Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Eerste hulp voor horeca bij Dockwize

Eerste hulp voor horeca bij Dockwize

VLISSINGEN - Dockwize in Vlissingen biedt met een nieuw programma ondersteuning aan Zeeuwse horecaondernemers

Bij het project ‘SOS’, Snel Ondernemers Support, gaat een team van experts met de horecaondernemer aan de slag, laat Dockwize weten. ‘Niet alleen om de crisis te overleven, maar er ook sterker uit te komen.’

Actieplan

De deskundigen bieden ondernemers in korte tijd inzicht in hun huidige situatie en financiële mogelijkheden en geven concrete handvatten en ideeën mee om de schade te beperken. Samen maken ze een concreet actieplan voor de toekomst. ‘Wat we van ondernemers vragen is tijd, inzet en de wil om kritisch naar hun bedrijf te kijken’, zegt directeur Matthijs Lugtenburg van Dockwize. ‘Wij hebben een team van professionals klaar staan die ieder met hun eigen expertise bijdragen aan een toekomstbestendig plan voor de horecaondernemers. En alles onder een dak.’

Acuut

Voor dit project werkt Dockwize samen met Koninklijke Horeca Nederland (KHN). ‘Het programma is geschikt voor zowel horecaondernemers die acute ondersteuning nodig hebben om het hoofd boven water te houden, als ondernemers die willen werken aan de toekomstbestendigheid van hun zaak.’ 

Aanmelden

Aanmelden voor het kosteloze programma kan via www.dockwize.nl/sos. Het is tot stand gekomen dankzij steun van provincie Zeeland, ZLM Verzekeringen, de Zeeuwse Verzekeringen, Impuls Zeeland en de Rabobank.

Meer uit Vlissingen

Zeeuwse winnaars Kunstbende naar landelijke finale

Op zaterdag 30 september 2023 vindt het Kunstbende Young Creators Festival (de landelijke finale van Kunstbende) plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Ruim 150 jonge makers van 13 t/m 19 jaar strijden om een prachtig talentontwikkelingstraject en een plek op een mainstage.

1 dag geleden
Dierenasiel Walcheren viert 12,5 jarig bestaan met open dag

VLISSINGEN - Het Dierenasiel Walcheren bestaat 12,5 jaar en viert dat met een open dag op 4 oktober, dierendag. Momenteel wonen er in het dierenasiel zo’n veertig katten en acht honden. “Maar acht honden valt heel erg mee,” weet beroepskracht Simone van Randwijk. “Meestal zijn dat er meer.”

1 dag geleden
Gemeente neemt proef met doneerringen

VLISSINGEN - De gemeente begint met een proef om doneerringen te plaatsen in de binnenstad. De eerste doneerringen worden al geplaatst. In de doneerringen kunnen lege blikjes en flesjes worden geplaatst die door anderen kunnen worden meegenomen om in te leveren voor het statiegeld. De doneerringen komen er op initiatief van de SGP-fractie die daar in juli een motie over heeft ingediend.

2 dagen geleden
Southern rock van Black Bottle Riot in de Piek

VLISSINGEN -  Zaterdag 30 september klinkt er weer eens southern rock in concertzaal de Piek in Vlissingen. HetNijmeegse viertal Black Bottle Riot speelt vurige rootsrock in de traditie van The AllmanBrothers Band, Tom Petty & the Heartbreakers en zelfs een scheutje Thin Lizzy.

2 dagen geleden
Politie onderzoekt overlijden in woning Oost-Souburg

OOST-SOUBURG - In een woning in Oost-Souburg is woensdagmiddag een stoffelijk overschot gevonden in een rijtjeshuis. De politie heeft de zaak in onderzoek.

2 dagen geleden
Gemeente biedt plaats aan 75 extra asielzoekers in Marinekazerne

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen heeft 75 extra plaatsen voor asielzoekers in de voormalige Marinekazerne aan de Buitenhaven beschikbaar gesteld. De asielzoekers zijn al geregistreerd en blijven in Vlissingen voor een periode van vier weken. De gemeente voldoet hiermee aan het verzoek van staatssecretaris Van der Burg aan de Nederlandse gemeenten om meer asielzoekers op te vangen.

3 dagen geleden
Voormalige basisschool wordt verbouwd tot opvang Oekraïense vluchtelingen

VLISSINGEN - Voormalige basisschool De Startbaan in Westerzicht wordt de komende maanden verbouwd en geschikt gemaakt voor de opvang van 49 Oekraïense vluchtelingen. De vluchtelingen verblijven nu nog in een appartementencomplex van l’Escaut op de hoek van de Van Dishoeckstraat en de Verkuijl Quakkelaarstraat. 

3 dagen geleden