Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Eerste Yerseksche Koenckelpotfanfare bestaat 30 jaar

Eerste Yerseksche Koenckelpotfanfare bestaat 30 jaar

YERSEKE - Toen de fanfare in 1992 werd opgericht hadden we niet kunnen bevroeden dat deze in 2022, 30 jaar later nog zou bestaan, maar we zijn er nog steeds, en springlevend.

Nog ieder jaar verzorgen wij diverse optredens met het nodige enthousiasme en tot ieders plezier. Toen bekend werd dat er een fanfare werd opgericht waren er al snel vele aanmeldingen zodat er een begin werd gemaakt met 34 leden. Ondanks enig verloop is het aantal actieve leden in 2022 nog steeds 31, waaruit blijkt dat dit een leuk gezelschap is om bij te horen.

We willen ons 30-jarig jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan, dus gaan wij op vrijdag 26 augustus 2022 van 19.30 uur tot 21.00 uur een openlucht-concert verzorgen op het Kerkplein in Yerseke, waarbij uiteraard iedereen welkom is.

Meer uit Reimerswaal

Kinderboekenweek in de bibliotheek

KAPELLE/KRUININGEN - In de Kinderboekenweek, van 5 tot en met 16 oktober, zijn er in de bibliotheken in Zeeland leuke activiteiten voor kinderen. 

6 uur geleden
26-jarige man voor de tiende keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs

KAPELLE - Een 26-jarige man is zaterdagochtend op de Kloosterpoort aangehouden voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Zijn bestelauto is in beslag genomen omdat het de tiende keer is dat hij is betrapt op het rijden zonder rijbewijs. 

1 dag geleden
Ad Linders heeft Answester Dweilbandfestival door jaren heen zien groeien

HANSWEERT - Het Answester Dweilbandfestival vond ook dit jaar weer plaats in en om dorpshuis Kaj Munk in Hansweert. Uitbater van het dorpshuis, Ad Linders, is blij dat het festival plaats kon vinden. Na twee jaar waarin weinig mogelijk was, gaan de evenementen in Hansweert weer lopen en dat stemt hem goed. 

4 dagen geleden
Aanleg inrichting buitenruimte bij de Bloesem begint maandag

KAPELLE – Het nieuwe sportcentrum de Bloesem in Kapelle is geopend en daarmee is het tijd voor de inrichting van de buitenruimte. De aanleg begint maandag.

4 dagen geleden
Ook ‘Hosternokke’ uit Wemeldinge dweilt erop los in Hansweert

HANSWEERT/WEMELDINGE - Een van de vaste namen op het dweilbandfestival in Hansweert, dat zondag plaatsvond, is ‘Hosternokke’ uit Wemeldinge. Al sinds de tiende editie van het festival in 2010 (zie foto) speelt de band met veel plezier op het Hansweertse festival. Met een divers repertoire van ‘Oh, Oh, Den Haag’ tot ‘Suzanne’ en ‘Radar Love’ verassen ze het publiek en maken ze er bovenal graag een goed feestje van. 

5 dagen geleden
Brommerrijdster gewond na botsing met auto in Kapelle

KAPELLE - In de Biezelingsestraat in Kapelle zijn maandagavond een brommer en auto op elkaar gebotst. De bestuurster van de brommer raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

5 dagen geleden
Hansweert viert 20 jaar dweilbandfestival

HANSWEERT - Voor het eerst sinds drie jaar is er zondag weer gedweild op het plein voor het dorpshuis in Hansweert. Het jaarlijkse dweilbandfestival, dat door corona langer op zich heeft laten wachten, vond plaats en zowel de organisatie als deelnemers waren meer dan enthousiast. 

6 dagen geleden