Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Envelop voor mantelzorgers

Envelop voor mantelzorgers

MIDDELBURG - Inwoners van Walcheren die mantelzorg krijgen, kunnen nog tot en met donderdag 30 april de mantelzorgwaardering aanvragen. Met deze gift, à 75 of 100 euro, kunnen ze hun mantelzorger bedanken voor de inzet.

Mantelzorgers komen voor de waardering in aanmerking wanneer zij meer dan drie maanden en minimaal acht uur per week zorg verlenen. Mantelzorg aan kinderen vanaf vier jaar met een beperking of chronische ziekte en hulpvragers in een verpleeghuis vallen hier ook onder.

De mantelzorgwaardering is 100 euro in de gemeenten Middelburg en Veere en 75 euro in Vlissingen. De gemeenten stellen het geld beschikbaar als dank voor de inzet van mantelzorgers. De gift wordt gestort op de rekening van de hulpvrager. 

Aanvragen

Als de zorgvrager niet zelf de aanvraag kan doen, mag de mantelzorger dit namens hem of haar doen. Aanvragen kan bij mantelzorgorganisatie Manteling, via mantelingwalcheren.nl of tel. 0118-553530.

Meer uit Middelburg

Vier Zeeuwen naar het NK Tennis voor Senioren in Hilversum

MIDDELBURG - Tijdens de Nationale kampioenschappen seniorentennis in Hilversum van 13 augustus tot en met 21 augustus, spelen vier Zeeuwen mee.

15 uur geleden
Bowlingkampioenen in Middelburg

KOUDEKERKE/MIDDELBURG - Bowlingvereniging Middelburg, actief in Bowling De Kruitmolen in Dauwendaele, bestaat al meer dan veertig jaar. Veel mensen kennen bowling als sport en als vorm van recreatie, maar veel minder mensen weten dat bowling in Middelburg ook op hoog niveau beoefend wordt.

16 uur geleden
Partij voor de Dieren Zeeland vestigt aandacht op dierenleed door hitte

MIDDELBURG - Partij voor de Dieren Zeeland stelt in een bericht dat er overal in Zeeland nog steeds dieren in de brandende zon staan, in weiden en op dijken, zonder enige schaduw. 

1 dag geleden
Open dag Cultuurhuis Kuiperspoort op zondag 4 september

MIDDELBURG - Op zondag 4 september van 13.00 tot 17.00 opent het Cultuurhuis Kuiperspoort in Middelburg zijn deuren voor ieder die creatief aan de slag wil met kunst en cultuur. Op deze dag ontmoet u docenten/kunstenaars en kunt u zien welke kunst er gemaakt wordt. Er is een rijk aanbod aan kunsteducatie voor jong en oud. En als u nog geen keuze heeft gemaakt kunt u alles vragen over het cursus aanbod van 2022/2023. De open dag wordt feestelijk aangekleed en iedereen is welkom.

1 dag geleden
Van den Berg wint Middelburgs standwerkersconcours 2022

MIDDELBURG - Op donderdag 11 augustus werd in de Lange Delft in Middelburg weer het jaarlijkse standwerkersconcours gehouden, als voorronde van het Nederlands kampioenschap. Vijfentwintig standwerkers gingen de strijd aan om te bepalen wie de beste standwerker is. Bloemen- en plantenverkoper Corné van den Berg kwam als winnaar uit de bus. Hij kreeg de eerste prijs overhandigd door wethouder Rutger Schonis.

2 dagen geleden
Paskal Jakobsen presenteert Musketierbier in Middelburg

MIDDELBURG - In samenwerking met Brouwerij Kees uit Middelburg heeft Paskal Jakobsen gisteren het nieuwe blonde bier EVA AVE, (Één voor Allen, Allen voor Één) aan het publiek gepresenteerd. Een groep vrienden en bekenden mocht gisteren de eerste glazen proeven, op het terras van café-restaurant De Herberg in Middelburg.

3 dagen geleden