Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

'Eenmaal begonnen is het doorlezen bij Bryndza'

'Eenmaal begonnen is het doorlezen bij Bryndza'

GOES - Elke week geven medewerkers van de boekwinkels De Koperen Tuin en Het Paard van Troje een leestip.

Dit keer is Jacqueline Lamper weer aan de beurt.

Zij komt met een thriller: ‘Zonder Gezicht’ van Robert Bryndza. Het is de eerste in een nieuwe serie met Kate Marshall in de hoofdrol. “Zestien jaar geleden was Kate een veelbelovende jonge rechercheur bij de Londense politie en op jacht naar een seriemoordenaar. Die zaak liep volledig uit de hand en Kate's carrière eindigde in een schandaal. Ze bleef getraumatiseerd, verraden en vernederd achter."

Gevolgen

"In dit verhaal is Kate docent criminologie aan de universiteit. Ze worstelt nog steeds met de gevolgen wanneer Alan Hexham, een bevriend forensisch patholoog haar hulp inroept. Er lijkt een copycat-moordenaar actief te zijn die het werk van zijn idool voortzet. Eenmaal beginnen is het doorlezen bij Bryndza. Zijn eerste serie met Erika Foster in de hoofdrol heb ik ook verslonden, geweldig. Het is een boek voor de liefhebbers van Arlidge, Kepler en Svernstrom. Ik wacht alweer met smart op de volgende.” Zie ook www.paardvantroje.nl.

Meer uit Beveland

17-jarige jongen uit Goes overleden na ongeval met scooter

GOES - Een jongen van 17 uit Goes is overleden nadat hij gisteren betrokken raakte bij een eenzijdig ongeluk. Hij reed met zijn scooter tegen een geparkeerde auto.

12 uur geleden
Badeendjesrace in Goes zorgt voor veel drukte bij de Oostvest

GOES - Gisteren kleurde de Oostvest knalgeel. Hier was namelijk de allereerste editie van de ‘What Goes On’-badeendjesrace. Honderden, misschien wel duizenden badeendjes gaven het water in de Oostvest een zonnige kleur en gingen de strijd aan om prijzen te winnen.

14 uur geleden
Toer Club Arendskerke houdt op 4 juni twee ritten

‘s-HEER ARENDSKERKE - Toer Club Arendskerke houdt zondag 4 juni fietstoertochten van 80 en 105 kilometer. Vertrekpunt is het terrein van tennisvereniging de Schaepskooi in ‘s-Heer Arendskerke. 

19 uur geleden
Tractor belandt in sloot, bestuurder gewond

‘S-HEERENHOEK - Een tractor is zaterdag aan het begin van de middag in een droge sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte bij het ongeluk gewond.

1 dag geleden
Winnaars bandcompetitie Spectra zijn bekend

OVEZANDE - De finale van bandcompetite Spectra vond gisteren plaats op het Klomppop Festival. In de finale streden de bands Grainbait, Baneham, TheTraveling Trashcans en Grote Geelstaart om de Spectra seizoenswinst. Grote Geelstaart ging er uiteindelijk met de winst vandoor.

1 dag geleden
Bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk bestaat 39 jaar en houdt open dag

WOLPHAARTSDIJK - Maandag 29 mei, tweede pinksterdag, is er een open dag in de ambachtelijke bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk.

1 dag geleden
'Onze samenwerking is als warme olie'

MELISKERKE - Aan de keukentafel bij Ary Joosse (56) is de sfeer gemoedelijk. “De samenwerking met Ruben de Bruijne (35) is vanaf de eerste week als warme olie”, vat de rasechte ondernemer samen. Ruben kwam in 2010 in loondienst. In januari van dit jaar is hij mede-eigenaar van Fietsspecialist Piet Voskamp geworden. Voor Ary Joosse herhaalt de geschiedenis zich. Hoog tijd voor een terugblik.

1 dag geleden