Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Engelaarsdijk nog voor de bouwvak aangepakt

Engelaarsdijk nog voor de bouwvak aangepakt

POORTVLIET - De Engelaarsdijk in Poortvliet wordt nog voor de bouwvak voorzien van nieuw asfalt en nieuwe grasbetontegels. Dat zegt Waterschap Scheldestromen die begonnen is met het jaarlijkse onderhoud aan Zeeuwse waterschapswegen. Op Tholen wordt alleen de Engelaarsdijk aangepakt

DOOR VERA DE GEUS

Dit jaar wordt door Waterschap Scheldestromen 140 kilometer aan waterschapswegen onder handen genomen. Nog voor de bouwvak staat tien wegen op de planning en eentje daarvan is de Engelaarsdijk in Poortvliet. Deze weg verkeert in slechte staat en daarom wordt er opnieuw geasfalteerd. Ook komen er nieuwe grasbetontegels in de berm te liggen. Het is noodzakelijk om tijdelijk een omleiding in te stellen. Waterschap Scheldestromen zorgt voor bebording en aanvullende informatie. [l]

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Tholen

Zonnepanelen boven bassins Topsy Baits

GOES - De waterbassins bij zagerkweker Topsy Baits in Goese Sas worden overdekt met zonnepanelen.

19 uur geleden
De vlag kan uit! Plaats jouw geslaagdenfoto in de Bode

Na jarenlang te hebben gestudeerd zit het er voor veel scholieren dan eindelijk op. Ze kunnen de middelbare school achter zich laten en beginnen aan het volgende hoofdstuk. Spannend, maar vooral ook heel leuk. Bij het behalen van je diploma hoort normaal een groot feest. Dat is dit jaar helaas niet mogelijk.

19 uur geleden
Marco Stroo zet schrijfwedstrijd met positief einde op

VLISSINGEN – Marco Stroo heeft een schrijfwedstrijd opgezet met het thema sprookjes. Bij voldoende kwalitatieve inzendingen zal Uitgeverij Keytree een bundel uitgeven. “Schrijven is leuk om te doen en een goede afleiding wanneer je je zorgen maakt”, zegt Stroo. “Het geeft hoop, zeker als het een goed einde is waarnaar je toe schrijft.”

22 uur geleden
Maria presenteert zich dinsdag als burgemeestersadviseur

KRUININGEN - De 10-jarige Maria Twigt uit Waarde presenteert zich dinsdag (26 mei) officieel als ‘adviseur kinderburgemeester’ voor de gemeente Reimerswaal.

22 uur geleden
Politie arresteert drie personen in Vlissingen

VLISSINGEN - De politie heeft maandagochtend rond 06.00 uur in Vlissingen drie personen gearresteerd.

22 uur geleden
‘Geen paniek bij bijenzwerm’

GOES - In mei tot en met juli zwermen bijen rond. ‘Een imposant gezicht, maar geen reden tot paniek’, aldus imkersvereniging De Bevelanden.

23 uur geleden
Wethouder Damen treedt af om politieke verhoudingen

KAPELLE - Evert Damen stopt als wethouder voor de gemeente Kapelle. Als reden noemt hij vrijdag de politiek bestuurlijke verhoudingen die 'de afgelopen jaren steeds meer onder druk komen te staan'.

1 dag geleden