Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Familie Meijers uit Biezelinge vond ondanks woningnood toch een nieuw huis

Familie Meijers uit Biezelinge vond ondanks woningnood toch een nieuw huis

BIEZELINGE - Ondanks de woningnood wist familie Meijers uit Biezelinge, na lange tijd zoeken, alsnog hun droom om te verhuizen te verwezenlijken. Binnenkort krijgen ze de sleutel van hun nieuwe huis en in de loop van maart worden de verhuisdozen gevuld.

Remco en Debby Meijers wonen sinds 2006 in Biezelinge. Later kwamen daar hun zoons Kevin en Jari bij en kwamen ze tot de conclusie dat ze best een extra kamertje konden gebruiken. Een kleine tien jaar geleden begon dus langzaam maar zeker de zoektocht naar een nieuw huis. “Het is met de jaren alsmaar lastiger geworden om een huis te vinden”, zegt Remco. Gelukkig kwam daar verandering in en wist het gezin toch een nieuw plekje te vinden. “We hebben een nieuw huis in Biezelinge gevonden dat via familie aan ons verkocht is. We zijn heel dankbaar dat ze ons het huis hebben gegund en dat we in de buurt van familie en vrienden in het dorp kunnen blijven wonen. We hadden nooit gedacht dat we in tijden als deze nog een huis zouden vinden’’, zegt het stel.

Etentjes

Voor de verkoop van hun eigen huis was ook veel animo, vertelt Debby. ‘’In twee weekenden hadden we ruim twintig bezichtigingen. Naast dat kregen we zelfs motivatiebrieven en etentjes aangeboden om het huis aan diegene te verkopen. Je merkt goed dat er heel veel mensen wanhopig op zoek zijn naar een huis.’’

Meer uit Reimerswaal

Nachtelijk kijkje bij werkzaamheden Vlaketunnel

VLAKE - De Vlaketunnel van de snelweg A58 bij Vlake was in de nacht van maandag op dinsdag gesloten voor werkzaamheden.

2 uur geleden
Sophyn Greens opent pand in Wemeldinge: 'Met onze pasta's sla je twee vliegen in één klap'

WEMELDINGE – In coronatijd startte Linsie Meijer vanuit haar woning haar eigen onderneming: Sophyn Greens. Als productontwikkelaar wilde Linsie een formule vinden waarbij mensen enerzijds gezonder gaan eten en er anderzijds minder voedsel weggegooid wordt. Al gauw kwam haar voedsellijn Sophini op de markt. Verschillende soorten groenten die niet geschikt zijn voor verkoop in supermarkten worden, samen met meel, tot pasta gemaakt.

1 dag geleden
Wielrenner gewond bij aanrijding met auto in Rilland

RILLAND- Bij een ongeluk op de kruising van de Bathseweg met de Hoofdweg is zondagmorgen een wielrenner gewond geraakt toen hij in botsing kwam met een auto. De wielrenner is met een vacuümmatras naar de ambulance gebracht en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend. 

1 dag geleden
Beweegroute geopend bij De Bloesem

KAPELLE - Wethouder Jon Herselman van de gemeente Kapelle heeft de nieuwe beweegroute rond sportcentrum De Bloesem in Kapelle geopend. Hier kan iedereen, jong en oud, gratis en op eigen gelegenheid bewegen en oefeningen doen.

4 dagen geleden
Deelcafé De Buurvrouw in Kapelle gaat weer open

KAPELLE - Alweer 5 jaar geleden zag Deelcafé De Buurvrouw het levenslicht in Kapelle. Sinds 12 september 2018 werd er volop ‘gedronken, gedeeld en gedaan’, en hebben de vrijwilligers van De Buurvrouw al gigantisch veel werk verricht om de missie om ‘een goede buur voor de ander’ te zijn te laten uitkomen.

4 dagen geleden
Openhuisweken bij Anne-Lique Mode in Yerseke

YERSEKE - Kom tijdens de openhuisweken van woensdag 27 september tot en met zaterdag 14 oktober de najaars- en wintercollectie ontdekken en passen bij Anne-Lique Mode in Yerseke.

4 dagen geleden
Tweederde deelnemers valt af, maar Daan Visser uit Schore finisht wel in Dragon's Back Race

SCHORE - In zes dagen 380 kilometer over de bergen van Wales klauteren. Daan Visser (38) uit Schore speelde dit klaar en heeft zo als eerste Nederlander de finish van de Dragon’s Back Race gehaald. De organisatie noemt het de zwaarste bergrace ter wereld. Tweederde van de atleten valt voor de eindstreep af. “Ik hou van een uitdaging”, lacht de militair.

5 dagen geleden