Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

#FeelGoes-activiteiten om iedereen wat op te vrolijken

#FeelGoes-activiteiten om iedereen wat op te vrolijken

GOES - De gemeente Goes komt met een aantal #FeelGoes-activiteiten. Hiermee hoopt ze inwoners door de lockdown te helpen. “Wij focussen als gemeente op de mogelijkheden die er ondanks alle geldende regels zijn”, zegt burgemeester Margo Mulder.

De gemeente organiseert de activiteiten voor jong en oud met de stichting Goes Marketing en SMWO. “We merken namelijk dat iedereen behoefte heeft aan dingen waar je blij van wordt. Dat helpt ons allemaal om alles vol te kunnen houden. Positiviteit maakt het leed zeker niet minder, maar de zwaarte hopelijk wel wat lichter. Dat is nodig”, zegt de burgemeester.

Woov

Een van de evenementen is een nieuw Clubbin’Zeeland-event. De eerste editie van het evenement was tijdens oud en nieuw. Er zijn nieuwe dj-sets opgenomen, die zaterdag (Clubbin’ 2.0 urban take over) en volgende week zaterdag (Clubbin’ 3.0 we’[email protected] house) worden gestreamd via de Woov-app. Beide beginnen om 21.00 uur.

Inschrijven

Verder organiseert de stichting Goes Marketing zaterdag een online pubquiz en op Binnenkort komen er verschillende wandelroutes langs to go-afhaalpunten. Houd de social media van Goes is Goes in de gaten.

Tot slot krijgen alle inwoners vanaf tachtig jaar en de bewoners van verzorgingshuizen deze maand post van de burgemeester. Daarnaast kan iedereen die emand in het zonnetje wil zetten een foto met een #FeelGoes-boodschap insturen die groot wordt afgebeeld op het bord bij het Tiendenplein.

Meer uit Beveland

17-jarige jongen uit Goes overleden na ongeval met scooter

GOES - Een jongen van 17 uit Goes is overleden nadat hij gisteren betrokken raakte bij een eenzijdig ongeluk. Hij reed met zijn scooter tegen een geparkeerde auto.

16 uur geleden
Badeendjesrace in Goes zorgt voor veel drukte bij de Oostvest

GOES - Gisteren kleurde de Oostvest knalgeel. Hier was namelijk de allereerste editie van de ‘What Goes On’-badeendjesrace. Honderden, misschien wel duizenden badeendjes gaven het water in de Oostvest een zonnige kleur en gingen de strijd aan om prijzen te winnen.

18 uur geleden
Toer Club Arendskerke houdt op 4 juni twee ritten

‘s-HEER ARENDSKERKE - Toer Club Arendskerke houdt zondag 4 juni fietstoertochten van 80 en 105 kilometer. Vertrekpunt is het terrein van tennisvereniging de Schaepskooi in ‘s-Heer Arendskerke. 

1 dag geleden
Tractor belandt in sloot, bestuurder gewond

‘S-HEERENHOEK - Een tractor is zaterdag aan het begin van de middag in een droge sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte bij het ongeluk gewond.

1 dag geleden
Winnaars bandcompetitie Spectra zijn bekend

OVEZANDE - De finale van bandcompetite Spectra vond gisteren plaats op het Klomppop Festival. In de finale streden de bands Grainbait, Baneham, TheTraveling Trashcans en Grote Geelstaart om de Spectra seizoenswinst. Grote Geelstaart ging er uiteindelijk met de winst vandoor.

1 dag geleden
Bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk bestaat 39 jaar en houdt open dag

WOLPHAARTSDIJK - Maandag 29 mei, tweede pinksterdag, is er een open dag in de ambachtelijke bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk.

1 dag geleden
'Onze samenwerking is als warme olie'

MELISKERKE - Aan de keukentafel bij Ary Joosse (56) is de sfeer gemoedelijk. “De samenwerking met Ruben de Bruijne (35) is vanaf de eerste week als warme olie”, vat de rasechte ondernemer samen. Ruben kwam in 2010 in loondienst. In januari van dit jaar is hij mede-eigenaar van Fietsspecialist Piet Voskamp geworden. Voor Ary Joosse herhaalt de geschiedenis zich. Hoog tijd voor een terugblik.

1 dag geleden