Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

'Eenmaal begonnen is het doorlezen bij Bryndza'

'Eenmaal begonnen is het doorlezen bij Bryndza'

GOES - Elke week geven medewerkers van de boekwinkels De Koperen Tuin en Het Paard van Troje een leestip.

Dit keer is Jacqueline Lamper weer aan de beurt.

Zij komt met een thriller: ‘Zonder Gezicht’ van Robert Bryndza. Het is de eerste in een nieuwe serie met Kate Marshall in de hoofdrol. “Zestien jaar geleden was Kate een veelbelovende jonge rechercheur bij de Londense politie en op jacht naar een seriemoordenaar. Die zaak liep volledig uit de hand en Kate's carrière eindigde in een schandaal. Ze bleef getraumatiseerd, verraden en vernederd achter."

Gevolgen

"In dit verhaal is Kate docent criminologie aan de universiteit. Ze worstelt nog steeds met de gevolgen wanneer Alan Hexham, een bevriend forensisch patholoog haar hulp inroept. Er lijkt een copycat-moordenaar actief te zijn die het werk van zijn idool voortzet. Eenmaal beginnen is het doorlezen bij Bryndza. Zijn eerste serie met Erika Foster in de hoofdrol heb ik ook verslonden, geweldig. Het is een boek voor de liefhebbers van Arlidge, Kepler en Svernstrom. Ik wacht alweer met smart op de volgende.” Zie ook www.paardvantroje.nl.

Meer uit Beveland

Goes verwelkomt 40.000e inwoner: baby Bobbi

GOES - Burgemeester Cees van den Bos heette maandag de 40.000e inwoner van de gemeente Goes welkom: Bobbi Pahlad van Tiggelhoven. Zij is op 2 juni geboren.

17 uur geleden
Tweede JARO stratenmijl Goes-Zuid vindt plaats op 3 augustus

GOES - Op zaterdag 3 augustus houdt de Goese hardloopliefhebber Jan Roose een hardloopwedstrijd op de skeelerbaan in Goes-Zuid. Deze wedstrijd gaat over 1 Engelse mijl oftewel 1609,35 meter. 'Op deze baan is dat ongeveer 4,5 rondes en aangezien er op asfalt wordt gelopen, is het een wegwedstrijd en kunnen er records verbeterd of gevestigd worden', laat Roose weten.

20 uur geleden
Aan de keukentafel bij Vita Anthonisse: 'Een slechte dag is nog geen slechte week'

GOES - Werken van 9.00 uur 's ochtends tot 3.00 uur 's nachts. Mensen verklaarden Vita Anthonisse voor gek, maar zij kreeg daar juist energie van. Als kroegbaas ging de Goese vroeger ook nooit op vakantie. Nu is ze ouder en moeder en kan ze haar cafés De Snor en La Moustache beter loslaten. "Ik ga lekker op vakantie met Puck."

20 uur geleden
Jumpin' de Weel 2024 staat in startblokken

NISSE - Van maandag 29 juli tot en met zondag 4 augustus is het gebied rond de Ambachtsherendijk bij Nisse opnieuw het decor voor het gratis toegankelijke hippische evenement Jumpin' de Weel.

1 dag geleden
Grote hooibrand aan Lamoenweg: Meerdere brandweereenheden ter plaatse

'S-HEER ARENDSKERKE - De brandweer is zaterdagmiddag in actie gekomen om een brand te blussen die is ontstaan in een hooiberg aan de Lamoenweg in 's-Heer Arendskerke. Omdat er ter plaatse geen bluswater beschikbaar was, waren er meerdere watertankwagens van de brandweer aanwezig.

2 dagen geleden
Incident met verwarde man trekt veel omstanders in Goes

GOES - Hulpdiensten waren afgelopen nacht met meerdere eenheden aanwezig bij een incident met een mogelijk verwarde man. Deze man liep bij verschillende woningen in het centrum van Goes over het dak. Het incident trok veel omstanders.

2 dagen geleden
Goederenoverslag North Sea Port stabiel in eerste jaarhelft

VLISSINGEN-OOST - De bedrijven in North Sea Port boekten in de eerste helft van 2024 een goederenoverslag via zeevaart van 33,4 miljoen ton. 'Dit is evenveel als in dezelfde periode in 2023', laat de Nederland-Belgische havenorganisatie weten. 'De overslag via de binnenvaart nam toe.'

3 dagen geleden