Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Eerste rommelroute in Kloetinge komt eraan

Eerste rommelroute in Kloetinge komt eraan

KLOETINGE - In het oude gedeelte van Kloetinge wordt zaterdag 18 september voor de eerste keer een rommelroute gehouden. Bewoners in Oud-Kloetinge kunnen een kleedje neerleggen en spullen verkopen. De rommelroute is te bezoeken tussen 9.30 en 14.00 uur.

De verkoop van spullen mag plaatsvinden op de eigen stoep, oprit of voortuin, in ieder geval moet het op eigen terrein. Deelnemers mogen zelf bepalen welke spullen te verkopen; speelgoed, boeken, servies, kleding, alles mag. De deelnemende adressen worden gepubliceerd op de website van Hartje Kloetinge. Tijdens de rommelroute gelden de richtlijnen van het RIVM en deelnemers en bezoekers wordt gevraagd zich te houden aan de coronamaatregelen. 

Meer uit Beveland

Op de werkvloer bij Leadhunter: 'Mooie afspraken maken geeft iedere keer weer een kick'

GOES - Als call agent ben je de spil tussen bedrijven. "Het geeft iedere keer weer een kick als ik een mooie afspraak kan maken voor één van mijn opdrachtgevers", vertelt call agent Ruben van Dam van Leadhunter. Het bedrijf heeft een kantoor in Goes en opereert internationaal. "Dit werk is echt mijn passie."

20 uur geleden
Alternatieve hardloopwedstrijd op Koningsdag in Goes-Zuid

GOES - Op zaterdag 27 april organiseert Jan Roose een hardloopwedstrijd in Goes-Zuid. Niet zomaar een gewone hardloopwedstrijd, maar een hardloopomnium. Dat is een samengestelde wedstrijd met 3 onderdelen over relatief korte afstanden. Bij elk onderdeel verdienen de deelnemers punten en zo wordt er een uitslag gemaakt. Voor vrouwen en mannen en bij voldoende animo jeugd t/m 13 jaar is er een apart klassement.

1 dag geleden
Rubriek Goes Gezien: Een bruggenhoofd in de Oostvest

We hebben in de vesten drie eilandjes, een rijk bezit. Bij de Westerkerk, in het noordelijk deel van de Westvest en deze op de foto: in de Oostvest. Dit is van de drie het grootst, het minst onderhouden en - vanwege dat laatste - het allermooist. Maar daar hebben we het nog wel over...

1 dag geleden
Een persoon naar het ziekenhuis na ongeluk op de Drieweg (N665)

NISSE - Bij een ongeluk op de Drieweg (N665) in de buurt van Nisse is zaterdagmiddag een persoon gewond geraakt. Dit gebeurde bij een botsing tussen een motorrijder en een automobilist. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

1 dag geleden
Oranjevereniging Kamperland Koningsdag

KAMPERLAND - Het belooft een spectaculaire dag te worden met veel entertainment, spellen, eten en drinken en met als afsluiter van de dag de traditionele, vertrouwde Konings Bingo voor jong en oud. Het evenemententerrein ligt aan de Nieuwstraat (bij het Casembroothuis).

2 dagen geleden
Toezicht en controle legaal wapenbezit staat onder druk door hoge werkdruk politie

BEVELAND- De werkdruk op de afdelingen Korpscheftaken, die verantwoordelijk zijn voor het toezicht op legaal wapenbezit, is hoog. Mede daardoor staat de controle van verlofhouders onder druk. Wie een wapenvergunning aanvraagt, moet aan strenge eisen voldoen. De druk op de afdelingen Korpscheftaken leidt ertoe dat de politie minder toezicht houdt op schietverenigingen, jagersverenigingen en wapenhandelaren. Door het moeten maken van keuzes en door het laatste coronajaar in 2021, zijn de afgelopen drie jaar niet honderd maar drieëntachtig procent van de verlofhouders thuis gecontroleerd. Dat moet beter, erkent Toon Moeskops, adviseur binnen de portefeuille Korpscheftaken.

2 dagen geleden
'Historische' haringparty in Goes op 19 juni

GOES - Op woensdag 19 juni houdt stichting De Beste Maatjes een nieuwe editie van de Haringparty Goes, in de historische tuin van Slot Oostende.

3 dagen geleden