Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Eric de Ruijsscher nieuwe voorzitter van VNO-NCW Zeeland

Eric de Ruijsscher nieuwe voorzitter van VNO-NCW Zeeland

MIDDELBURG - Eric de Ruijsscher van H4A is vanaf 1 januari de voorzitter van VNO-NCW Zeeland.

Hij neemt de bestuurstaak over van René Smit, voorzitter van de raad van bestuur van ziekenhuis Zorgsaam. Smit nam de taken van voorzitter waar sinds dit voorjaar. 

Bouwbedrijf

De Ruijsscher is geen onbekende in bestuurlijk Zeeland. Naast zijn baan als CEO van bouwbedrijf H4A heeft hij verschillende maatschappelijke functies. 

Zo is hij nu nog voorzitter van Economic Board Zeeland, was hij in het verleden onder meer voorzitter van Bouwend Nederland (afdeling Zeeland) en maakt hij vanaf september deel uit van de raad van toezicht van de HZ. “Onze provincie is van oudsher economisch een diverse en sterke regio, maar heeft momenteel te maken met verschillende uitdagingen, zoals de gevolgen van de coronacrisis voor de Zeeuwse economie”, zegt De Ruijsscher. “Met ondernemers, onze leden en partners, wil ik mij inzetten om ervoor te zorgen dat Zeeland sterker uit deze crisis komt.” 

Meer uit Middelburg

Keramiek en beeldhouwen bij Kunst- en Cultuurroute

MIDDELBURG - Zondag 2 april biedt de route tussen 13.00 en 17.00 uur tal van interessante exposities en tentoonstellingen. Wandel langs de 35 deelnemende ateliers en galeries en u zult aangenaam verrast worden door hun gevarieerde aanbod. 

15 uur geleden
Wisseling in fractie CDA Middelburg

MIDDELBURG - Ronny Theune (Arnemuiden) wordt op 13 april geïnstalleerd als raadslid voor het CDA in Middelburg. Hij neemt de plek in van Simon Beijer, die vanwege privé omstandigheden besloten heeft het raadswerk neer te leggen.

1 dag geleden
Een kleine Grote Kerk voor Veerse eenden

VEERE - Het team van Zeeuws Werk heeft een eendenplateau naar model van de Grote Kerk in Veere ontworpen en gemaakt. Een bijzondere klus, die werd gesteund door de stadsraad van Veere, op basis van een particulier initiatief (een wens van een overleden man). 

1 dag geleden
Cantatedienst met muziek Mattheus Passion in Zoutelande

ZOUTELANDE - Op zondagavond 2 april is er in de Catharinakerk van Zoutelande een cantatedienst met delen uit de Mattheus Passion van J.S. Bach. Deze dienst markeert het begin van de Stille Week, voorafgaand aan Pasen. Het is voor veel mensen bij uitstek een tijd van reflectie en inkeer. De muziek van Bach zal daar zeker bij helpen.

2 dagen geleden
Veteraan Thamara Batenburg uit Middelburg is ambassadeur van Veteraan in de klas

MIDDELBURG - Het Nederlands Veteraneninstituut lanceerde deze week. op Wereldverteldag, de campagne ‘Ons verhaal is meer dan een missie’ gericht op het educatief programma Veteraan in de klas. Veteraan Thamara Batenburg (45) uit Middelburg is sinds 2016 gastspreker bij Veteraan in de klas en ambassadeur van het programma.

2 dagen geleden
Staatssecretaris bezoekt archieven MCC

MIDDELBURG - Staatssecretaris van cultuur en media, Gunay Uslu, bezocht op maandag 20 maart 2023 het Zeeuws Archief.

2 dagen geleden
Gemeente Veere verwijdert binnenkort grafstenen van graven met verlopen grafrechten

DOMBURG - Sinds 1998 worden graven op de algemene begraafplaatsen binnen de gemeente Veere voor 20 jaar uitgegeven (Beheersverordening begraafplaatsen Veere 1998). Na deze 20 jaar krijgt de rechthebbende de keuze voorgelegd om de grafrechten te verlengen.

2 dagen geleden