Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Eindelijk prijs voor André van Duin op Televizier-Gala

Eindelijk prijs voor André van Duin op Televizier-Gala

AMSTERDAM (ANP) - André van Duin heeft voor het eerst in zijn lange carrière een prijs gewonnen op het Gouden Televizier-Ring Gala. De Omroep MAX-ster, bekend van de tv-hits Heel Holland Bakt en Denkend aan Holland, won donderdag in Theater Carré de Televizier-Ster voor beste presentator.

Van Duin was de afgelopen twee jaar ook al genomineerd, maar beide keren ging hij met lege handen naar huis. In 2019 kreeg Beau van Erven Dorens de voorkeur van het publiek en vorig jaar Tim Hofman. Eenmaal was Van Duin genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. In 1981 maakte hij met zijn TROS-programma André van Duin kans maar toen won de televisieserie De Fabriek.

De andere genomineerden voor de Televizier-Ster Presentator waren Arjen Lubach en Fred van Leer. Lubach grijpt al voor de derde keer mis. Ook in 2017 en 2019 ging de prijs aan hem voorbij.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Nederland wil 150 miljoen euro neerleggen voor topstuk Rembrandt

DEN HAAG (ANP) - De Nederlandse overheid wil het schilderij De Vaandeldrager van Rembrandt kopen en "voorgoed in het publieke domein brengen". Het werk is nu in het bezit van de familie Rothschild. Het doek stamt uit 1636 en de waarde wordt geschat op 165 miljoen euro.

4 uur geleden
Jan Terlouw schrijft verhaal voor tv-programma op kerstavond

HILVERSUM (ANP) - De 90-jarige Jan Terlouw heeft een kerstverhaal geschreven voor het KRO-NCRV-programma Kerstduetten: het kerstverhaal 2021, dat op kerstavond wordt uitgezonden op NPO 2. Volgens de omroep hebben thema's van het afgelopen jaar de schrijver hierbij geïnspireerd. Zangeres Edsilia Rombley laat deze avond verschillende kerstnummers horen.

5 uur geleden
Ontdekte schets toont Rembrandts opzet van De Nachtwacht

AMSTERDAM (ANP) - Onder de verflagen van De Nachtwacht is een schets gevonden. Het is de opzet die Rembrandt maakte van de compositie van het beroemde schuttersstuk. De schets kwam aan het licht tijdens het onderzoek aan De Nachtwacht, dat nu na 2,5 jaar is afgerond als eerste fase van de restauratie.

7 uur geleden
Formule 1 tegen betaling bij KPN en Ziggo, Zandvoort live bij NOS

DEN HAAG (ANP) - De Formule 1 is vanaf volgend seizoen tegen betaling te zien bij Ziggo en KPN. De nieuwe houder van de uitzendrechten Nordic Entertainment Group (NENT) maakte bekend dat de races zowel via Ziggo als KPN te zien zullen zijn, waar tot dit seizoen klanten van Ziggo zonder bijbetaling konden kijken. De NOS mag op zijn beurt drie jaar lang de race op Zandvoort live brengen. Ook mag NOS samenvattingen van de overige races uitzenden.

7 uur geleden
Allard Pierson wijdt expositie aan leven Peter van Straaten

AMSTERDAM (ANP) - Het Allard Pierson in Amsterdam opent woensdag een expositie over het leven en werk van tekenaar Peter van Straaten. De cartoonist en schrijver overleed precies vijf jaar geleden. De naam van de tentoonstelling is Misschien valt er wat te lachen.

9 uur geleden
Programma over Amalia trekt 1,5 miljoen kijkers

HILVERSUM (ANP) - Het programma Amalia 18 jaar van de NPO heeft dinsdagavond 1,5 miljoen kijkers getrokken, blijkt uit de cijfers van de Stichting KijkOnderzoek. In het programma praatte Dionne Stax met mensen die dicht bij de Oranjes staan. Zo vertelde Anky van Grunsven hoe zij prinses Amalia een keer les had gegeven.

9 uur geleden
Apotheose in Formule 1 gratis te zien in heel Nederland

DEN HAAG (ANP) - De apotheose in de Formule 1 is gratis in heel Nederland te bekijken. Rechtenhouder Ziggo maakt de uitzendingen van Ziggo Sport komend weekeinde voor iedereen beschikbaar. In Abu Dhabi wordt zondag de laatste race van het F1-seizoen verreden. Max Verstappen (Red Bull) en zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton (Mercedes) staan gelijk in de WK-stand en gaan in de Verenigde Arabische Emiraten de ultieme strijd met elkaar aan.

9 uur geleden