Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Endura Event for Casper weer naar andere datum

Endura Event for Casper weer naar andere datum

ARNEMUIDEN - Nadat het Endura Event for Casper al 2 keer werd uitgesteld door tegenvallende corona-ontwikkelingen, dacht de organisatie met 4 juli een redelijk veilige datum te hebben. Bovendien namen de leden van de organisatie hierover in een vroeg stadium (eind april) een beslissing, zodat dit ook naar andere organisatoren duidelijkheid schepte. Helaas werden zij kortgeleden geconfronteerd met het besluit van de organisatoren om op dezelfde dag hun fietsevenement te organiseren. 

Door dit besluit verwachten zij aanzienlijk minder deelnemers voor hun Endura Event. Dit zou automatisch minder inkomsten betekenen voor Support Casper en de strijd tegen alvleesklierkanker. Ze hebben daarom de datum heroverwogen en besloten het Endura Event for Casper per direct te verplaatsen naar zondag 5 september a.s. Ze hopen dat de organisatoren van andere goede-doelen-fietsevenementen hier nu rekening mee willen houden en elkaar zo versterken.

Agenda erbij pakken
De belangrijkste programmaonderdelen zijn; 2 of 3 toertochten voor de racefietsers. Daarnaast hopen ze dat ook deze nieuwe datum Steven Rooks bereid blijft een clinic te verzorgen. Over een aantal verrassende onderdelen beraden zij zich nog. Daarom hun verzoek om de agenda erbij te pakken, 4 juli te schrappen en te wijzigen in: Endura Event for Casper 5 september.

Oranjeplaat Event
Het Oranjeplaat Event for Casper blijft staan op zaterdag 25 september. Het programma bestaat hier uit een verrassende en mooie recreatieve toertocht van 30 km, een toertocht voor de racefietsers van 60 km, een voor Zeeland unieke tijdrit van 16 km en ook hier komt Steven Rooks weer opdragen met een clinic. Ze hebben ook hier nog meer in petto, maar daarover later meer.

Meer informatie
Info over beide Events via de volgende links: www.endurasport.nl of https://www.supportcasper-acties.nl/team/wij-gaan-premiesprinten-voor-casper Nu al opgeven of meer informatie? Stuur dan voor het Endura Event een mailtje naar: [email protected] en voor het Oranjeplaat Event naar [email protected].

Meer uit Vlissingen

MarnixMarkt bij de Marnixkerk

WEST-SOUBURG - Op het terrein van de Marnixkerk in West-Souburg wordt zaterdag 20 april van 9.30 tot 15 uur de MarnixMarkt gehouden. De markt wordt dit jaar gehouden volgens een nieuw concept met activiteiten voor jong en oud. Zo kunnen er zelf t-shirts gemaakt worden die bedrukt kunnen worden en worden er filmpjes gemaakt met behulp van een green screen studio.

17 uur geleden
'Breng veiligheidsrisico's van Evolution Terminals beter in beeld'

VLISSINGEN-OOST - De Commissie voor de milieueffectrapportage wil dat er nog eens beter wordt gekeken naar de milieugevolgen die de bouw van Evolution Terminals in Vlissingen-Oost met zich meebrengt. Evolution Terminals wil een tankterminal realiseren voor de overslag van ammoniak, methanol en biobrandstoffen. De terminal moet een opslagcapaciteit van 850.000 kubieke meter krijgen.

22 uur geleden
Wilfried Boonman (VVD) geïnstalleerd als nieuwe wethouder

VLISSINGEN - Aan het begin van de gemeenteraadsvergadering is vanavond Wilfried Boonman geïnstalleerd als wethouder. Boonman was tot voor kort raadslid in de gemeente Middelburg. Hij volgt Sal Cracau op die in februari zijn functie neerlegde wegens gezondheidsproblemen en een motie van wantrouwen die hij weliswaar ternauwernood overleefde.

1 dag geleden
Blues Stuff en Busted Feet vanavond in de Piek

VLISSINGEN - De Zeeuwse band Blues Stuff is opgericht in 2014 en bestaat uit een viertal doorgewinterde muzikanten met een sterke voorliefde voor de stevige blues. Ze spelen vrijdag 19 april in de Piek in de Hellebardierstraat.

1 dag geleden
Provincie investeert in erfgoed, mobiliteit, wonen, milieu, sport en leefbaarheid

MIDDELBURG - De Provincie Zeeland investeert de komende jaren onder meer in erfgoed, mobiliteit, leefbaarheid, milieu en in de verdere ontwikkeling van het North Sea Port-district. Dat staat in de voorjaarsnota die Gedeputeerde Staten donderdag 18 april naar Provinciale Staten stuurden.

1 dag geleden
Hartstichting en KNVB maken voetbalvelden hartveilig

VLISSINGEN - Iedere dag krijgen 47 mensen een hartstilstand. Het is van levensbelang dat er binnen 6 minuten gereanimeerd wordt. Ook op en rondom voetbalvelden komt het voor dat iemand een hartstilstand krijgt. Daarom gaan de Hartstichting en de KNVB, samen met de Nederlandse Reanimatie Raad, zoveel mogelijk amateurvoetbalclubs helpen hun vereniging hartveilig te maken.    

1 dag geleden
Overleden persoon gevonden in woning Westerzicht

VLISSINGEN - De politie heeft het onderzoek in een woning in Westerzicht in Vlissinen afgerond. In de woning werd een overleden persoon aangetroffen.

1 dag geleden