Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ernstig ongeluk op Kreekweg bij Oud-Vossemeer; Brug over Schelde-Rijnkanaal dicht

Ernstig ongeluk op Kreekweg bij Oud-Vossemeer; Brug over Schelde-Rijnkanaal dicht

OUD-VOSSEMEER - Op de Kreekweg in Oud-Vossemeer is aan het begin van de middag iemand door een botsing tussen een auto en een tractor ernstig gewond geraakt. Later bleek dat het 88-jarig slachtoffer aan zijn verwondingen is overleden. Door het ongeval is de brug over het Schelde-Rijnkanaal tussen Oud-Vossemeer en Nieuw-Vossemeer tijdelijk afgesloten.

De auto en de tractor botste ronde 12:10 uur tegen elkaar. Door de aanrijding kwam de auto vast te zitten onder de trekker. Een deel van de tractor boorde zich door de voorruit van de auto. Vrijwel direct na de eerste melding werden ook de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. De brandweer heeft een deur uit de auto geknipt om de bestuurder te bevrijden. Uiteindelijk is het slachtoffer met spoed per ambulance overgebracht naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam. Het 88-jarige slachtoffer overleefde het ongeluk niet. 

 

Meer uit Tholen

Kermis Oud-Vossemeer van start: Twee dagen lang volop plezier

OUD-VOSSEMEER - In Oud-Vossemeer is zojuist de jaarlijkse kermis weer van start gegaan. Twee dagen lang kunnen inwoners genieten aan de Raadhuisstraat.

6 minuten geleden
Bestuurder uit Stavenisse zag te laat dat verkeer stilstond: 3 gewonden

BRUINISSE / STAVENISSE - Bij een ongeval op de Philipsdam zijn donderdag 8 juni drie personen gewond geraakt.

1 uur geleden
Jij op Tholen organiseert scootmobieltocht in Sint-Maartensdijk en Scherpenisse

SINT-MAARTENSDIJK/SCHERPENISSE - Tholenaren kunnen volgende week dinsdag meedoen met een scootmobiel in en rond Sint-Maartensdijk en Scherpenisse. Ook inwoners met een driewieler of duofiets mogen meedoen. De tocht is acht kilometer lang.

5 uur geleden
Weg richting Tholen afgesloten door ernstig ongeval met klassieke Chevrolet Corvette

THOLEN - Bij een ongeval met tussen een werkbus en een klassieke Chevrolet Corvette zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt. Een traumahelikopter kwam ter plaatse.

21 uur geleden
Beweging en plezier door Jij op Tholen: 'We willen jong en oud in beweging krijgen'

THOLEN - Een beweegweek, een vol programma tijdens de vakantie of een scootmobieltocht. Jij op Tholen, van de gemeente Tholen, doet er alles aan om ervoor te zorgen dat kinderen, jongeren en volwassen op het eiland zich geen moment hoeven te vervelen. Ook afgelopen meivakantie werd er weer van alles georganiseerd. 

23 uur geleden
Oudelandsedijk vandaag afgesloten door asfaltreparatie

STAVENISSE - De Oudelandsedijk in Stavenisse is vandaag afgesloten. Op die plek wordt namelijk het asfalt gerepareerd. 

1 dag geleden
Vanaf september krijgt Tholen haar eigen Repair Café

THOLEN - Een kapotte broodrooster, laptop of stofzuiger weggooien? Dat hoeft binnenkort op Tholen niet meer. Het eiland krijgt namelijk haar eigen Repair Café. Vanaf september wordt er gestart met reparaties in de grote zaal ‘de Klipper’ in Zorgcentrum Ten Anker. 

1 dag geleden