Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Eetcafé Oud-Kempen komt met speciaal menu in actie voor Oekraïne

Eetcafé Oud-Kempen komt met speciaal menu in actie voor Oekraïne

STAVENISSE - De vreselijke gebeurtenissen in Oekraïne zorgen er ook bij Eetcafé Oud-Kempen uit Stavenisse voor dat er niet stilgezeten wordt. Op donderdag 17 maart biedt het eetcafé een speciaal samengesteld menu aan om geld in te zamelen voor Oekraïne. De gehele dagopbrengst zal gedoneerd worden aan Stichting Metadidomi uit Sint-Annaland en het personeel komt vrijwillig werken om een steentje bij te dragen.  

Het initiatief ontstond bij eigenaren James & Anja om het eetcafé één dag volledig in het teken te zetten van Oekraïne. Het personeel twijfelde geen moment en boden allemaal aan om vrijwillig te komen werken.

Het speciaal samengestelde menu is op 17 maart verkrijgbaar in het restaurant of kan worden thuisbezorgd op het gehele eiland Tholen. Het is van belang om vooraf via Whatsapp (tel. 0627894034) een tafeltje te reserveren of de bestelling te plaatsen. Wegens de verwachte drukte vragen wij om dit tijdig te doen. 

De opbrengst zal volledig naar Stichting Metadidomi uit Sint-Annaland gaan die zich in zet om noodhulp te verlenen in Oekraïne en aan gevluchte Oekraïners in omliggende landen. Oud-Kempen vindt het belangrijk om de handen in een te slaan met een lokale stichting op het eiland Tholen.

Meer uit Tholen

Fiets breekt in twee bij ongeval Tholen: moeder en kind gewond

THOLEN – Een moeder en kind zijn vrijdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Molenvlietsedijk in Tholen. Beiden zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

15 uur geleden
Slechte weersvoorspelling gooit roet in het eten voor rommelmarkt Sint Maartensdijk

SINT MAARTENSDIJK - De rommelmarkt die aanstaande zaterdag zou plaatsvinden bij Het Baken van Tholen in Sint Maartensdijk is geannuleerd. De markt is verzet naar zaterdag 6 mei.

16 uur geleden
Meer inwoners in de gemeente Tholen recht op vergoedingen

THOLEN - Meer inwoners in de gemeente Tholen hebben sinds dit jaar recht op gemeentelijke vergoedingen: bijzondere bijstand. Het gaat om inwoners met een inkomen tot en met 130 procent van de bijstandsnorm. De gemeenteraad verhoogde de inkomensgrens voor deze vergoedingen van 110 procent naar 130 procent van de bijstandsnorm. 

22 uur geleden
Scoren voor het goede doel: VV Vosmeer doneert geld voor iedere goal

OUD-VOSSEMEER - Stichting Westerlicht, die in januari de deuren opende in Tholen, kan komende weken rekenen op veel steun. Zowel basisschool De Ark, als voetbalvereniging VV Vosmeer zamelen geld in voor dit goede doel. 

1 dag geleden
Werkzaamheden derde ontsluiting Tholen hervat: plaatsing twee 'bypasses'

THOLEN - De werkzaamheden voor de derde ontsluiting Tholen zijn hervat. De afgelopen weken voerde Heijmans nabij de N286 herstelwerkzaamheden uit die noodzakelijk waren als gevolg van de stillegging. Het bedrijf is deze week begonnen met de voorbereidende werkzaamheden. Zo worden er eerst twee bypasses aangelegd. 

1 dag geleden
Après-skiën voor het goede doel bij Café An de Slôôve

SINT-ANNALAND - Café An de Slôôve en stichting Vrienden van Siem slaan de handen ineen. Voor het goede doel organiseren zij op 25 maart een heuse après-skiparty. 

1 dag geleden
Toeschouwers Henriette en Ron enthousiast over Ronde van Oud-Vossemeer: 'Fijn parcours'

OUD-VOSSEMEER - Henriette Blei en Ron Prins zaten al op tijd met hun klapstoeltjes klaar langs het parcours, om een glimp op te vangen van hun dochters. Zij reden afgelopen weekend namelijk mee bij de Beloften.

1 dag geleden