Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Familie Meijers uit Biezelinge vond ondanks woningnood toch een nieuw huis

Familie Meijers uit Biezelinge vond ondanks woningnood toch een nieuw huis

BIEZELINGE - Ondanks de woningnood wist familie Meijers uit Biezelinge, na lange tijd zoeken, alsnog hun droom om te verhuizen te verwezenlijken. Binnenkort krijgen ze de sleutel van hun nieuwe huis en in de loop van maart worden de verhuisdozen gevuld.

Remco en Debby Meijers wonen sinds 2006 in Biezelinge. Later kwamen daar hun zoons Kevin en Jari bij en kwamen ze tot de conclusie dat ze best een extra kamertje konden gebruiken. Een kleine tien jaar geleden begon dus langzaam maar zeker de zoektocht naar een nieuw huis. “Het is met de jaren alsmaar lastiger geworden om een huis te vinden”, zegt Remco. Gelukkig kwam daar verandering in en wist het gezin toch een nieuw plekje te vinden. “We hebben een nieuw huis in Biezelinge gevonden dat via familie aan ons verkocht is. We zijn heel dankbaar dat ze ons het huis hebben gegund en dat we in de buurt van familie en vrienden in het dorp kunnen blijven wonen. We hadden nooit gedacht dat we in tijden als deze nog een huis zouden vinden’’, zegt het stel.

Etentjes

Voor de verkoop van hun eigen huis was ook veel animo, vertelt Debby. ‘’In twee weekenden hadden we ruim twintig bezichtigingen. Naast dat kregen we zelfs motivatiebrieven en etentjes aangeboden om het huis aan diegene te verkopen. Je merkt goed dat er heel veel mensen wanhopig op zoek zijn naar een huis.’’

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Reimerswaal

Gastles over oorlog in Wemeldinge: ‘Je beseft hoeveel mensen er zijn overleden’

KAPELLE - In het kader van Toujours Kapelle bezocht OBS Wemeldinge museum Memorial 40-45 in Kapelle. Ook was groep acht dit jaar aan de beurt om tijdens de Franse herdenking bloemen te leggen bij de Franse graven. 

1 dag geleden
Leerlingen De Welle exposeren kunst in de bieb

KRUININGEN - In de bibliotheek van Kruiningen is de expositie ‘Verwondering’ geopend. De kunst die er hangt is gemaakt door leerlingen van basisschool De Welle in Kruiningen. Samen met voormalig leraar op de school, Wim Wouterse, en kunstcollectief ‘De Nieuwkomers’ maakten ze cyanotypie en lino afdrukken. Maar in plaats van de kunstwerken in het klaslokaal te hangen, zijn ze nu voor iedereen te zien.  

3 dagen geleden
Re-enactor Laurent Cecillon: ‘Jeugd heeft geromantiseerd beeld van oorlog’

KAPELLE - De re-enactors die te zien waren bij Toujours Kapelle speelden een grote rol in het tonen van het leven van een militair in de oorlog. 

3 dagen geleden
Terugblik op Toujours Kapelle: ‘Belangrijk om de oorlogsverhalen te blijven vertellen’

KAPELLE - Afgelopen week vond Toujours Kapelle weer als vanouds plaats. De hele week stond in het teken van de Franse herdenking in Kapelle. Vooral bij oorlogsmuseum Memorial 40-45 was er veel te doen. 

3 dagen geleden
Ridderorde voor jonkvrouw Zonnevylle-Reigersman uit Wemeldinge

DEN HAAG/WEMELDINGE - In museum Panorama Mesdag in Den Haag is jonkvrouw Zonnevylle-Reigersman uit Wemeldinge zaterdag verrast met een koninklijke onderscheiding. Tijdens haar afscheid van de Raad van Bestuur van dit museum is zij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

5 dagen geleden
Weerbericht: droge Hemelvaartsdag in aantocht

Op de meeste plaatsen in Nederland blijft het donderdag, Hemelvaartsdag, droog. ‘Met behoorlijk wat zon wordt het 16 graden op de Wadden tot 22 graden in Limburg’, laat weerbureau Weeronline weten. ‘De dagen daarna is het koeler met een stevige wind van zee, regelmatig zon en een enkele bui.’ 

5 dagen geleden
Demonstratiewedstrijd ringrijden Borssele uitslagen

WEMELDINGE - Tijdens de Jaarmarkt Borssele heeft ringrijderij vereniging ‘Ons Genoegen’ haar eerste wedstrijd van 2022 gereden. 

5 dagen geleden