dat de eigenaars deze gronden niet mogen verkopen aan wie zij willen, maar de grond eerst aan de gemeente moeten aanbieden. ‘Zo verstevigt de gemeente haar positie op de grondmarkt en kunnen we voorzien in de behoefte aan woningen en bedrijventerreinen de komende tien jaar’, verklaart wethouder Maarten Both. 

4 dagen geleden
Kapelse band Grote Geelstaart wint Spectra

OVEZANDE - De Kapelse muziekformatie de Grote Geelstaart heeft op festival Klomppop in Ovezande de bandcompetitie Spectra gewonnen.

4 dagen geleden
Dronken man steelt auto en rijdt zich vast

KRUININGEN - Een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats wordt ervan verdacht in een dronken bui een auto te hebben gestolen vanaf een camping in Yerseke. De politie hield hem niet veel later aan.

1 week geleden
Politie deelt 135 boetes uit tijdens verkeerscontrole

KRUININGEN - De politie heeft donderdag een verkeerscontrole gehouden met inzet van onder meer een touringcar op de snelweg A58 in Zeeland. Ze heeft 135 bekeuringen uitgeschreven voor verschillende overtredingen, maar vooral het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het besturen van de auto.

1 week geleden
Yersekenaar zwaait met 'vuurwapen' bij verkeersruzie in Kruiningen

KRUININGEN - De politie heeft vrijdag een 23-jarige man uit Yerseke aangehouden, omdat hij een vuurwapen tevoorschijn zou hebben gehaald bij een verkeersconflict in Kruiningen. Na onderzoek blijkt het te gaan om een nepwapen dat op het oog niet van een echt vuurwapen te onderscheiden is, aldus de politie.

1 week geleden