Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ellen Riemens en Marijn Witkam winnaars Libretoernooi

Ellen Riemens en Marijn Witkam winnaars Libretoernooi

GOES - Afgelopen week stond in het teken van alweer het 9e Salon Pour L’Homme Libretoernooi gehouden in Sport Pub Goes. Oorspronkelijk vindt dit toernooi plaats rond november, maar vanwege Corona was deze uitgesteld naar mei.

Met een deelnemersveld van 56 biljartspelers, was het weer een enorm succes. Van maandag t/m vrijdag streden 16 spelers in de A klasse, de beste 16 spelers van het toernooi op basis van aanvangsgemiddelde (moyenne) en zij waren verdeeld over 4 poules van 4 spelers. Opvallend detail was dat deze editie er ook veel driebanden spelers meespeelde. De nummers 1 en 2 van iedere poule plaatsen zich voor de finale op zondag.
In de B groep moesten 40 spelers, verdeeld over 10 poules proberen zich voor de finale te plaatsen. Een spannende en soms ook zware strijd was het in diverse partijen, maar uiteindelijk ging de winnaar in de B finale tussen Kevin van der Brink en Marijn Witkam, die uiteindelijk is gewonnen door Marijn. In de halve finale stranden Jurgen van Dalen (verloren van Marijn) en Rinus Glas, die verloor van Kevin.
In de A finale, die geheel van de dames was tussen Sylvia Eckel en Ellen Riemens, sleepte Ellen de finale binnen. Sylvia won in de halve finale nog van Ko Koppejan (77 jaar) en Ellen won van Johnny Bakker.
De kortste partij was nog voor Sylvia, die in 9 beurten en een moyenne van 5.44 gemiddeld haar eerdere partij won. De hoogste break was voor Martien Veekens met een serie van 29 caramboles achter elkaar gemaakt.
Naast de verloting, het buffet voor alle deelnemers en aanhang, was het weer een zeer geslaagde editie. Rond november wordt de 10e editie gehouden.

Meer uit Beveland

Kleindochter Leala opent keramiekatelier Ine Haring in Ambachtscentrum Goes

GOES - Leala heeft het keramiekatelier van haar oma Ine Haring geopend in het ambachtscentrum in Goes.

16 uur geleden
Burgernet stopt in september met sms en spraakbericht

DEN HAAG - Burgernet zal binnenkort alleen nog via de app berichten versturen over zoekacties rond inbraken, berovingen, vermiste personen en andere zaken waarvoor de hulp van het publiek wordt gevraagd. De meldingen via sms en spraakberichten komen daarmee te vervallen.

18 uur geleden
Adrz haalt geld op voor Spoedeisende Geneeskunde Onderzoeksfonds

GOES - Zaterdag 27 mei werd op ‘International Emergency Medicine day’ door een team van ziekenhuis Adrz voor de 7e keer de SGO-run gelopen. 

1 dag geleden
Geslaagde Moederdagactie: Honderden gratis taartjes over de toonbank

GOES - Honderden moeders zijn afgelopen Moederdag verrast met een gratis taartje van hun lokale bakker, dankzij de Moederdagactie van de Bode. Alle Vrienden van de Bode mochten kosteloos een taartje ophalen!

1 dag geleden
Man (34) vernielt ruit en steelt bestelbus in Goes

GOES - Een 34-jarige man uit Bergen op Zoom is gisteren na een achtervolging aangehouden in Steenbergen. De man zou in Goes een ruit hebben vernield en een bestelbus hebben gestolen. 

1 dag geleden
Grote brand Oudelande aangestoken; bewoner (51) aangehouden

OUDELANDE - Voor de brand die donderdagmorgen vroeg een schuur met tientallen caravans verwoestte in Oudelande gaat de politie uit van brandstichting. De 51-jarige bewoner van het naastgelegen huis, dat ook beschadigde raakte, is aagehouden. Hij zit vast voor verhoor.

1 dag geleden
Traumahelikopter naar ongeluk op boerderij bij 's-Heer Arendskerke

‘s-HEER ARENDSKERKE - Aan de Wissekerkseweg in ‘s-Heer Arendskerke is op donderdagochtend een traumahelikopter geland voor een arbeidsongeval bij een nabijgelegen boerderij. Het slachtoffer werd moet spoed overgebracht naar het ziekenhuis. 

1 dag geleden