Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ernstig ongeluk op motorcrossbaan Ritthem

Ernstig ongeluk op motorcrossbaan Ritthem

RITTHEM - Op de motorcrossbaan bij Ritthem is vanmiddag iemand ernstig gewond geraakt bij een ongeluk. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

Op de motorcrossbaan bij Ritthem is vanmiddag iemand ernstig gewond geraakt bij een ongeluk. Het ongeval op de crossbaan aan de Engelandweg in industriegebied Vlissingen-Oost vond rond 12:25 uur plaats. Aanwezige EHBO’ers schoten direct te hulp en waarschuwden de professionele hulpdiensten.  

Er kwamen twee ambulanceteams ter plekke en vanuit Rotterdam was enige tijd een traumahelikopter onderweg. Tien minuten na de melding werd de komst van het traumateam echter weer geannuleerd.

Het slachtoffer is rond 12:55 uur met spoed door de ambulancedienst overgebracht naar een ziekenhuis. Bij het incident verleende de politie assistentie.

Meer uit Vlissingen

‘We willen gehandicaptensport in heel Zeeland toegankelijker maken’

VLISSINGEN - Omdat Inge Caljouw zich haar leven lang inzette voor gezond leven, bewegen en sporten, richtten familie en vrienden ter nagedachtenis aan haar het Inge Sportfonds op. “We willen gehandicaptensport in heel Zeeland toegankelijker maken”, legt voorzitter Matthijs Mol uit. “Bijvoorbeeld door evenementen, toernooien en open dagen waaraan ook sporters met een beperking kunnen meedoen te sponsoren.”

1 uur geleden
Opvang maximaal 1100 asielzoekers op cruiseschip in Vlissingen is nabij

VLISSINGEN - Het Vlissingse college van burgemeester en wethouders wil meewerken aan het zes maanden lang opvangen van maximaal 1100 asielzoekers op een cruiseschip in de buitenhaven in Vlissingen. Het college is bevoegd om dit besluit te nemen. Tijdens de raadsvergadering donderdag kunnen gemeenteraadsleden hun wensen en bedenkingen over dit plan kenbaar maken. Hierna nemen b&w, op dinsdag 12 juli, een definitief besluit. 

17 uur geleden
Vrouw in scootmobiel met spoed naar ziekenhuis na botsing

VLISSINGEN - In Vlissingen is vanochtend een vrouw gewond geraakt toen ze door een auto werd aangereden terwijl ze in haar scootmobiel reed.

20 uur geleden
Eerste Inge Caljouw Memorial gehouden in Goes

VLISSINGEN - In sportcentrum Omnium in Goes, waar Inge Caljouw zelf rolstoelhockeyede, vond donderdag, in het bijzijn van haar ouders, de eerste activiteit van het Inge Sportfonds plaats; de Inge Memorial. Die is mede georganiseerd door Sportclub Gehandicapten Beveland (SGB), waarvan Inge jaren secretaris was. “Inge was een fantastisch mens en heeft veel betekend voor de SGB”, vertelt Michiel Ruiter van de SGB. 

22 uur geleden
VSV bestaat honderd jaar

VLISSINGEN - De Vlissingse Schoolvereniging heeft op bescheiden wijze het honderdjarig bestaan van de school gevierd met de onthulling van een beeldje op het schoolplein aan de Govert Flincklaan. Het beeld is gemaakt door kunstenares Frieda van Overbeeke.

1 dag geleden
Vlissingse Haringparty brengt flink bedrag op

VLISSINGEN - Donderdag 30 juni is er bij de Vlissingse Haringparty in de loods van de Stichting Behoud Hoogaars een flink bedrag ingezameld voor verschillende goede doelen. Stichting Concerten Vlissingen, Stichting Behoud Hoogaars en Stichting de Watergeuzen ontvingen in totaal 5.500 euro.

1 dag geleden
‘De underdog zijn. Het rafelige hier. En de rauwheid’

VLISSINGEN - Helge Prinsen portretteert in de rubriek ‘Ik ben Vlissingen’ elke week een van haar stadsgenoten. Met haar korte portretten wil ze bekende en minder bekende Vlissingers in de schijnwerpers zetten en zo een mooi beeld van de stad schetsen waar zij is geboren en getogen.

1 dag geleden