Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Endura Event for Casper weer naar andere datum

Endura Event for Casper weer naar andere datum

ARNEMUIDEN - Nadat het Endura Event for Casper al 2 keer werd uitgesteld door tegenvallende corona-ontwikkelingen, dacht de organisatie met 4 juli een redelijk veilige datum te hebben. Bovendien namen de leden van de organisatie hierover in een vroeg stadium (eind april) een beslissing, zodat dit ook naar andere organisatoren duidelijkheid schepte. Helaas werden zij kortgeleden geconfronteerd met het besluit van de organisatoren om op dezelfde dag hun fietsevenement te organiseren. 

Door dit besluit verwachten zij aanzienlijk minder deelnemers voor hun Endura Event. Dit zou automatisch minder inkomsten betekenen voor Support Casper en de strijd tegen alvleesklierkanker. Ze hebben daarom de datum heroverwogen en besloten het Endura Event for Casper per direct te verplaatsen naar zondag 5 september a.s. Ze hopen dat de organisatoren van andere goede-doelen-fietsevenementen hier nu rekening mee willen houden en elkaar zo versterken.

Agenda erbij pakken
De belangrijkste programmaonderdelen zijn; 2 of 3 toertochten voor de racefietsers. Daarnaast hopen ze dat ook deze nieuwe datum Steven Rooks bereid blijft een clinic te verzorgen. Over een aantal verrassende onderdelen beraden zij zich nog. Daarom hun verzoek om de agenda erbij te pakken, 4 juli te schrappen en te wijzigen in: Endura Event for Casper 5 september.

Oranjeplaat Event
Het Oranjeplaat Event for Casper blijft staan op zaterdag 25 september. Het programma bestaat hier uit een verrassende en mooie recreatieve toertocht van 30 km, een toertocht voor de racefietsers van 60 km, een voor Zeeland unieke tijdrit van 16 km en ook hier komt Steven Rooks weer opdragen met een clinic. Ze hebben ook hier nog meer in petto, maar daarover later meer.

Meer informatie
Info over beide Events via de volgende links: www.endurasport.nl of https://www.supportcasper-acties.nl/team/wij-gaan-premiesprinten-voor-casper Nu al opgeven of meer informatie? Stuur dan voor het Endura Event een mailtje naar: [email protected] en voor het Oranjeplaat Event naar [email protected]

Meer uit Vlissingen

Onderstel voor ‘stopcontact op zee’ vertrekt vanuit Vlissingen

VLISSINGEN - Tien maanden na de start van de bouw op de werf bij Heerema verlaat een enorme gele draagconstructie (49 meter hoog, zo’n 2.300 ton zwaar) zondag of maandag - dat ligt aan het weer - de Vlissingse haven. Mocht het weer een veilig transport in de weg staan, dan wordt het transport uitgesteld. Via dit ‘stopcontact op zee’ brengt netbeheerder Tennet vanaf 2024 duurzame windenergie aan land.

20 uur geleden
Weekendweerbericht: hitte houdt aan, vanaf maandag kans op flinke buien

We zitten dit weekeinde midden in een hittegolf. ‘Zaterdag wordt in Nederland de eerste landelijke hittegolf sinds augustus 2020 officieel en daarbij schijnt de zon meestal volop’, laat weerbureau Weeronline vrijdag weten. ‘Pas op zondagavond komt er een weersverandering in beeld.’

1 dag geleden
Steekpartij Bellamypark: ‘Slachtoffer pleegt vernielingen in horecazaak en wordt gestoken door medewerker’

VLISSINGEN - De man die woensdagavond gewond raakte bij een steekpartij in Vlissingen is een 33-jarige Vlissinger.

1 dag geleden
Rommelroute door Ritthem in voorbereiding

RITTHEM - Op zaterdag 10 september is er van 10.00 tot 15.00 uur een rommelroute door Ritthem.

1 dag geleden
Man gewond bij steekpartij op Bellamypark in Vlissingen

VLISSINGEN - Agenten hebben woensdagavond rond 21.00 uur een man aangehouden in Vlissingen voor betrokkenheid bij een steekpartij op het Bellamypark. Een persoon raakte daarbij gewond.

2 dagen geleden
Gewijzigde afvalinzameling in Vlissingen door hitte

VLISSINGEN - Deze week worden er tropische temperaturen verwacht. Daarom past de gemeente Vlissingen tijdelijk het schema voor de afvalinzameling aan.

3 dagen geleden
Auto’s uitgebrand in Kasteelstraat, politie vermoedt brandstichting

VLISSINGEN - In de Kasteelstraat in Vlissingen zijn van zaterdag op zondag twee auto’s volledig verwoest door brand. Een derde voertuig heeft brandschade aan de voorkant. De politie vermoedt dat het vuur is aangestoken.

4 dagen geleden