Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Endura Event for Casper weer naar andere datum

Endura Event for Casper weer naar andere datum

ARNEMUIDEN - Nadat het Endura Event for Casper al 2 keer werd uitgesteld door tegenvallende corona-ontwikkelingen, dacht de organisatie met 4 juli een redelijk veilige datum te hebben. Bovendien namen de leden van de organisatie hierover in een vroeg stadium (eind april) een beslissing, zodat dit ook naar andere organisatoren duidelijkheid schepte. Helaas werden zij kortgeleden geconfronteerd met het besluit van de organisatoren om op dezelfde dag hun fietsevenement te organiseren. 

Door dit besluit verwachten zij aanzienlijk minder deelnemers voor hun Endura Event. Dit zou automatisch minder inkomsten betekenen voor Support Casper en de strijd tegen alvleesklierkanker. Ze hebben daarom de datum heroverwogen en besloten het Endura Event for Casper per direct te verplaatsen naar zondag 5 september a.s. Ze hopen dat de organisatoren van andere goede-doelen-fietsevenementen hier nu rekening mee willen houden en elkaar zo versterken.

Agenda erbij pakken
De belangrijkste programmaonderdelen zijn; 2 of 3 toertochten voor de racefietsers. Daarnaast hopen ze dat ook deze nieuwe datum Steven Rooks bereid blijft een clinic te verzorgen. Over een aantal verrassende onderdelen beraden zij zich nog. Daarom hun verzoek om de agenda erbij te pakken, 4 juli te schrappen en te wijzigen in: Endura Event for Casper 5 september.

Oranjeplaat Event
Het Oranjeplaat Event for Casper blijft staan op zaterdag 25 september. Het programma bestaat hier uit een verrassende en mooie recreatieve toertocht van 30 km, een toertocht voor de racefietsers van 60 km, een voor Zeeland unieke tijdrit van 16 km en ook hier komt Steven Rooks weer opdragen met een clinic. Ze hebben ook hier nog meer in petto, maar daarover later meer.

Meer informatie
Info over beide Events via de volgende links: www.endurasport.nl of https://www.supportcasper-acties.nl/team/wij-gaan-premiesprinten-voor-casper Nu al opgeven of meer informatie? Stuur dan voor het Endura Event een mailtje naar: [email protected] en voor het Oranjeplaat Event naar [email protected].

Meer uit Vlissingen

Dierenvoedselbank zamelt kerstpakketten in voor dieren en hun baasjes

VLISSINGEN - Dierenvoedselbank Zeeland zamelt kerstpakketten in voor huisdieren en hun baasjes. De pakketten worden geschonken aan zo'n 100 gezinnen die maandelijks gebruik maken van de dierenvoedselbank. “Pakketten ter waarde van zo'n tien euro," verduidelijkt Jolanda Lichtenberg van de dierenvoedselbank. “Een leuk presentje in deze donkere tijden."

6 uur geleden
Restaurant Bandoeng bestaat vijftig jaar

OOST-SOUBURG - Restaurant Bandoeng aan de Kanaalstraat viert deze week het vijftigjarig bestaan. Ids en Jissy Leemans begonnen het restaurant in 1973 en Bandoeng was daarmee één van de eerste Indische restaurants in Zeeland. Inmiddels is het een begrip geworden en trekt het restaurant klanten van heinde en ver. Sinds enkele jaren zit ook zoon Mark Leemans in de zaak en hebben Ids en Jissy een stapje terug gedaan.

9 uur geleden
Fietser ernstig gewond na valpartij

VLISSINGEN - Een fietser is maandagavond ernstig gewond geraakt bij een valpartij aan de Kenau Hasselaarstraat. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plekke.

23 uur geleden
Katten gered uit woning na brandje in flat

VLISSINGEN – De brandweer heeft maandagmiddag meerdere katten uit een flatwoning in Vlissingen gered nadat er brand was uitgebroken.

1 dag geleden
Gratis afmeren in Stadshaven tijdens kerstdagen

VLISSINGEN - De Vereniging voor Watertoerisme Schelde exploiteert sinds de opening in 2021 de nieuwe Stadshaven Scheldekwartier in Vlissingen. Vorig jaar werd voor de eerste keer een actie georganiseerd om de Stadshaven rondom de kerstdagen te verlichten door watersporters uit te nodigen gratis af te meren in deze haven mét feestelijk verlichte vaartuigen.  

1 dag geleden
Grote Clubactie succesvol voor Vlissingse verenigingen

VLISSINGEN - De Grote Clubactie is dit jaar met een totaalopbrengst van 16.381.041 euro een groot succes. Er werd maar liefst 3,6 miljoen meer opgehaald dan vorig jaar. Vlissingse verenigingen haalden samen 55.051,20 euro op.

2 dagen geleden
Forse uitslaande brand in schuurtje aan de Callenfelstraat

VLISSINGEN- In een schuurtje achter een woning aan de Callenfelstraat heeft zaterdagavond een forse uitslaande brand gewoed. Tijdens de brand waren de bewoners, voor zover bekend, niet aanwezig. Vanwege de omvang van de brand heeft de brandweer ook omliggende gebouwen gecontroleerd. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog onbekend.

2 dagen geleden