Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Feest bij Atlas in Ritthem

Feest bij Atlas in Ritthem

RITTHEM - Korfbalvereniging Atlas in Ritthem neemt zaterdag 13 april het nieuwe kunstgrasveld officieel in gebruik. Ook vindt er die dag een curiosamarkt plaats op het sportveld aan de Zuidwateringstraat.

De rommelmarkt is te bezoeken van 8.30 tot 12.30 uur. De feestelijke opening van het nieuwe veld is om 13.45 uur. 'Met de uitvoering van het toekomstplan en nieuwe jeugd heeft Atlas zin in de toekomst', laat de korfbalclub weten. 'Met hulp van de gemeente Vlissingen en vele vrijwilligers is er een prachtig kunstgrasveld aangelegd.'

Demonstratiewedstijd

Na de officiële opening is er een korfbalclinic voor de jeugd en spelen Atlas 1 en Fortis 1 een oefen- en demonstratiewedstrijd.

Zaterdag 13 april kan er ook kennis gemaakt worden met de nieuwste tak van de vereniging: de Obstacle Course Racing (OCR). 'Een springkussen voor de kinderen maakt het feest compleet!'

Meer uit Vlissingen

Waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souborg: Verdachte aangehouden

OOST-SOUBURG - De politie heeft zaterdagochtend waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souburg. Er is één persoon aangehouden.

1 uur geleden
Mogelijke sinkhole in Irislaan

VLISSINGEN -  Door de weersomstandigheden van storm Louis is er een verzakking ontstaan op de Irislaan in Vlissingen. De brandweer heeft een gedeelte van de straat afgezet.

1 dag geleden
Lion Storage kondigt bouw van Nederlands grootste batterij aan in Vlissingen

VLISSINGEN - De Haagse batterijfabrikant Lion Storage heeft plannen bekend gemaakt om een grootschalig energieopslagproject te realiseren in Vlissingen. Dit project, genaamd 'Mufasa', zal een vermogen hebben van 364 megawatt en een capaciteit van 1.457 megawattuur, waarmee het de grootste batterij van Nederland zal worden. De bouw van dit project moet worden voltooid in 2026.

1 dag geleden
Forse schade bij ongeval kruising Oost-Souburg

VLISSINGEN - Bij een botsing op de kruising van de A58 en de Sloeweg in Vlissingen zijn twee auto's beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.

1 dag geleden
Kunstwerk Kees Keizer is nog net niet verloren

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen is voornemens om de voormalige Markusschool aan de Falckstraat af te breken. Kunstenaar Ko de Jonge maakt zich zorgen over de toekomst van de 'Gevleugelde Leeuw' die aan de gevel van het schoolgebouw uit 1969 hangt. Het kunstwerk is gemaakt door de West-Brabantse beeldhouwer Kees Keizer.

2 dagen geleden
De Vissershaven is eindelijk uit de steigers

VLISSINGEN - Het was voor veel Vlissingers al lange tijd een doorn in het oog: de steigers bij voormalig restaurant De Vissershaven. Maar de schilderwerkzaamheden zijn nagenoeg afgerond en gisteren en vandaag zijn dan toch eindelijk de steigers verwijderd en tonen de panden zich weer in volle glorie.

2 dagen geleden
Vlissingse wethouder Sal Cracau legt functie neer

VLISSINGEN - De Vlissingse wethouder Sal Cracau (VVD) heeft dinsdag zijn ontslag ingediend.

3 dagen geleden