Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Eindeloos Eiland Festival op nieuwe locatie

Eindeloos Eiland Festival op nieuwe locatie

WISSENKERKE - Het Eindeloos Eiland Festival (EEF) gaat eindelijk door. De herfsteditie vindt plaats op 24, 25 en 26 september op een nieuwe locatie; hofstede ‘s Gravenhoek bij Wissenkerke.

Het festival is kleinschaliger van opzet dan voorheen. ‘Gekozen is voor de uniek gelegen hofstede ’s Gravenhoek, met omliggend natuurlijk terrein aan de Emelissedijk 20 bij Wissenkerke’, laat de festivalorganisatie weten. In de bekende EEF-formule zijn daar weer diverse podia voor zowel muziek, dans, poëzie, beeldend werk en film. Ook jong talent, zoals deelnemers aan het Popaanzee-project PopSport krijgen een podium, evenals deelnemers aan de Kunstbende. Op zaterdag en zondag zijn er ook activiteiten en optredens voor kinderen. Daaronder de groep Animoso met de voorstelling ‘Peertje‘ met muziek uit de Peer Gynt suite van Edvard Grieg. Verder is er een samenwerking met Kunstspoor, de Maerlant Poezieprijs 2021 en komen er een aantal beelden uit de expositie van Dijken van Wijven. Een divers aanbod van foodtrucks omlijsten het festival met hun heerlijke gerechten. ‘Kortom, het belooft weer een mooi feestje te worden.’
Kaarten online via: www.eeffestival.nl, of aan de kassa. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen onder begeleiding van volwassenen gratis entree.

Meer uit Beveland

Inge Sportfonds en SGB organiseren derde Inge Memorial in Goes

GOES - Donderdag vindt de derde Inge Memorial plaats. Tijdens dit sportevenement in het Omnium in Goes kunnen geïnteresseerden kennis maken met rolstoelhockey en met de activiteiten van het Inge Sportfonds.

16 uur geleden
Plaats voor ondernemers Broodfondsen in Zeeland

GOES - In Zeeland is bij Broodfondsen nog plaats voor ondernemers. Daarom organiseren ze een bijeenkomst op dinsdag 25 juni a.s. Voor ondernemers die arbeidsongeschikt worden en zonder werk geen inkomen meer hebben, is dit solidaire vangnet voor en door ondernemers bedacht. Hierin steunen zij elkaar bij ziekte met schenkingen. 

19 uur geleden
Auto belandt op N62 in berm bij 's-Heerenhoek en raakt zwaar beschadigd

's-HEERENHOEK - Een personenauto is woensdag tijdens de ochtendspits van de Sloeweg (N62) geraakt bij 's-Heerenhoek. De bestuurder bleef ongedeerd.

22 uur geleden
Borsele ageert tegen plan hoogspanningsstation Sloegebied

HEINKENSZAND - Het conceptvoorkeursalternatief, het milieueffectrapport en de Integrale Effectenanalyse voor de bouw van een nieuw 380 kV-hoogspanningsstation in de omgeving van het Sloegebied liggen t/m 20 juni ter inzage. Iedereen kan een reactie indienen. 

2 dagen geleden
Op de werkvloer bij monteurs Aart Jan en Wim: 'Samen oplossingen bedenken is het leukste dat er is'

KAMPERLAND - Op het grote terrein van familiebedrijf Sandee Groen aan de rand van Kamperland is de nieuwbouw van het kantoor in volle gang. Ernaast staat de werkplaats. Dit is het kloppend technisch hart van het internationaal opererende bedrijf. Voor onderhoud en reparaties nemen de monteurs Aart Jan, Wim en Durmus duizenden machines met deskundigheid en plezier onder handen.

2 dagen geleden
Jo de Roo toertocht vanaf Grote Markt in Goes

GOES - De Jo de Roo toertocht wordt zondag 23 juni weer verreden vanuit Goes.

2 dagen geleden
Rubriek Goes Gezien: Jan Haak loerde ook in de haven

Jan Haak, wie kent hem niet? In ieder geval de jongste generaties niet meer. Als ik in Zeeland geboren en getogen was, had ik zeker van hem of Joosje Pik of Piet den Haak of Hakepuit of Akervent gehoord. En daardoor nog banger voor open water geworden dan ik van nature al ben. Al deze figuren zijn namelijk 'nekkers': boosaardige watergeesten, die kinderen schrik aanjoegen om maar zo ver mogelijk van water weg te blijven. Deed je dat niet, dan kon je erin vallen en was Jan Haak of een soortgenoot er als de kippen bij om je naar beneden te trekken.

3 dagen geleden