Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Eindeloos Eiland Festival op nieuwe locatie

Eindeloos Eiland Festival op nieuwe locatie

WISSENKERKE - Het Eindeloos Eiland Festival (EEF) gaat eindelijk door. De herfsteditie vindt plaats op 24, 25 en 26 september op een nieuwe locatie; hofstede ‘s Gravenhoek bij Wissenkerke.

Het festival is kleinschaliger van opzet dan voorheen. ‘Gekozen is voor de uniek gelegen hofstede ’s Gravenhoek, met omliggend natuurlijk terrein aan de Emelissedijk 20 bij Wissenkerke’, laat de festivalorganisatie weten. In de bekende EEF-formule zijn daar weer diverse podia voor zowel muziek, dans, poëzie, beeldend werk en film. Ook jong talent, zoals deelnemers aan het Popaanzee-project PopSport krijgen een podium, evenals deelnemers aan de Kunstbende. Op zaterdag en zondag zijn er ook activiteiten en optredens voor kinderen. Daaronder de groep Animoso met de voorstelling ‘Peertje‘ met muziek uit de Peer Gynt suite van Edvard Grieg. Verder is er een samenwerking met Kunstspoor, de Maerlant Poezieprijs 2021 en komen er een aantal beelden uit de expositie van Dijken van Wijven. Een divers aanbod van foodtrucks omlijsten het festival met hun heerlijke gerechten. ‘Kortom, het belooft weer een mooi feestje te worden.’
Kaarten online via: www.eeffestival.nl, of aan de kassa. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen onder begeleiding van volwassenen gratis entree.

Meer uit Beveland

Kerstmiddag in Geerteshuis Kloetinge brengt mensen samen

KLOETINGE - ‘Samen met kerst’ is waar Ciska van Boven, Wilma Scholten en Linda Daalman zich hard voor maken op Eerste Kerstdag. Iedereen die, om welke reden dan ook, alleen is met kerst, is dan ‘s middags van harte welkom in het Geerteshuis in Kloetinge.

12 uur geleden
Zeeland krijgt tweede expat center voor buitenlandse werknemers

GOES - Zeeland heeft al een expat center in Terneuzen en volgend jaar komt er een locatie in Goes bij voor het noordelijk deel van de provincie. Het centrum biedt, in strijd tegen de personeelstekorten, service aan buitenlandse werknemers in Zeeland en Zeeuwse bedrijven die internationale krachten inhuren.

15 uur geleden
Toenemende kans op winterse neerslag en gladheid

Het wordt de komende dagen kouder en de kans op winterse neerslag neemt toe, voorspelt weerbureau Weeronline woensdag. ‘Door een fellere bui kan het zelfs tijdelijk wit worden. Tijdens de nachten gaat het licht vriezen en ontstaat er kans op gladheid.’

20 uur geleden
Ovenbrand in woning binnenstad Goes

GOES - In een woning in het centrum van Goes heeft dinsdagavond een korte tijd een brand gewoed. Bij de brand kwam flink wat rook vrij.

22 uur geleden
Den Inkelcross voert lopers door afwisselend natuurgebied

KRUININGEN - In het Den Inkelbos bij Kruiningen wordt op zaterdagmiddag 10 december de Den Inkelcross gehouden. 

1 dag geleden
Meidenavond in buurthuis De Pit in Goes

GOES - In buurthuis De Pit in Goes vindt vrijdag een gratis toegankelijke avond voor meiden van 12 tot en met 16 jaar plaats.

1 dag geleden
Auto flink beschadigd door botsing met fietsers in Goes

GOES – Bij een ongeval op de Westwal in Goes is een auto flink beschadigd geraakt aan de ruit. Er raakte niemand gewond.

1 dag geleden