Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Feest op de Hollandsche Hoeve

Feest op de Hollandsche Hoeve

GOES - Het was zaterdag feest op de Hollandsche Hoeve in Goes.

Tijdens de jaarlijkse Hollandsche Hoevedag presenteerden alle organisaties en bedrijven zich, die op en rond het recreatieterrein actief zijn. Op het plein bij het Ambachtscentrum stonden spelletjes en besloeg de hoefsmid paarden in de travalje. Binnen waren allerlei ambachten te zien.

Springkussen

Omnium stond er met een springkussen, een tropische plantenquiz en bezoekers konden alvast toegangskaarten kopen voor het Super Zomer Festival. Bij De Vierlinden konden kids ringsteken. Ook konden kinderen waterbeestjes vangen, minivlotjes bouwen en zaadbommetjes maken. Verder presenteerden de scoutingverenigingen zich, kon iedereen een potje jeu de boules spelen, de informatiemarkt bezoeken en deelnemen aan allerlei andere activiteiten.   


 

Meer uit Beveland

Goes vernieuwt centrum-zuid, inwoners kunnen meedenken

GOES - De gemeente Goes presenteert een conceptplan voor de toekomst van het gebied centrum-zuid. Voordat de gemeenteraad hierover definitief besluit, kunnen inwoners tot maandag 1 april online meedenken en suggesties geven. Ook is er op maandag 18 maart een inloopavond over de nieuwe visie in buurthuis de Pit in Goes.

3 uur geleden
Ambachtenmarkt in Gasthuis Goes

GOES - Zaterdag 2 maart organiseert het activiteiten bureau van Zorggroep Ter Weel een ambachtenmarkt in het Gasthuis aan de Kievitlaan in Goes.

6 uur geleden
Zaterdag is het open dag bij gemeente Goes

GOES - De gemeente Goes opent haar deuren tijdens een open dag op zaterdag (2 maart) van 13.00 tot 16.00 uur. Op deze dag kunnen inwoners en andere geïnteresseerden een kijkje achter de schermen nemen en meer ontdekken over de activiteiten en diensten van de gemeente.

20 uur geleden
John Taks is de nieuwe bestuursvoorzitter van Adrz

GOES - Per 1 juni wordt John Taks voorzitter raad van bestuur van Adrz in Zeeland. Sinds december 2015 is hij voorzitter raad van bestuur van het Diakonessenhuis Utrecht, Zeist en Doorn. Taks vertrekt met warme en gemengde gevoelens uit Utrecht, maar verheugt zich erg op zijn nieuwe uitdaging.

1 dag geleden
Defensie lonkt naar havengebied Vlissingen-Oost

VLISSINGEN-OOST - Het Ministerie van Defensie onderzoekt de mogelijkheden om een vaste plek in Vlissingen-Oost te krijgen voor de overslag van wapen- en troepentransporten. Het ministerie is daarover in overleg met de gemeente Vlissingen en Borsele en havenbedrijf North Sea Port.

1 dag geleden
Ploegenpresentatie ZRTC Theo Middelkamp in Heinkenszand

HEINKENSZAND - Op vrijdag 23 februari houdt ZRTC Theo Middelkamp haar jaarlijkse ploegenpresentatie in De Stenge in Heinkenszand. Ook het afgelopen jaar is er flink aan de weg getimmerd door de Zeeuwse wielerclub.

1 dag geleden
Gemeente Goes organiseert evenement over jong ondernemen

GOES - Om jonge ondernemers aan te trekken, organiseert de gemeente Goes een evenement over jong ondernemen. Dit evenement is op maandag 4 en dinsdag 5 maart van 13.30 tot 16.00 uur in het pand aan de Klokstraat 7 in Goes.

1 dag geleden