Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Emmy Awards in aangepaste vorm uitgereikt

Emmy Awards in aangepaste vorm uitgereikt

LOS ANGELES (ANP) - De 72e uitreiking van de Primetime Emmy Awards ziet er dit jaar anders uit dan normaal. Vanwege de coronacrisis is er geen publiek en rode loper en zullen de winnaars de prestigieuze televisieprijzen zondag vanuit huis of andere locaties in ontvangst nemen.

Jimmy Kimmel presenteert de uitreiking live vanuit het Staples Center in Los Angeles en schakelt met de sterren. Van een "veredelde Zoom-vergadering" is volgens de productie geen sprake. "De show zal zo veel mogelijk live zijn, vanaf verschillende locaties. Dat kan dus ook bij genomineerden thuis voor de deur zijn of in de tuin, wat leuke momenten kan opleveren. Iemand kan een award aannemen in een pyjama of in een galajurk, het is maar net waar je je prettig bij voelt. Dit kan weleens de leukste versie van de Emmy's ooit worden", zei Ian Stewart, die voor de derde keer op rij verantwoordelijk is voor de productie, eerder.

Van programma's als Zoom, Facetime en Skype wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt tijdens de uitreiking. "Desnoods laten we een familielid iets filmen, mocht een genomineerde in het buitenland wonen of verblijven. Dan zorgen wij ervoor dat ze de juiste apparatuur hebben om goed beeld aan te leveren."

De HBO-miniserie Watchmen is zondag met 26 nominaties de grootste kanshebber. Het is niet de enige serie die flink in de prijzen zou kunnen vallen. Zo zijn onder meer The Marvelous Mrs. Maisel (20), Ozark (18), Succession (18) en The Mandalorian (15) grote kanshebbers.

Meer uit Entertainment

Britse schrijver van The Horse Whisperer overleden

LONDEN (ANP) - De Britse schrijver Nicholas Evans, beroemd door zijn werk The Horse Whisperer, is op 72-jarige leeftijd aan een hartaanval overleden. De in 1995 gepubliceerde roman werd wereldwijd een enorm succes. Er werden vijftien miljoen exemplaren verkocht van het boek, dat in Nederland werd uitgebracht onder de titel De paardenfluisteraar. Het is in tientallen talen vertaald.

1 jaar geleden
BNN 25 jaar: van tv-programma tot spraakmakende publieke omroep

HILVERSUM (ANP) - BNN, dat staat voor Bart's Neverending Network, is maandag 25 jaar geleden opgericht. De publieke omroep werd op 15 augustus 1997 in het leven geroepen door Bart de Graaff, Gerard Timmer, Willem de Bois en Frank Timmer. Na de fusie van BNN en VARA staat de omroep inmiddels al een aantal jaar bekend als BNNVARA.

1 jaar geleden
Conservatieve Iraanse media prijzen aanvaller Rushdie

TEHERAN (ANP/RTR/AFP) - Conservatieve media in Iran prijzen de man die vrijdag de schrijver Salman Rushdie heeft neergestoken. Rushdie kampt sinds 1988 met bedreigingen vanwege zijn boek De duivelsverzen, dat door sommige moslims als godslasterlijk wordt beschouwd.

1 jaar geleden
Minister gaat FM-radiofrequenties veilen na uitspraak rechter

DEN HAAG (ANP) - Minister Micky Adriaansens (Economische Zaken) komt dit najaar met een voorstel voor een herverdeling van de landelijke FM-frequenties door middel van een veiling. De rechter zette onlangs een streep door het besluit van haar ambtsvoorganger Mona Keijzer om de bestaande vergunningen met drie jaar te verlengen.

1 jaar geleden
Grease-actrice Olivia Newton-John (73) overleden

LOS ANGELES (ANP) - Olivia Newton-John is maandag op 73-jarige leeftijd overleden. De actrice, met name bekend van haar rol als Sandy in de musical Grease, sliep in het bijzijn van vrienden en familie vredig in op haar ranch in Californië, meldt haar echtgenoot John Easterling op Facebook.

1 jaar geleden
Actrice Anne Heche in kritieke toestand na auto-ongeluk

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse actrice Anne Heche is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar auto een woning in reed in Los Angeles. De auto en het huis vlogen in brand en de bestuurder liep ernstige brandwonden op, melden Amerikaanse media. Een anonieme bron bevestigde aan CNN dat het om Heche ging en de LA Times meldt dat de auto op haar naam geregistreerd stond.

1 jaar geleden
1,9 miljoen kijkers zien Engelse voetbalsters EK winnen

HILVERSUM (ANP) - Bijna 1,9 miljoen mensen hebben zondag gekeken naar de finale van het EK tussen de voetbalsters van Engeland en Duitsland. Via NPO 1 zagen zij hoe de Engelsen, gecoacht door de Nederlandse Sarina Wiegman, er met de winst vandoor gingen.

1 jaar geleden